silmarils Δημ. October 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2004 Βασικά με ενδιαφέρει και μένα ένα wireless δίκτυο μέσα στο σπίτι. Τουλάχιστον όταν είμαι με το laptop να μην σέρνω από πίσω καλώδια. Έχω το Speedtouch 530 που δίνει ο ΟΤΕ και σκέφτομαι να προσθέσω το Νetgear 814 με 802.11b. Eξάλλουν τα 384 kbps της DSL είναι πολύ πιο κάτω από την ονομαστική ταχύτητα μεταφοράς του πρωτοκόλλου 802.11b και το laptop (με centrino) αυτό υποστηρίζει. Ξέρει κανείς τι παίζει με τα Netgear? Κάπου άκουσα ότι έχουν αρκετά ψηλό δείκτη failure. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flyingbullshit Δημ. October 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2004 Κατ'αρχην θα σου προτεινα να βαλεις 802.11g για καλυτερες επιδοσεις, μην κοιτας τις ονομαστικες ταχυτητες γιατι υπαρχουν πολλα προβληματα στην μπαντα των 2.4GHz (Φουρνοι μικροκυματων, ασυρματα τηλεφωνα). Εγω προσωπικα δεν ασχοληθηκα με 802.11b. Οσο για τα 802.11g ειναι πιο αξιοπιστα (για μενα). Μπορεις να βαλεις NetGear 802.11g Router, Ακουσα οτι δεν εχουν συγκεκριμενα προβληματα, οποτε μπορεις να τα χρησιμοποιησεις. Βαζοντα ας πουμε Wireless G με ονομαστικη ταχυτητα 54Μbps (Turbo mode) μπορεις να το ρυθμισεις στο Normal και να μειωθουν (αν υπαρχουν) μερικα προβληματα.Εγω προσωπικα θα σου προτεινα 802.11g αφου ουτε υπαρχει μεγαλη διαφορα στο κοστος, ουτε θα χασεις κατι, αντιθετως μακροπροθεσμα μπορει να σου φανει πιο χρησιμο. Παράθεση --- Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the first one! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silmarils Δημ. October 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2004 Thanx for the tip! Θα κατέβω μια βόλτα στα μαγαζιά και θα δω τι καλό παίζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flyingbullshit Δημ. November 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2004 :up: Λοιπον που λετε σημερα ειμαι πολυ :) πριν λιγο μου τηλεφωνησαν απο OTE και μου ειπαν οτι μετα απο ενα μηνα παρα κατι αναμονης βρεθηκαν πυλες και να περιμενω σε 2 μερες τεχνικο να ερθει. Δυστυχως ομως δεν εχω ακομα modem ουτε συνδεση ISP. :up: Αρχικα σκεφτηκα για Zyxel Prestige 652h αλλα η τιμη ειναι υπερβολικη οποτε ειμαι αναμεσα στο Zyxel Prestige 650H και το Router του OTEShop Alcatel 510. Ποια ειναι η γνωμη σας? Το Ζyxel ξερει κανεις που μπορω να το βρω μεσω Internet για over PSTN με καλη τιμη? Παράθεση --- Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the first one! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flyingbullshit Δημ. November 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2004 Υπαρχει σε αρκετα sites αλλα :( ειναι ANNEX B (ISDN) και δεν ξερω τι να κανω. Need some help here :worry: Παράθεση --- Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the first one! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flyingbullshit Δημ. November 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2004 Βρηκα το Zyxel Prestige 650H (Δεν λεει Annex) 147euro Zyxel Prestige 650R (δεν λεει Annex) 104euro Παράθεση --- Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the first one! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flyingbullshit Δημ. November 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2004 συγνωμη για τα πολλα μηνυματα.... Τελικα παρηγγειλα το 650H Τωρα σκεφτηκα για ISP ακι αποφασισα για Forthnet... Παράθεση --- Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the first one! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. November 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2004 Καλή επιλογή η Forthnet. Kαλό και το 650Η. Ψάξε να μάθεις τι ισχύει για το firewall, γιατί κυκλοφόρησε χωρίς τέτοιο και στη συνέχεια βγήκε νέο firmware με firewall, οπότε κρίμα είναι να μην το έχεις. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flyingbullshit Δημ. November 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2004 Με το που θα μου το στειλουν θα κανω update το firmware απο την σελιδα της ZyXEL αφου ουτως ή αλλως την ιδια μερα το βραδυ ή την (πεμπτη) θα εχω DSL συνδεση Παράθεση --- Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the first one! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. November 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2004 Σωστός ;) Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flyingbullshit Δημ. November 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2004 απ'οτι ειδα στο support download library της Zyxel, υπαρχουν παρα πολλα μοντελα 650H που εχουν καποιο αριθμο...μπραβο...Δεν περιμενα να εχει τοσα versions απο ενα μοντελο Παράθεση --- Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the first one! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flyingbullshit Δημ. November 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2004 Τελικα αλλαξα την παραγγελια και πηρα το ZyXEL Prestige 650R αντι για το 650Η, θα μου πεις κακως αλλα δεν ειχα συνυπολογισει ενα μη χρησιμοποιημενο switch (5Ports) της 3COM που ειναι μια χαρα,για αμα χρειαστει και καποιο αλλο PC, προς το παρον σιγουρα δεν θα χρειαστει. Ασε που ενταξει ειμαι υπερ της ενοποιησης αλλα σιγουρα κατι που κανει πολλα μαζι δεν ειναι και το καλυτερο. Τεσπα δεν θα συζητησουμε τωρα γι'αυτο. Lewton ξερεις αν υπαρχει κρισιμο Firmware Update για το 650R ? εμαθα οτι αυτα τα Firewall, δυσκολα ρυθμιζονται, και εμφανιζουν προβληματα σε μερικα P2P, ισχυει? Ανυπομονω για αυριο... :whistle: Παράθεση --- Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the first one! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. November 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2004 Όχι το R δεν παίρνει firewall με αναβάθμιση του firmware. Οι routers γενικά εμφανίζουν προβλήματα με p2p εφαρμογές, οι Zyxel όμως (σχεδόν) ποτέ. ;) Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flyingbullshit Δημ. November 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2004 Παλι καλα που πηρα ΖyXEL, αν δεν ειχα μπει σε αυτο το Forum με εβλεπα με κανα Modem απλο OTE να εχω problems. Thx Enybody, especially Lewton Παράθεση --- Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the first one! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. November 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2004 Τίποτα, :) και κράτα μια πισηνή για να μη με κυνηγάς μετά. Αυτό που έχουν τα Ζyxel είναι ότι απλά τα συνδέεις και δουλεύουν. Αν θες να τα ψάξεις θα βρεις ένα τρομερά παραμετροποιήσιμο μενού, ειδικά αν μπεις στις ρυθμίσεις τους με telnet και όχι με τον browser, αλλά αν απλά θέλεις να κάνεις τη δουλειά σου δε θα σου εμφανίσουν (σχεδόν) ποτέ πρόβλημα με κανένα πρόγραμμα. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. November 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2004 Mεγιά ο ρουτερ σου. Αν θες έχω ένα ελληνικό review που σου λέει το τι είναι και τις δυνατότητες του 650h. Σε βοηθάει να το συνδέσεις και άλλα πολλά. Αν το θες πες μου mail να στο στείλω... Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flyingbullshit Δημ. November 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2004 βασικα απ'οτι ειδες αγορασα το 650R, δεν πειραζει, αμα θελεις και εχεις στειλε μου reviews. Lewton, Μια ερωτηση. Μου εστειλαν Splitter (Διαχωριστη) speedtouch, Και οταν ηταν να μου στειλουν το ZyXEL Microfilter με το Router εγω ( :whistle: ) τους ειπα οχι γιατι θα ειχα αυτο του OTE, υπαρχει περιπτωση να ειναι κακο για την ταχυτητα? Παράθεση --- Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the first one! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flyingbullshit Δημ. November 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2004 Μολις μου ηρθε το routeraki Μου. Ειναι το 650R-31, αλλα δυστυχως :( δεν εχω συνδεση να το δοκιμασω. Αν ειναι δυνατον. Παράθεση --- Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the first one! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. November 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος flyingbullshit ( 3 Νοέ. 2004 , 13:28) βασικα απ'οτι ειδες αγορασα το 650R, δεν πειραζει, αμα θελεις και εχεις στειλε μου reviews. Lewton, Μια ερωτηση. Μου εστειλαν Splitter (Διαχωριστη) speedtouch, Και οταν ηταν να μου στειλουν το ZyXEL Microfilter με το Router εγω ( :whistle: ) τους ειπα οχι γιατι θα ειχα αυτο του OTE, υπαρχει περιπτωση να ειναι κακο για την ταχυτητα? Δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα. Πες μου mail με pm Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
willyd Δημ. November 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2004 Καλημέρα σε όλους Μετά από περίπου ένος μήνα χρήση του US robotics 9105 θέλω να επιβεβαιώσω τα καλά λόγια που είπαν μερικοί στο forum! Το μηχάνημα έιναι πραγματικά άπαιχτο . Από που να αρχίσω: - Πολύ καλή τιμη : 83 € τελική, μπορεί να τε βρείτε και φθηνότερα - Απρόσκοπτη λειτυργία, του έκανα απανεκκίνηση δυο τρεις φορές μονο και οι δύο ήταν από διακοπή ρεύματος και η άλλη για να αλλάξω από pppOE σε pppOA - Φοβερή συνεργασία με το μουλάρι (e-mule) κατεβάζει αβέρτα, και σερφάρω με καλές ταχύτητες ταυτόχρονα( αρκεί φυσικά να ανοίξεις τις θύρες) - πολυ καλό user interface (και με έτοιμα settings για πολλά παιχνίδια) - Embeded Linux για ακόμη καλύτερο tuning ( :stupid: ) Στα κατά: - το ανύπαρκτο customer care της εταιρίας - Στην ελλάδα δεν υπάρχει για ΙSDN, μόνο PSTN Τί άλλο να πω; Είμαι τρομερά ευχαριστημένος γιατι περίμενα ένα μηχάνημα πολύ χειρότερο σε αυτή τιμή. Όσοι το σκέφτεστε, πάρτε το με κλειστά μάτια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. November 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2004 Βγήκε και η ISDN έκδοση πλέον και να επιβεβαιώσω και εγώ ότι, από όσα διαβάζω σε διάφορα φόρουμ, αυτά τα δύο αποτελούν αυτή τη στιγμή την κορυφαία επιλογή σε σχέση με το κόστος. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkorigin Δημ. November 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2004 exmm me liga logia... pia einai ta 3 korifaia routers mexri 200 eyro?? ti protinete? 8elo ena router pou na ta exei ola firewall,switch simbatotita taxitita . ZyXEL Prestige 650Η ta axizei ta lefta toy?? prokeite na balo telepassport 384kbs kai exo 3 pc gia na miraso thn taxithta . XORIS TON OTE ti router proteinete?? xoris orio sthn timi. ti prpei na prsexo stin agora enos router? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisx Δημ. November 5, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2004 Νομίζω ότι η Telepassport προτείνει τη χρήση αποκλειστικά του δικού της SDSL modem για θέμα απόλυτης συμβατότητας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. November 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dimitrisx ( 5 Νοέ. 2004 , 09:18) Νομίζω ότι η Telepassport προτείνει τη χρήση αποκλειστικά του δικού της SDSL modem για θέμα απόλυτης συμβατότητας. Και επιπλέον δεν δίνει πραγματική ip η telepassport. Εκτός αν το άλλαξε αυτό. Και επίσης θυμάμαι ότι οι τιμές της είναι υπερβολικές για αυτά που προσφέρει... EDIT Εγώ έχω acn 384/128 ( την γραμμή την πήρα από τον ΟΤΕ μόνος μου, δεν μεσολάβησε δηλαδή η acn ) και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Επίσης για router χρησιμοποιώ τον Netgear MR814v2 και είμαι και από αυτόν απόλυτα ευχαριστημένος. Το pc μου συνδέεται με καλώδιο στον router και ασύρματα συνδέεται το άλλο μας pc και ένα laptop HP με centrino. Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkorigin Δημ. November 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2004 pio einai to dikos ths sdsl modem?? einai tis prokopis h einai gia ton @$$%@% ?se sxesi me ta alla modem kai routers. otan les den dinei pragmatiki ip ti ennnois ?? 8a exo problima me ta online games?? pou allou mou xrisimeuei mia pragmatiki ip?? pion paroxea proteinete eseis?? posa plironeis gia thn acn??? ola mazi me ton ote+fpa ? basika auto pou me endiaferei einai to online-gaming giauto kai 8elo na exo kalo ping i acn ti ping exei?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts