eNeRGy Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Εχθες περασα την GLASS-M slim που ειναι στα 0.15mm. Ολα μια χαρα και ευκολα, κανενα σημαδακι απο κατω και το καλο ειναι οτι η dot view (made in china) που εχω συνεχιζει και λειτουργει κανονικα! Εχει απιστευτη αφη και δεν αφηνει δαχτυλιες!!! ΤΕΛΕΙΑ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Μου ήρθε η μαϊμού spigen slim armor. Καλά πίστη αντιγραφή αλλά spigen δεν είναι. Φαίνεται η διαφορά αλλά για τις μέρες που την θέλω αξίζει τα 3 ευρώ που εδωσα Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Μου ήρθε η μαϊμού spigen slim armor. Καλά πίστη αντιγραφή αλλά spigen δεν είναι. Φαίνεται η διαφορά αλλά για τις μέρες που την θέλω αξίζει τα 3 ευρώ που εδωσα καλησπερα θοδωρη,υπαρχει αυτη ολοκαινουργια..http://www.spigen.com/brands/htc/htc-one-m8-case-ultra-hybrid.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 καλησπερα θοδωρη,υπαρχει αυτη ολοκαινουργια..http://www.spigen.com/brands/htc/htc-one-m8-case-ultra-hybrid.html Την είχα δει αλλά ήθελα την slim armor και όπως είπα Όχι για Συνέχεια. Για μια φορά την εβδομάδα. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Μου ήρθε η μαϊμού spigen slim armor. Καλά πίστη αντιγραφή αλλά spigen δεν είναι. Φαίνεται η διαφορά αλλά για τις μέρες που την θέλω αξίζει τα 3 ευρώ που εδωσα Για δώσε λινκ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Για δώσε λινκ http://www.aliexpress.com/item/New-Arrival-High-Quality-Spigen-SGP-Slim-Armor-Case-For-HTC-ONE-M8-Mobile-Phone-Cover/1845267595.html Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Ποιον απ'ολους?εχει δοκιμασει κανεις καποιον?απο e-shop εχει παρει κανεις? υπαρχει MHL 2.0? MHL 3.0?Ποιον απ'τους 2?Σε συζητησεις εκτος ελλαδας,προιοντα απο amazon ,ebay υπαρχουν προβληματα.Δεν δουλευουν ορισμενοι σε καποιοες συσκευες. Σχετικα με USB OTG,εκει πιστευω τα πραγματα ειναι πιο χαλαρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Ποιον απ'ολους?εχει δοκιμασει κανεις καποιον?απο e-shop εχει παρει κανεις? υπαρχει MHL 2.0? MHL 3.0?Ποιον απ'τους 2?Σε συζητησεις εκτος ελλαδας,προιοντα απο amazon ,ebay υπαρχουν προβληματα.Δεν δουλευουν ορισμενοι σε καποιοες συσκευες. Σχετικα με USB OTG,εκει πιστευω τα πραγματα ειναι πιο χαλαρα... Παίρνεις οποιοδήποτε mhl δεν είναι για σαμσουνγκ γιατί υπάρχει διαφορά στα pins.Δηλαδή υπάρχουν αυτοι που είναι μόνο για σαμσουγκ και όλοι οι υπόλοιποι.mhl 2 η 3 δεν έχει σημασία Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Γνωριζει κάποιος αν έχει κυκλοφορήσει ο ταχυφορτιστης rapid charge 2.0 όπως τον αποκαλεί η HTC και αν ναι που μπορούμε να τον προμηθευτουμε? Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Παίρνεις οποιοδήποτε mhl δεν είναι για σαμσουνγκ γιατί υπάρχει διαφορά στα pins.Δηλαδή υπάρχουν αυτοι που είναι μόνο για σαμσουγκ και όλοι οι υπόλοιποι.mhl 2 η 3 δεν έχει σημασία Ευχαριστω πολυ Στελιο,τελικα πηρα και τα 2 προιοντα απο το eshop και επιβεβαιωνω οτι λειτουργουν "like a boss" στο Μ8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Μπορεί κάποιος να μου πει για slickwraps αν έχει πάρει.. Το έχω στην μαμά θήκη αλλά το φοβάμαι αν το αφήσω γυμνό Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Μπορεί κάποιος να μου πει για slickwraps αν έχει πάρει.. Το έχω στην μαμά θήκη αλλά το φοβάμαι αν το αφήσω γυμνό Ευχαριστώ Το σκεφτόμουν έναν διάστημα αλλά τελικά δεν το πήρα. Επέλεξα την θήκη baseus που είναι πολύ λεπτή. Γενικότερα στο xda λένε καλά λόγια εκτός από ένα άτομο που είχε βάλει το αυτοκόλλητο και όταν το έβγαλε βγήκε μαζί και ένα γράμμα από το htc Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 (edited) Το σκεφτόμουν έναν διάστημα αλλά τελικά δεν το πήρα. Επέλεξα την θήκη baseus που είναι πολύ λεπτή. Γενικότερα στο xda λένε καλά λόγια εκτός από ένα άτομο που είχε βάλει το αυτοκόλλητο και όταν το έβγαλε βγήκε μαζί και ένα γράμμα από το htc Σε ευχαριστώ για την απάντηση... Bauseus από ebay?άκυρο την βρήκα στο Best price... Χρώμα τι προτείνεις; Edited January 10, 2015 by hgemwn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Σε ευχαριστώ για την απάντηση... Bauseus από ebay?άκυρο την βρήκα στο Best price... Χρώμα τι προτείνεις; Clear έχω και δεν έχει κιτρινισει πολύ. Το smoke είναι και αυτό ωραίο. Έτυχε και πήρα τη διαφανή Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Clear έχω και δεν έχει κιτρινισει πολύ. Το smoke είναι και αυτό ωραίο. Έτυχε και πήρα τη διαφανή Και κάτι τελευταίο.. Με tempered glass υπάρχει θέμα σε συνδυασμό με την baseus ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Και κάτι τελευταίο.. Με tempered glass υπάρχει θέμα σε συνδυασμό με την baseus ; Κανένα απολύτως Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Καλησπέρα σας. Μετά από αρκετό καιρό με το nilkin γυαλί είδα γρατζουνιά επάνω του. Ναι αυτό το 9H+ που λέει. Πραγματικά το τηλέφωνο το βάζω σε τσέπες μόνο του. Δεν το ακουμπούσα πουθενά. Ξενερωσα και πάω για mocolo Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 δηλαδη απο ολες που ειχες ποια θα ξαναεπαιρνες απο την αρχη....με σειρα ας πουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 δηλαδη απο ολες που ειχες ποια θα ξαναεπαιρνες απο την αρχη....με σειρα ας πουμε... Όλες τις εχω αλλά αν δεν τις είχα θα έπαιρνα την baseus αλλά είναι και λίγο υποκειμενικό. Εμένα μου αρέσουν περισσότερο αυτού του είδους η θήκες. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Όλες τις εχω αλλά αν δεν τις είχα θα έπαιρνα την baseus αλλά είναι και λίγο υποκειμενικό. Εμένα μου αρέσουν περισσότερο αυτού του είδους η θήκες. σε σχεση με την μαμα θηκη ειναι πολυ πιο λεπτη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Το δικο μου που το εχω απο τον Οκτώβρη χωρίς θήκη, έφαγε προχθές μια τούμπα ευτυχώς με πολυ μικρές απώλειες. Ενα μικρό σημάδι ακριβώς στην τρύπα για τα ακουστικά κι αυτο γιατί έσκασε πανω σ ενα χαλικάκι. Κι ενα σημάδι σαν το κεφαλι της καρφίτσας στο πλάι, πάλι απο κάτι αιχμηρό. Δεν με νοιάζει γιατί δεν θα πουληθεί. Θα πάει σε καποιο μέλος της οικογένειας. Τέτοια κινητά δεν τα πουλάς. Το ίδιο έκανα με το HD2, το εχω ακόμα στο συρτάρι. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Το δικο μου που το εχω απο τον Οκτώβρη χωρίς θήκη, έφαγε προχθές μια τούμπα ευτυχώς με πολυ μικρές απώλειες. Ενα μικρό σημάδι ακριβώς στην τρύπα για τα ακουστικά κι αυτο γιατί έσκασε πανω σ ενα χαλικάκι. Κι ενα σημάδι σαν το κεφαλι της καρφίτσας στο πλάι, πάλι απο κάτι αιχμηρό. Δεν με νοιάζει γιατί δεν θα πουληθεί. Θα πάει σε καποιο μέλος της οικογένειας. Τέτοια κινητά δεν τα πουλάς. Το ίδιο έκανα με το HD2, το εχω ακόμα στο συρτάρι. κωστα πραγματικα δεν ξερω που επεσε αλλα δεν επαθε τιποτα ....μαρεσει παρα πολυ γυμνο αλλα για τις μεταφορες μονο θελω θηκη...με την μαμα που ειχε εχει αραχνες στο ασημι γυρω γυρω και φαινονται στο φως μονο αλλα πολυ μου την εδωσε ...αν το ηξερα δεν θα το εβαζα καθολου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 σε σχεση με την μαμα θηκη ειναι πολυ πιο λεπτη; Πολύ πιο λεπτή. Χρησιμοποίησα λίγο την θήκη που έρχεται μαζί με το τηλέφωνο. ΔΕΝ την θεωρώ και πολύ καλη Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAndragoraSCR Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Σήμερα παρέλαβα την Baseus (μαζί με ένα iNos temp glass 9H 0.33mm) Παρόλα τα καλά λόγια που είχα διαβάσει, και πάλι δεν την περίμενα τόσο καλή!! Δεν έχω ξαναδεί τόσο καλή/λεπτή θήκη σε κινητό!! Παράθεση HTC ONE M8 RED SONY XPERIA TABLET Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Παρήγγειλα αυτό και το περιμένω σύντομα.. Μόλις έρθει θα γράψω εντυπώσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts