MobilesNews

Το Xiaomi MIX Fold 2 έρχεται με εντυπωσιακά specs

0

Ένας από τους πρώτους κατασκευαστές smartphones που κυκλοφόρησε συσκευή με πτυσσόμενη οθόνη ήταν η Xiaomi, ωστόσο πριν λανσάρει το MIX Fold πέρυσι, υπήρχαν μερικά άλλα τηλέφωνα που εμφανίστηκαν στο δρόμο μας από τη Huawei, τη Samsung και τη Motorola. Όπως και να έχει, το αναφερόμενο μοντέλο ήταν εδώ και καιρό το talk of the town. Έτσι, η κυκλοφορία του ήταν αναμενόμενη από πολλούς χρήστες. Τώρα, ο διάδοχος αυτού του τηλεφώνου που ονομάζεται Xiaomi MIX Fold 2 είναι μια υλοποίηση που σχεδόν έχει φθάσει στο τελικό της στάδιο!

Το πρώτης γενιάς Xiaomi MIX Fold ήρθε με μια σειρά από καινοτόμες τεχνολογίες, όπως υγρούς φακούς. Για να καταλάβουμε τι σημαίνει αυτό, ας το συγκρίνουμε με έναν παραδοσιακό φακό. Κατά τη λήψη εικόνων macro, η κίνηση του στοιχείου εντός του φακού αυξάνεται και εκτός από αυτό, υπάρχουν υψηλές απαιτήσεις σχετικά με το μέγεθος της μονάδας στερεάς κατάστασης, ο περιορισμός της σχεδίασης διαδρομής του κινητήρα είναι δύσκολο να ξεπεραστεί και η λήψη τηλεφακού και macro είναι δυνατή με ψηφιακή περικοπή και μετα-μεγέθυνση. Ο υγρός φακός της Xiaomi βελτιώνει όλα τα προαναφερθέντα προβλήματα.

Ωστόσο, για να είμαστε δίκαιοι, το Xiaomi MIX Fold δεν μπόρεσε να επιτύχει μια τέλεια αναδιπλούμενη εμπειρία. Πολλοί χρήστες δεν ήταν ικανοποιημένοι με τη συνολική απόδοση που παρείχε αυτό το τηλέφωνο.

Θα πρέπει επίσης να καταλάβουμε ότι αυτή ήταν η πρώτη προσπάθεια της Xiaomi να κυκλοφορήσει ένα smartphone με αναδιπλούμενη οθόνη. Επιπλέον, μπορούμε να θυμηθούμε τις περιπτώσεις της Huawei και της Samsung που δεν μπορούσαν να λανσάρουν τα πρώτα τους αναδιπλούμενα smartphone για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω προβλημάτων αναδίπλωσης. Αλλά καμία από αυτές τις εταιρείες δεν πρόκειται να σταματήσει εκεί που είναι. Σύμφωνα με τις φήμες, η Xiaomi εργάζεται σε ένα νέο πτυσσόμενο τηλέφωνο, το οποίο θα κυκλοφορήσει στην αγορά φέτος.

Επιπρόσθετες νέες πληροφορίες για το αναδιπλούμενο smartphone 2ης γενιάς της Xiaomi

Σήμερα, ένας tipster του Weibo βρήκε ορισμένες πληροφορίες σχετικά με το Xiaomi MIX Fold 2 με τον κωδικό l18. Το τελευταίο αναφέρεται στην κωδική ονομασία της ναυαρχίδας της νέας γενιάς αναδιπλούμενης οθόνης της Xiaomi. Επίσης, ο blogger αποδεικνύει ότι αυτό το τηλέφωνο θα υποστηρίζει την αντίστροφη αναδίπλωση. Αν ναι, η Xiaomi θα είναι η πρώτη εταιρεία που θα κυκλοφορήσει ένα smartphone με οθόνη με ανάποδη αναδίπλωση. Ωστόσο, προς το παρόν, δεν έχουμε πληροφορίες για το εάν ο κατασκευαστής θα μπορούσε να ολοκληρώσει αυτήν την τεχνολογία.

Εάν πιστέψουμε τις προηγούμενες διαρροές, το Xiaomi MIX Fold 2 θα υιοθετήσει μια λύση μεγάλης οθόνης που διπλώνει αριστερά και δεξιά. Το εσωτερικό μέγεθος οθόνης είναι 8 ίντσες, το οποίο δεν διαφέρει πολύ από το iPad mini 8,3 ιντσών. Το μέγεθος της εξωτερικής οθόνης είναι στις 6,5 ίντσες.

Επιπλέον, ο ίδιος blogger νωρίτερα αποκάλυψε ότι το επερχόμενο τηλέφωνο θα έρθει με πολλές βελτιώσεις. Για παράδειγμα, τόσο η εσωτερική όσο και η εξωτερική οθόνη θα υποστηρίζουν υψηλούς ρυθμούς ανανέωσης. Υπενθυμίζουμε ότι το τρέχον μοντέλο υποστηρίζει μόνο 60Hz.

Τέλος, ακούσαμε ότι αυτό το τηλέφωνο θα διαθέτει τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 8.

Από φέτος διαθέσιμη στην αγορά αυτή η συσκευή;

Πότε λοιπόν αυτό το τηλέφωνο θα είναι διαθέσιμο για αγορά. Σύμφωνα με διάφορες πηγές, το Xiaomi MIX Fold 2 θα πρέπει να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους. Εμφανίζεται σε διάφορους κωδικούς και πλατφόρμες με τον αριθμό μοντέλου 22061218C και κωδικό όνομα zizhan. Δυστυχώς, το τηλέφωνο δεν έχει σχέδια να πάει εκτός Κίνας.

[via]

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Καλώς ήλθατε {{inv_username}}

comments

  1. says:
    {{ getCommDate(item.date) }}

{{inv_error}}

Σύνδεση

You may also like