Jump to content

Καινουρια windows....

aggeloszog
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπέρα σας, το laptop μου πλέον σέρνεται (αντιμετωπίζει πρόβλημα στο 1080p streaming ενω παλιά όχι κτλπ) και θα ήθελα να κανω κάτι σαν ολική επαναφορά ή πέρασμα των windows 7 από την αρχή... Θα μπορούσα να κάνω κάτι για να σωσω όλα τα περασμένα προγράμματα και τα δεδομένα μου, η τουλαχιστον οσα περισσότερα γίνεται?? (κατι σαν το titanium backup android ζητάω ;) )

Αν επαναφέρεις όπως ήταν τα προγράμματα σου ακόμα και με καθαρή εγκατάσταση πιθανόν να επαναφέρεις και το πρόβλημα που έχεις.

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

Αν επαναφέρεις όπως ήταν τα προγράμματα σου ακόμα και με καθαρή εγκατάσταση πιθανόν να επαναφέρεις και το πρόβλημα που έχεις.

Ας μετατοπισουμε τοτε το προβλημα στο 1080 p streaming...Δυο πραγματα μπορει να φταίνει...

1)drivers καρτας γραφικών

2) flash player

Και τα 2 τα εχω ενηερωμένα δυστυχώς...

η cpu δουλεύει καλά; μήπως γίνεται απο θερμοκρασίες ;

η cpu δουλεύει καλά; μήπως γίνεται απο θερμοκρασίες ;

η αληθεια ειναι οτι καποια στιγμη θελει ενα ανοιγμα...Παλια εφτανε 60 βαθμους+ αλλα του εριξα πεπιεσμενο αερα και τωρα με χαλαρή χρηση ειναι στους 47-50...Άρα μάλλον δε φταίει αυτό..

Στον firefox το πρόβλημα είναι πιο εντοονο....Μάλλον θα κάνω μια επανεγκατάσταση των drivers και βλέπουμε...Να σαι καλά φίλε που ενδιαφέρθηκες..

Edited by aggeloszog