Jump to content

[Off-topic] Φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές

kostakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μια διευκρινηση σχετικα με το update xp --> vista

οταν ειναι να στειλουμε την αποδειξη(σκαναρισμενη)..

το online confirmation number & το (COA) να τα γραψω πανω στην αποδειξη η να στειλω ξεχωριστα την αποδειξη και απο κατω στο e-mail που θα στειλω να βαλω κ αυτα τα στοιχεια?

καλεσα στο εξωτερικο στο 0031 88 0016102(tnx ariadgr) αλλα ειχε τηλεφωνητη που εδινε οδηγιες και δεν ειχε να σε συνδεσει με καποιον αλλα μονο να πας στο αρχικο μενου η να κλησει η γραμμη..

μια διευκρινηση σχετικα με το update xp --> vista

οταν ειναι να στειλουμε την αποδειξη(σκαναρισμενη)..

το online confirmation number & το (COA) να τα γραψω πανω στην αποδειξη η να στειλω ξεχωριστα την αποδειξη και απο κατω στο e-mail που θα στειλω να βαλω κ αυτα τα στοιχεια?

Μαζί με την απόδειξη που θα στείλεις, γράψε: τον αριθμό παραγγελίας (που σου έρχεται με confirmation email αφού την υποβάλλεις), το e-mail σου και το ονοματεπώνυμο.

Το COA το δίνεις στην ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης, δεν το ξαναδίνεις.

Θυμίζω ότι η υποβολή αιτήσεων έχει προθεσμία μέχρι 31 Μαρτίου.

καλεσα στο εξωτερικο στο 0031 88 0016102(tnx ariadgr) αλλα ειχε τηλεφωνητη που εδινε οδηγιες και δεν ειχε να σε συνδεσει με καποιον αλλα μονο να πας στο αρχικο μενου η να κλησει η γραμμη..

Και εγώ που προσπάθησα να μιλήσω με το 0031 88 0016102 δεν έβγαλα άκρη, οπότε πήρα τη Microsoft Hellas (τηλ. 211-1206500) και αφού τους εξήγησα ότι ήταν αδύνατον να πιάσω γραμμή στη Moduslink, με συνέδεσαν αυτοί.

εγω ενω εχω κανει παραγγελιά vista εδω και 20 μερες και πριν 10 μέρες εκανα κατάθεση στην τράπεζα και σημερα μου γράφει οτι η παραγγελιά ακυρώθηκε !!!:angry:

να δω τι θα γινει !!!

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...