GadgetsNews

Το Amazfit Falcon εντυπωσιάζει με τον σχεδιασμό του, ενώ φέρει αντοχή στο νερό 20 ATM

0

Αρχικά υπήρξαν μερικές διάσπαρτες πληροφορίες για το Amazfit Falcon κατά την διάρκεια του μήνα Μαΐου και τώρα η συσκευή αποκαλύφθηκε επίσημα από την Amazfit με τις λεπτομέρειες τιμών και διαθεσιμότητάς του. Πρόκειται για ένα στιβαρό έξυπνο ρολόι κορυφαίας ποιότητας με σχεδιασμό ενιαίου σώματος τιτανίου TC4, το οποίο σύμφωνα με την Amazfit “αντιπροσωπεύει την απόλυτη ισορροπία σκληρότητας και κλάσης”. Το Falcon είναι ανθεκτικό στη διάβρωση και τα τέσσερα πλήκτρα ελέγχου του είναι επίσης κατασκευασμένα από τιτάνιο.

Όχι μόνο αυτό, το Falcon πέρασε τις 15 δοκιμές στρατιωτικής ποιότητας για να φέρει την πιστοποίηση MIL-STD 810G και έχει επίσης υποστήριξη προτύπου 20ATM (έως 200 μέτρα) αντοχή στο νερό, κάτι που είναι το πρώτο για τα smartwatches Amazfit.

Το Amazfit Falcon τρέχει το Zepp OS και διαθέτει οθόνη αφής AMOLED 1,28″ με ανάλυση 416×416 pixel. Έχει πυκνότητα pixel 326ppi και φωτεινότητα έως και 1.000 nits. Η οθόνη καλύπτεται με Sapphire Crystal Glass με βαθμολογία σκληρότητας στην κλίματα Mohs 9/10, που το βάζει ακριβώς κάτω από το διαμάντι στην κλίμακα σκληρότητας. Διαθέτει επίσης επίστρωση κατά των δακτυλικών αποτυπωμάτων για την αποφυγή κάθε είδους μουτζούρας.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό του Amazfit Falcon είναι η υποστήριξη έξι δορυφορικών συστημάτων εντοπισμού θέσης και GPS διπλής ζώνης (L1 και L5) για ακριβή παρακολούθηση και σταθερή ισχύ σήματος, ακόμη και σε πυκνές περιοχές. Υποστηρίζει επίσης παρακολούθηση GPS σε πραγματικό χρόνο της κίνησής σας και δείχνει τη συντομότερη ευθεία πίσω στο αρχικό μέρος του ταξιδιού σας όταν βιάζεστε.

Άλλες επιπρόσθετες λειτουργίες

Το Amazfit Falcon έρχεται με τις συνήθεις λειτουργίες υγείας και φυσικής κατάστασης, όπως παρακολούθηση καρδιακού ρυθμού, μέτρηση επιπέδου οξυγόνου στο αίμα, παρακολούθηση ύπνου και μέτρηση στρες. Επιπλέον, υποστηρίζει πάνω από 150 αθλητικές λειτουργίες εσωτερικού και εξωτερικού χώρου και έχει αυτόματη αναγνώριση για οκτώ από αυτές, συμπεριλαμβανομένης της κολύμβησης στην πισίνα.

Από μεριάς της, η Amazfit σας επιτρέπει να κρατάτε την οθόνη του Falcon σε λειτουργία για να εμφανίσετε τα αθλητικά δεδομένα, ώστε να μπορείτε να τα ελέγχετε εύκολα κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης. Σας επιτρέπει επίσης να συνδέσετε το έξυπνο ρολόι με επαγγελματικές συσκευές προπόνησης, όπως ζώνες καρδιακών παλμών και μετρητές ισχύος ποδηλασίας μέσω Bluetooth, εάν θέλετε να ακολουθήσετε μια πιο επαγγελματική προσέγγιση στην προπόνησή σας.

Μιλώντας για αυτό, το Amazfit Falcon έρχεται με ένα Zepp Coach που λειτουργεί με AI που προσφέρει προσαρμοσμένη καθοδήγηση στους χρήστες για να τους βοηθήσει να εκπαιδεύονται και να αναρρώνουν πιο επιστημονικά. Το έξυπνο ρολόι μπορεί επίσης να συγχρονίσει δεδομένα με εφαρμογές γυμναστικής τρίτων, συμπεριλαμβανομένων των Google Fit, Apple Health, Relive, Strava και της εφαρμογής Running της Adidas.

Περί της αυτονομίας, το Falcon ενσωματώνει μια μπαταρία με ονομαστική χωρητικότητα 500 mAh. Διαφημίζεται ότι προσφέρει έως και δύο εβδομάδες αντοχής σε ένα τυπικό σενάριο χρήσης και χρειάζεται δύο ώρες για να φορτιστεί με τον φορτιστή 5 ακίδων.

Στο κομμάτι συνδεσιμότητας, το Falcon υποστηρίζει συνδεσιμότητα WLAN 2,4 GHz και Bluetooth 5.0 BLE και λειτουργεί με συσκευές Android (7.0 και άνω) και iOS (12.0 και άνω). Το έξυπνο ρολόι ζυγίζει 64 γραμμάρια και οι τα συμβατά λουράκια έχουν πλάτος 22 χιλιοστών με πόρπη από τιτάνιο.

Περιοχές όπου θα διατίθεται η νέα wearable συσκευή

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Καλώς ήλθατε {{inv_username}}

comments

  1. says:
    {{ getCommDate(item.date) }}

{{inv_error}}

Σύνδεση

You may also like