MobilesNews

Καλοκαιρινές βραδιές γεμάτες από… φως με την κάμερα του HUAWEI P60 Pro!

0

Όταν το φως της σελήνης λούζει τον καλοκαιρινό ουρανό και καθρεφτίζεται στη θάλασσα, αν μη τι άλλο εκπέμπει μια γοητεία και μια μαγεία που μόνο η φύση μπορεί να προσφέρει. O θερινός βραδινός ουρανός με τα αστέρια να λαμπυρίζουν και το φως της σελήνης να τρεμοπαίζει νωχελικά, αν μη τι άλλο μπορεί να προσφέρει μοναδικές ρομαντικές στιγμές και αυτές τις ξεχωριστές στιγμές είναι που οι όλοι οι fans της ποιοτικής mobile φωτογραφίας θέλουμε να απαθανατίσουμε για πάντα με το smartphone μας. Ωστόσο, η δυνατότητα ενός smartphone να τραβάει νυχτερινές photos και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη και φυσικά δεν μπορούν όλα τα smartphones να τραβήξουν νυχτερινές φωτογραφίες στο ίδιο υψηλό επίπεδο. Εδώ είναι λοιπόν που εμφανίζεται το  P60 Pro της HUAWEI, το οποίο δεν είναι τυχαία το κορυφαίο smartphone σε νυχτερινές λήψεις και συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Άλλωστε, ο κεντρικός άξονας της φιλοσοφίας με την οποία αναπτύχθηκε το camera setup του P60 Pro είναι ότι η νέα φωτογραφική ναυαρχίδα της HUAWEI «υπόσχεται» περισσότερο φως σε κάθε λήψη, προσφέροντας ένα άκρως ρεαλιστικό και ζωντανό αποτέλεσμα. Χωρίς αμφιβολία, το φως (από οποιαδήποτε πηγή και εάν προέρχεται) αποτελεί «game changer». Συνδυάζοντας εξελιγμένο state-of-the art hardware με επαναστατική A.I. τεχνολογία το P60 Pro έχει τη δυνατότητα κυριολεκτικά να κάνει τη νύχτα… μέρα! Παράλληλα, με το P60 Pro μπορείτε να κοιτάξετε ψηλά, ρίχνοντας το βλέμμα σας ακόμη και στο φεγγάρι, καθώς το ειδικό Super Moon Scene που αποτελεί ένα από τα πιο ισχυρά χαρακτηριστικά του P60 Pro, δύναται να τραβήξει τις πιο φανταστικές «φεγγαράδες» που είδατε ποτέ, ενώ ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι ότι μπορείτε να ξεχάσετε για πάντα το φαινόμενο της φωτορύπανσης.

TIPS για τέλειες Night Photos!

Και επειδή δικαίως μπορείτε να θεωρήσετε τις νυχτερινές λήψεις ένα… «ιδιαίτερο και απαιτητικό challenge» παρακάτω θα βρείτε μια σειρά από tips ‘n tricks που θα σας βοηθήσουν να γεμίσετε με περισσότερο «φως» τις καλοκαιρινές βραδιές σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι το P60 Pro και τις συμβουλές που ακολουθούν…

1. Ενεργοποίηση του HDR Vivid

Τα αρχικά HDR σημαίνουν High Dynamic Range και ουσιαστικά πρόκειται για μια τεχνική που βοηθάει ένα smartphone να ξεχωρίσει τα σκοτεινά από τα φωτεινά τμήματα μιας σκηνής. Ενεργοποιήστε το HDR Vivid από τα settings της κάμερας, όταν τραβάτε φωτογραφίες με ελάχιστο φωτισμό (ή ακόμη και σε περιπτώσεις που έχετε τον ήλιο κόντρα) και θα διαπιστώσετε ότι το P60 Pro και σε αυτό το φωτογραφικό σενάριο κάνει τα «μαγικά» του, ενισχύοντας τα χρώματα και το contrast σε photos που έχουν τραβηχτεί σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

2. Η σταθερότητα είναι το… παν!

Όταν τραβάτε φωτογραφίες σε συνθήκες εξαιρετικά χαμηλού φωτισμού, το κλείστρο της κάμερας θα πρέπει να παραμείνει ανοικτό για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό ουσιαστικά επιτρέπει να περάσει μεγαλύτερο ποσοστό φωτός μέσα από τους σένσορες του smartphone σας. Ωστόσο, όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα μείνει ανοικτό το κλείστρο, τόσο πιο εύκολο είναι να βγει «κουνημένη» μια νυχτερινή λήψη και έτσι το τελικό αποτέλεσμα να είναι θολό. Με το τελευταίας τεχνολογίας Optical Image Stabilization feature του HUAWEI P60 Pro, μπορείτε να παραμείνετε για πάντα «σταθεροί» και έτσι η βραδινή φωτογραφία σας να προσεγγίσει την… τελειότητα (και χωρίς μάλιστα να χρειαστεί να προσαρμόσετε το P60 Pro πάνω σε τρίποδο).

3. Παιχνίδι με το ISO

Για να παίξετε ακόμη καλύτερα και πιο αποτελεσματικά με το φως που μπορούν να δεχθούν οι σένσορες του P60 Pro, δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε το Pro Mode της συσκευής και να ρυθμίσετε το ISO. Ο κανόνας που ισχύει είναι ότι όσο πιο υψηλό είναι το επίπεδο του ISO, τόσο πιο φωτεινή θα είναι η νυχτερινή φωτογραφία σας και όπως θα διαπιστώσετε εάν ορίσετε μια τιμή γύρω στο 400 με 500, τότε η φωτογραφία σας θα είναι σαν να εκμεταλλεύεται στο έπακρον ακόμη και την παραμικρή ικμάδα φωτός.

4. Πηγαίντε κόντρα και… Zoomάρετε άφοβα!

Ο κανόνας που ισχύει είναι όταν κάνουμε zoom με μια οποιαδήποτε συσκευή στο σκοτάδι, τότε η φωτογραφία σας μπορεί να βγει γεμάτη από θόρυβο και artifacts. Παρόλα αυτά, το P60 Pro είναι το μόνο smartphone που σας δίνει τη δυνατότητα να zoomάρετε άφοβα, ακόμη και όταν το θέμα που φωτογραφίζετε είναι σε μακρινή απόσταση και έξω επικρατεί… το απόλυτο σκοτάδι. Με τη λειτουργία Super Moon Scene μπορείτε κυριολεκτικά να «ακουμπήσετε» το φεγγάρι!

5. Κάντε το σκοτάδι… σύμμαχο!

Μπορεί πολλές φορές το σκοτάδι να δυσκολεύει το έργο σας, όμως μπορεί να αποδειχθεί και ένας ισχυρός σύμμαχος. Ενεργοποιήστε το Master AI ή το Night Mode και επιχειρήστε να εκμεταλλευθείτε το σκοτάδι ως ένα είδος backdrop για να απομονώσετε σχήματα και χρώματα. Το αποτέλεσμα θα είναι μυστηριακό, περίεργο αλλά και συγχρόνως θαυμάσιο!

Με το P60 Pro της HUAWEI το μόνο σίγουρο είναι ότι το φετινό καλοκαίρι θα κάνετε τη νύχτα… μέρα!

Κάντε click στην εικόνα για να μάθετε ακόμη περισσότερα φωτογραφικά tips με το HUAWEI P60 Pro, το απόλυτο φωτογραφικό smartphone που θα σας κάνει experts στην Mobile photography!  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Καλώς ήλθατε {{inv_username}}

comments

  1. says:
    {{ getCommDate(item.date) }}

{{inv_error}}

Σύνδεση

You may also like