kostas2712 Δημοσιεύτηκε February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 10, 2018 Καλησπέρα σας! Είμαι συνδρομητής σας εδώ και τρεις μήνες στο πρόγραμμα Nova2play+ και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είχα 2 κλήσεις από εταιρείες για εμπορικούς σκοπούς και έστειλα εξώδικη πρόσκληση προς εσάς ζητώντας την εγγραφή μου στο μητρώο 11 του ν. 3471/2006. Με γραπτή επιστολή σας με ενημερώσατε ότι είμαι εγγεγραμμένος στο Μητρώο OPt-out του άρθρου 11 του άνω Νόμου. Όμως συνεχίζουν και με ενοχλούν εταιρείες για προώθηση προϊόντων και γι' αυτό θα ήθελα να ζητήσω πως μπορώ να έχω λίστα με τις εισερχόμενες κλήσεις στο σταθερό μου από 27/1/2017. Ζητώ την λίστα διότι έχω έννομο συμφέρον και θα χρησιμοποιηθεί δικαστικώς για τα περαιτέρω προς τις ενοχλητικές εταιρείες για καταβολή αποζημίωσης λόγω ηθικής βλάβης, καθώς και για την σχετική έγγραφη καταγγελία προς τους αρμόδιους φορείς-αρχές. Σας ευχαριστώ πολύ Με εκτίμηση Τ.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Forthnet_Rep_1 Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Καλησπέρα kostas2712, Σε ευχαριστούμε που επικοινώνησες μαζί μας. Θα ήθελες να μας ενημερώσεις σε pm με κάποιο στοιχείο της υπηρεσίας σου ώστε να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε; Γεωργία, Nova Support Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts