panoss76 Δημοσιεύτηκε September 18, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 18, 2004 kalhmera se olous, anagasthka na kanw epanagatastash twn xp alla plewn exw problhma me ton ektupwth mou gia thn akribeia tupwnw men alla ousiastika auto pou tupwnetai einai mia adeia selida h polu liges xethwriasmenes grammes. to problhma den einai bebaia to melani giati mexri prin thn epanagakatastash tupwna mia xara. Upopsiazetai kaneis ti lathos mporei na exw kanei h ti prepei na kanw gia na to ftiaxw? an mporeitai epeidh den eimai kai kanenas expert ths plhroforikhs na mou dwsete sugkekrimenes odhgies euxaristw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. September 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2004 δοκιμασε να ξανακανεις εγκατασταση τους οδηγους του εκτυπωτη σου, αφου πρωτα τους αφεραισεις Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. September 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2004 Κοίταξες όμως τα μελάνια και τις κεφαλές? Γιατί οι ξεθωριασμένες γραμμές μου φαίνεται λίγο δύσκολο να οφείλονται σε πρόβλημα λογισμικού... Εννοώ μήπως τελικά πρόκειται για σύμπτωση και η επανεγκατάσταση των Windows συνέπεσε με κάποιο πρόβλημα στον εκτυπωτή?... :confused: Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. September 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2004 Λέει βέβαια ότι πριν την επανεγκατάσταση δεν είχε πρόβλημα, αλλά μου φαίνεται κι εμένα πολύ δύσκολο τέτοιο πρόβλημα να οφείλεται σε software δυσλειτουργία και όχι σε έλλειψη μελανιού. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoss76 Δημ. September 20, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2004 Το μελάνι το ειχα χρησιμοποιησει σε 3-4 εκτυπωσεις μονο για αυτο και λέω οτι δεν πρεπει να οφειλεται εκει.Η αληθεια είναι ότι ενώ αρχικά μου έβγαζε έστω κατι θολές γραμμές πλέον βγάζει λευκές σελίδες. Θα δοκιμάσω με καινούργιο μελάνι και ελπίζω να φτιάξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts