MobilesNews

Galaxy Tab Active4 Pro, το ανθεκτικό εργαλείο που θα διευκολύνει την καθημερινότητά σας!

0

Τα tablets είναι τεχνολογικά εργαλεία με σαφή χρησιμότητα για πολλούς χρήστες, είτε στον επαγγελματικό τους χώρο, είτε εκτός αυτού… είτε και στις δύο περιπτώσεις! Ειδικά για όσους εργάζονται σε εξωτερικούς χώρους, εν κινήσει διαρκώς, σε βαρέα επαγγέλματα που όπως απαιτούν πρόσβαση σε apps, ψηφιακά δεδομένα και το διαδίκτυο, ένα ανθεκτικό tablet είναι… “the way to go”. Η Samsung επιχείρησε να συνδυάσει τις χρήσεις ενός εύχρηστού και εύκολα φορητού tablet σε μια συσκευή ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ευκολία και εν πολλοίς τα κατάφερε με το νέο Galaxy Tab Active4 Pro!

Όπως γίνεται αντιληπτό, πρόκειται για την 4η γενιά rugged tablets της εταιρείας, με την συσσωρευμένη τεχνογνωσία της, πλέον, να της δίνει τη δυνατότητα να μας προσφέρει κάτι παραπάνω από τις προηγούμενες σειρές. Με πάχος 10,2mm και βάρος 674gr, το Tab Active4 Pro παραμένει compact και σχετικά ελαφρύ για rugged «10άρι». Υποστηρίζει το S-Pen της Samsung, το οποίο μάλιστα περιλαμβάνεται στη συσκευασία και θα χρησιμεύσει σε πολλούς επαγγελματίες που για διάφορους λόγους δεν μπορούν/δεν πρέπει να αγγίξουν την οθόνη με τα δάκτυλά τους, ή απλώς θέλουν ακρίβεια στις κινήσεις τους (π.χ. για σχεδίαση). Αν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε με γάντια, πάντως, μπορείτε να το κάνετε με άνεση, ακόμα και χωρίς το stylus, αφού η οθόνη αφής του υποστηρίζει αυτή τη δυνατότητα και μάλιστα μπορείτε να ρυθμίσετε οι ίδιοι την ευαισθησία της στο άγγιγμα*.

Σε κάθε περίπτωση το Tab Active4 Pro είναι προστατευμένο απέναντι σε νερό και σκόνη κατά IP68**, ενώ αντέχει και σε πτώσεις σε τσιμέντο από ύψος έως 1 μέτρου με άνεση. Πληροί τις προδιαγραφές MIL-STF-810H*** και μια καλή επιλογή ανθεκτικού tablet που θα μπορούσε να έχει κάποιος. Έτσι, μια πιθανή πτώση ή έκθεση στο νερό δεν αποτελεί πρόβλημα. Ακόμα κι αν πέσει “face-down”, το Gorilla Glass 5 και το συνθετικό περίβλημα θα προστατεύσουν όσο το δυνατόν περισσότερο την οθόνη των 10,1” του, η οποία έχει ανάλυση 1920×1200 pixels και ένα απολαυστικό 16:10 aspect ratio. Η φωτεινότητά της είναι αρκετή για χρήση υπό ηλιοφάνεια και το grip του περιβλήματος θα σας βοηθήσει στη χρήση του tablet. Τo Snapdragon 778G 5G chipset προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις για κάθε χρήστη και επιπλέον συνδεσιμότητα 5G. Συνοδεύεται από συνδεσιμότητα Wi-Fi 6 που καθιστά τη συσκευή future-proof και θα σας προσφέρει υψηλές ταχύτητες σύνδεσης και μεταφοράς δεδομένων. Ο αποθηκευτικός χώρος επεκτείνεται μέσω microSD (έως και 1TB), οπότε δεν αποτελεί περιοριστικό παράγοντα, μαζί με τον ενσωματωμένο χώρο.

Όντας ένα tablet πιθανώς να θέλετε να χρησιμοποιήσετε και εκτός γραφείου και μακριά από πρίζες, το Tab Active4 Pro προσφέρει υψηλή αυτονομία. Η μπαταρία των 7.600mAh είναι αρκετά μεγάλη για να του δώσει πολλές ώρες χρήσης, ώστε να βγάλετε μια δύσκολη μέρα στο «πεδίο». Ακόμα κι αν χρειαστεί λίγη φόρτιση, όμως, υποστηρίζει υψηλή ισχύ για να γεμίζει ταχύτατα, μέσω της Type-C θύρας του αλλά και μέσω των POGO**** pins, αν το συνδέσετε σε κάποιο dock. Ακόμη, με πλήρη υποστήριξη του Samsung DeX αλλά και χάρη στα specs του, μπορεί να μετατραπεί σε “desktop” υπολογιστή, ή να το συνδυάσετε με ένα ασύρματο keyboard για τη υψηλή παραγωγικότητα, όταν χρειάζεται.

Τέλος, ένα ακόμη σημαντικό χαρακτηριστικό του είναι η προστασία του απέναντι στις υψηλές θερμοκρασίες καθώς το Tab Active4 Pro της Samsung διαθέτει τη λειτουργία ¨Χωρίς Μπαταρία». Με αυτό μπορείτε να απομονώσετε τη μπαταρία του με ένα άγγιγμα, ώστε να αποφευχθεί η υπερθέρμανσή της και να τροφοδοτήσετε τη συσκευή απευθείας μέσω καλωδίου USB. Όπως θα κάνετε με ένα laptop που έχει αφαιρεθεί η μπαταρία του! Πρόκειται για μικρά, αλλά σημαντικά features που το κάνουν να ξεχωρίζει.

Το Samsung Galaxy Tab Active4 Pro περιλαμβάνει το hardware, το software και τις δυνατότητες που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες ενός επαγγελματία του τεχνικού αλλά και οποιουδήποτε πεδίου. Ταυτόχρονα, με την ίδια ευκολία θα σας συντροφεύσει στο γραφείο αλλά και στο σπίτι, στο ταξίδι, για σκοπούς αναψυχής ή εργασίας, ενώ το S-Pen ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο δυνατοτήτων για πολλές εφαρμογές!

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.

*Η ευαισθησία στην αφή μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το υλικό των γαντιών.

**Η συσκευή έχει πιστοποιήσεις IP68 και IPX5 σύμφωνα με το πρότυπο IEC 60529. Ο βαθμός αντοχής στη σκόνη ελέγχεται σε εργαστηριακές συνθήκες από τρίτους: 2 κιλά σκόνης ταλκ (μέγιστη διάμετρος 0,05 mm)/κυβικό μέτρο εμφυσήθηκαν σε δοκιμαστικό θάλαμο που στεγάζει τη συσκευή (η πίεση αέρα μέσα σε αυτή διατηρείται κάτω από τον περιβάλλοντα αέρα) για 2 ώρες. Αξιολόγηση IP6X. Η αντοχή στη σκόνη ίσως διαφέρει ανάλογα τις συνθήκες χρήσης. Η βαθμολογία αντοχής στο γλυκό νερό βασίζεται στις συνθήκες: εκτόξευση νερού από σωλήνα ακροφυσίου 6,3 mm, 12,5 L/min για 3 λεπτά (IPX5) και βύθιση σε έως και 1,5 μέτρο γλυκού νερού για έως και 30 λεπτά (IPX8). Δεν συνιστάται χρήση σε παραλία, πισίνα.

***Συμβατό με στρατιωτικά πρότυπα των ΗΠΑ, MIL-STD-810H. MIL-STD-810H: τυποποιημένη μορφή δοκιμών σχεδιασμένη από τον στρατό των ΗΠΑ για την αξιολόγηση περιορισμών της συσκευής.

**** Η βάση φόρτισης POGO πωλείται ξεχωριστά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Καλώς ήλθατε {{inv_username}}

comments

  1. says:
    {{ getCommDate(item.date) }}

{{inv_error}}

Σύνδεση

You may also like