MobilesNews

Μερικοί χρήστες του Pixel 7 αναφέρουν τυχαίο σπάσιμο στο γυαλί της κάμερας

0
“Μάθε από τα λάθη σου και ίσως διορθωθείς”, αυτή είναι μια άποψη που ενστερνίζονται πολλοί και μάλιστα θα λέγαμε πως αυτό ισχύει και στην Google που έπαθε και έμαθε πολλά από τα προβλήματα που εμφανίστηκαν πέρυσι με τα Pixel 6 και Pixel 6 Pro. Ενώ ο καθυστερημένος σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη ήταν ένα σημαντικό πρόβλημα, το ίδιο ήταν και το πρόβλημα που πολλοί χρήστες είχαν παραμείνουν συνδεδεμένοι στο δίκτυο του ασύρματου παρόχου τους ή ακόμα και στο δικό τους δίκτυο Wi-Fi. Ε φέτος δεν έχουμε ακούσει να συμβαίνει τίποτα παρόμοια στα Pixel 7 και Pixel 7 Pro.
Η σειρά Pixel 7 είναι πιο εκλεπτυσμένη από τα περσινά μοντέλα και περιλαμβάνει Face Unlock. Το σύστημα αναγνώρισης προσώπου οδηγείται από το Google Tensor 2 SoC, αλλά δεν είναι αρκετά ασφαλές για την επαλήθευση των πληρωμών μέσω κινητού τηλεφώνου. Το Super Res Zoom στο Pixel 7 Pro προσφέρει ψηφιακό ζουμ 30x με δυνατότητες οπτικού ζουμ 5x.
Είναι πιθανώς ένα κλισέ να πούμε ότι η σειρά Pixel 7 αποδείχθηκε ότι ήταν ακριβώς αυτό που ήλπιζε η Google με τη σειρά Pixel 6, αλλά ως επί το πλείστον, ήταν δύο μήνες χωρίς δράματα για τα Pixel 7 και Pixel 7 Pro, αν και ορισμένοι συνδρομητές σε Twitter και Reddit παραπονιούνται για ένα σοβαρό πρόβλημα που επηρεάζει τα τηλέφωνά τους.
Αυτή την ήρεμη κατάσταση έρχεται να αναταράξει ένας χρήστης του Twitter με το όνομα Heydon Faber (@CSThrowaway) που δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Twitter και δείχνει ζημιά στο γυαλί της πίσω κάμερας στο Pixel 7 του. Γράφει χαρακτηριστικά: “Ούτε ένα μήνα με μόνο τακτική χρήση. Έχετε μια θήκη στο τηλέφωνο… αυτό μου είπαν ότι είναι το πρόβλημά μου. Αυτός είναι πραγματικά ο ποιοτικός έλεγχος που υποστηρίζεται από την google; Είναι ξεκάθαρα κατασκευαστικό ελάττωμα και ξέρω ότι δεν είμαι ο μόνος. Διορθώστε αυτό google! @madebygoogle #pixel7brokencamera.”
Στο Reddit, ένας συνδρομητής με @handle dalitortoise έγραψε: “Τράβηξα το τηλέφωνό μου από την τσέπη μου και το τζάμι της πίσω κάμερας έσπασε. Πρέπει να είχα χτυπήσει σε κάποια γωνία ενώ ήταν στην τσέπη μου. Είχε κάποιος άλλος αυτό το πρόβλημα; Τηλεφώνησα στα καταστήματα επισκευής τηλεφώνων και κανείς δεν έχει ακόμη τα ανταλλακτικά. Δεν θέλω πραγματικά να χρειαστεί να στείλω αυτό το τηλέφωνο για να το επισκευάσω, καθώς αυτή τη στιγμή είναι το μόνο τηλέφωνο που έχω.”
Απαντώντας στην ανάρτηση, ένας άλλος Redditor με το ίδιο πρόβλημα είπε ότι του είπαν από ένα κατάστημα uBreakiFix ότι ολόκληρο το πίσω πλαίσιο θα έπρεπε να αντικατασταθεί με κόστος 200 $ για αυτόν. Αλλά αυτός ο κάτοχος του Pixel 7 έστειλε φωτογραφίες της συσκευής του στην Google και του προσφέρθηκε μια μονάδα αντικατάστασης.
Αυτό δεν είναι ένα εντελώς νέο θέμα. Ήδη από την Ημέρα των Ευχαριστιών, ένας άλλος χρήστης του Pixel 7 στο Reddit παραπονέθηκε για το σπάσιμο του γυαλιού στη γραμμή κάμερας του τηλεφώνου του.
Και ένας άλλος χρήστης της σειράς Pixel 7 είπε σε άλλους στο Reddit ότι είχε το ίδιο πρόβλημα. Η ιστορία του ακούγεται οικεία καθώς έγραψε: “Έβγαλα το pixel 7 από την τσέπη μου σήμερα και το τζάμι της πίσω κάμερας μπροστά από το εξαιρετικά ευρυγώνιο φακό, έσπασε. Δεν έπεσε το τηλέφωνό μου ή κάτι τέτοιο. Φαίνεται ότι είναι ένα ελάττωμα στη σειρά τηλεφώνων pixel 7, πολλά άτομα στο subreddit αντιμετωπίζουν προβλήματα με αυτό. Επικοινωνήστε με την υποστήριξη της Google, προηγούμενη περίοδο αγοράς για την προτιμώμενη φροντίδα, αλλά αυτό είναι σχεδόν σίγουρα ένα ελάττωμα στο hardware του τηλεφώνου οπότε θα δούμε αν καλύπτεται από εγγύηση”.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Καλώς ήλθατε {{inv_username}}

comments

  1. says:
    {{ getCommDate(item.date) }}

{{inv_error}}

Σύνδεση

You may also like