News

Ο Δημήτρης Παπαστεργίου «σφυρίζει» την έναρξη του ψηφιακού εισιτηρίου, με τον δικό του ευφάνταστο και χιουμοριστικό τρόπο!

0

Τα φαινόμενα βίας εξυπακούεται ότι δεν έχουν καμία απολύτως θέση σε κανένα αθλητικό γεγονός, πόσω μάλλον στο ποδόσφαιρο που αποτελεί το λαοφιλέστερο άθλημα και είναι ο αδιαφιλονίκητος Βασιλιάς των Σπορ. Ύστερα από μια σειρά από τραγικά γεγονότα που συγκλόνισαν τους τελευταίους μήνες την ελληνική κοινωνία και μας οδήγησαν όλους στο σημείο να φωνάξουμε ένα μεγάλο: «ΦΤΑΝΕΙ», η κυβέρνηση προχώρησε στην αλλαγή του τρόπου εισόδου στα γήπεδα, σε μια προσπάθεια να καταπολεμηθεί ο χουλιγκανισμός, ο τυφλός οπαδισμός και η παραβατική – εγκληματική συμπεριφορά εκείνων των λιγοστών που με τις πράξεις τους αμαυρώνουν τις πραγματικές αξίες και τα αληθινά ιδεώδη του αθλητισμού.

Από σήμερα 9 Απριλίου, οι φίλαθλοι των ποδοσφαιρικών αγώνων της Super League 1 και του Κυπέλλου Ελλάδος θα μπορούν να μπαίνουν στο γήπεδο με ασφάλεια, κατεβάζοντας το ψηφιακό τους εισιτήριο στο smartphone τους, μέσω μιας εξαιρετικά απλής και εύκολης διαδικασίας (για την οποία μπορείτε να μάθετε περισσότερα εδώ και να διαβάσετε βήμα – βήμα πως γίνεται).

To πόσο απλή είναι η συγκεκριμένη διαδικασία θέλησε να μας δείξει και ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κος Δημήτρης Παπαστεργίου, μέσω ενός ευφάνταστου χιουμοριστικού video που ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στο εν λόγω video ο κος. Παπαστεργίου από τις εξέδρες ενός ποδοσφαιρικού γηπέδου, μας δίνει απλές αναλυτικές και φιλικές προς τους φιλάθλους οδηγίες, για το πως μπορούν οι φίλαθλοι να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα: tickets.gov.gr φτάνει μόνο να έχει… αγώνα (όπως χαρακτηριστικά τονίζει με μπόλικο χιούμορ ο Υπουργός στη λεζάντα που συνοδεύει το post του). Όπως θα δείτε παρακάτω, το video που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό ο κος Παπαστεργίου, ξεχειλίζει από φαντασία και σίγουρα πετυχαίνει τον στόχο του, ο οποίος δεν είναι άλλος από το να εκπαιδευθούν σωστά οι φίλαθλοι για τη νέα πραγματικότητα για την είσοδο στους αθλητικούς χώρους, που ξεκινάει από σήμερα.

Αξίζει να σημειωθεί, όπως αναφέρεται και στο τέλος του video, ότι έως τις 15 Μαϊου ισχύει υβριδικό σύστημα εισόδου στα γήπεδα, με ψηφιακό εισιτήριο στο Gov.gr Wallet αλλά και με συμβατικό εισιτήριο, ώστε οι φίλαθλοι και οι Αθλητικές Ανώνυμες Εταιρίες να έχουν τον απαραίτητο χρόνο προσαρμογής στη νέα διαδικασία και στα νέα δεδομένα. Αξίζει να σημειωθεί ότι περίπου 10.000 φίλαθλοι πέρασαν τα εισιτήρια διαρκείας τους στο Gov.gr.wallet (από τα περίπου 80.000 διαρκείας που υπάρχουν στο σύνολο), αυτό σημαίνει ότι η διαδικασία προχωρά κανονικά», ενώ η αρχή γίνεται με το ποδόσφαιρο, όμως από την επόμενη αγωνιστική σεζόν το μέτρο του ψηφιακού εισητηρίου θα επεκταθεί και σε άλλα σπορ, όπως το μπάσκετ. Ας αρχίσει λοιπόν το ματς και να είναι πάντα οι κερκίδες γεμάτες χαμόγελα και πειράγματα, χωρίς βία και οπαδισμό!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Καλώς ήλθατε {{inv_username}}

comments

  1. says:
    {{ getCommDate(item.date) }}

{{inv_error}}

Σύνδεση

You may also like