Jump to content

Μια ερωτηση...

machos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν ξερω αν θα πω κοτσανα αλλα αν δεν ρωτησω δεν θα μου φυγει η απορια.Οταν βλεπουμε ενα dvd στο pc μας μπορουμε σε μια δεδομενη στιγμη να παγωσουμε μια εικονα που μας αρεσει και να την κανουμε save?.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος machos (18 Σεπ. 2004 , 23:28)

Δεν ξερω αν θα πω κοτσανα αλλα αν δεν ρωτησω δεν θα μου φυγει η απορια.Οταν βλεπουμε ενα dvd στο pc μας μπορουμε σε μια δεδομενη στιγμη να παγωσουμε μια εικονα που μας αρεσει και να την κανουμε save?.

Κάνε "παύση" στην σκηνή που θές να κάνεις save και μετά κάνε το εξής:

Πάτα το prtScn, μετά πάτα ctrl + v και κάνε επικόληση στην ζωγραφική.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος machos (18 Σεπ. 2004 , 23:28)

εγω εχω το sreenseize για να παγωνω την οθονη του υπολογιστη, ομως δεν πιανει στα dvd (δεν ξερω τον λογο). και μιας και εκανες τετοια ερωτηση, μηπως ξερεις εσυ ή καποιος αλλος φιλος καποιο προγραμμα για να καταγραφω σε καποια μορφη βιντεο αυτα που φαινονται στην οθονη?

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/27755aek_1.gif

ΑΕΚ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

Με Print Screen δεν αποθηκεύονται εικόνες που εμφανίζονται στην οθόνη του υπολογιστή με τη μέθοδο overlay. Τέτοιες περιπτώσεις είναι τo video και η εικόνα της τηλεόρασης συνήθως. Αν έχετε το PowerDVD μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την δυνατότητα Capture frame που έχει.

afou to power dvd kai to windvd exoune koumpaki Capture Foto giati basanizeste me print screen ktl ? gia psaxte to ligaki ... vevea gia alla programs den ksero ean exoune kai auta capture foto alla ta duo parapano pou anefera exoune kai sta kanoune kai se megethos wallpaper kiolas :cool:
:w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος georgep800 (18 Σεπ. 2004 , 23:40)

Κάνε "παύση" στην σκηνή που θές να κάνεις save και μετά κάνε το εξής:

Πάτα το prtScn, μετά πάτα ctrl + v και κάνε επικόληση στην ζωγραφική.

Alt+print screen

Argonaftis

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος argonaftis (20 Σεπ. 2004 , 08:32)

Alt+print screen

Opws anaferan kai pio panw...to print screen den doulevei....genika se oti video provalete ston ipologisti...mporeis na xrisimopoiiseis to capture pou exoun ta diafora programmata anaparagwgis dvd...

Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.