mouse Δημοσιεύτηκε May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 3, 2014 Έχω το εξής πρόβλημα: Δοκίμασα να συμπιέσω ένα βίντεο (.mov) με 7zip όσο και με δεξί κλικ-->αποστολή προς-->συμπιεσμένος φάκελος αλλά και στις δύο περιπτώσεις μου δημιουργεί στον ίδιο προορισμό ένα συνώνυμο αρχείο που είναι ένας φάκελος (με ένα φερμουαρ) και μέσα το αρχείο που συμπίεσα αλλά στις ιδιότητες μου βγάζει πως καταλαμβάνει ακριβώς τον ίδιο χώρο με το πρωτότυπο. Και πράγματι δεν μπορώ να το στείλω με mail (όριο 25mb). Επίσης όσο γίνεται η διαδικασία της συμπίεσης μέσω 7zip γράφει τόσο στο "μέγεθος αρχείου που επεξεργάστηκε" όσο και στο "μέγεθος συμπιεσμένου αρχείου" τον ίδιο αριθμό!! π.χ. "44mb" και "44mb" αντίστοιχα υ.γ. Τρέχω Windows 8 Παράθεση :dance: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 δοκίμασε με το winrar, που έχει επιλογές και σε άλλους τύπους συμπίεσης...οπότε ίσως να έχεις καλύτερο αποτέλεσμα. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Πολλά είδη αρχείων που περιέχουν φωτογραφίες (π.χ. jpg) ή video (π.χ. wmv) είναι ήδη συμπιεσμένα με απωλεστικούς (συνήθως) αλγόριθμους που έχουν τα codecs τους. Δεν συμπιέζονται περισσότερο με zip/rar. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts