Jump to content

blue screen hardware malfunction

giannis808
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παλιοτερα το ειχα ξαναπαθει αυτο αλλα τωρα εχω 3-4 μηνες να το παθω (αρχισε να συμβαινει απο οταν αναβαθμισα τον υπολογιστη μου)

αυτο ειναι το .dmp αρχειο http://prntscr.com/3e7o24 αυτο βρηκα απο το bluescreenview.exe... τι φταει για την blue screen μου?

Τι αναβάθμιση έκανες; Τελευταία έκανε τίποτα updates ; Τι σύστημα έχεις;

Τι αναβάθμιση έκανες; Τελευταία έκανε τίποτα updates ; Τι σύστημα έχεις;

εκανα αναθβαθμιση στο υλικο του υπολογιστη... οχι δεν εχει κανει Updates τελευταια...

amd fx 6300

gtx 650

8gb ram

1tb hard disk

620w psu

asrock 970 pro3

drivers έχεις βάλει τους σωστούς; Δεν τους ξαναπερνάς καλύτερα χειροκίνητα...;

Όπωε λέει και ο sv2evs ξαναπέρνα τους drivers και τα Updates. O δίσκος είναι καινούριος?

Γιατί αν τον είχες από πριν θα έλεγα να έκανες ένα format..

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

Όπωε λέει και ο sv2evs ξαναπέρνα τους drivers και τα Updates. O δίσκος είναι καινούριος?

Γιατί αν τον είχες από πριν θα έλεγα να έκανες ένα format..

Καινουριος καινουριος... η μονη συσκευη που βρηκα υποπτη να κανει κατι τετοιο ειναι μια που δεν την αναγνωριζει και δεν μπορω να καταλαβω πια μπορει να ειναι...

Πιθανό σενάριο αυτή να σου δημιουργεί το πρόβλημα..;) Προσπάθησε να εντοπίσεις τι είναι.

Πιθανό σενάριο αυτή να σου δημιουργεί το πρόβλημα..;) Προσπάθησε να εντοπίσεις τι είναι.

κοιταξα παντου... αυτα που εχω πανω ειναι υτα που ειχα παντα και δουλευω...

κοιταξα παντου... αυτα που εχω πανω ειναι υτα που ειχα παντα και δουλευω...

Άρχισε να βγάζεις μία-μία τις συσκευές σου να δεις ποια φταίει.

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

εχω συνδεδεμενα πανω σε usb τεσσερα πραγματα... πληκτρλογιο κ ποντικι, και δυο τηλεχειριστηριο τα οποια και τα 4 τα αναγνωριζει πληρως και παιζω κανονικα με αυτα... πανω στο πισι δεν ειναι κατι αλλο συνδεδεμενο εκτος απο τα ηχεια τα οποια και αυτα τα χρησιμοποιω

EDIT: τα εβγαλα ολα οσα ηταν εξωτερικα συνδεδεμενα πανω στον υπολογιστη και τα ξαναεβαλα... η Unknown device παραμενει

Edited by giannis808

Το σφάλμα που εμφανίζεται στη BSOD είναι πιθανό να οφείλεται σε hardware/driver πρόβλημα. Για πληροφορίες για το unknown device πρέπει να βρεις το hardware id. Θα το βρεις στον Device manager, στις ιδιότητες της συσκευής, οδηγίες υπάρχουν εδώ: http://www.wikihow.com/Find-Hardware-ID

Στη συνέχεια ψάξε στο Google για αυτό το ID για να δεις τι συσκευή είναι και που θα βρεις drivers. Ένα site που έχει τέτοιες πληροφορίες είναι αυτό: http://www.pcidatabase.com/

κατεβασε τους drivers της μητρικης

πιθανων αυτο που δεν αναγνωριζει ειναι τα usb3 που δεν εχει τους οδιγους

αλλα δυστηχως αυτο δεν εχει να κανει με τα blue screen

αν μπορεις να αλλαξεις της μνημες η αν εχεις 2 κοματια να αφησεις το ενα να δεις αν ειναι απο εκει

και επειδη βλεπω οτι γενικως το συστημα σου ειναι καλο για το τροφοδοτικο δεν μας ειπες τη μαρκα μοντελο ειναι

σε καλα συστηματα δεν βαζουμε της πλακας τροφοδοτικα γιατι ειναι ασταθες στα ρευματα και υπαρχει περιπτοση να σου κανει ζημια

σε διαφορα μερη του υπολογιστη σου

κατεβασε τους drivers της μητρικης

πιθανων αυτο που δεν αναγνωριζει ειναι τα usb3 που δεν εχει τους οδιγους

αλλα δυστηχως αυτο δεν εχει να κανει με τα blue screen

αν μπορεις να αλλαξεις της μνημες η αν εχεις 2 κοματια να αφησεις το ενα να δεις αν ειναι απο εκει

και επειδη βλεπω οτι γενικως το συστημα σου ειναι καλο για το τροφοδοτικο δεν μας ειπες τη μαρκα μοντελο ειναι

σε καλα συστηματα δεν βαζουμε της πλακας τροφοδοτικα γιατι ειναι ασταθες στα ρευματα και υπαρχει περιπτοση να σου κανει ζημια

σε διαφορα μερη του υπολογιστη σου

νομιζω τα εχω κατεβασει ολα και αναγνωριζει κανονικα τις usb3... το κακο ειναι οτι το τροφοδοτικο μου ειναι της πλακας...(παλι blue screen σημερα) το τροφοδοτικο ειναι μαρκας NOD... ξερω οτι δεν ειναι καλο αλλα τοτε δεν το ηξερα οτι πρεπει να δινω τοσο σημασια στο τροφοδοτικο οποτε πηρα κατι φτηνο... δυστυχως τωρα δεν παιζει ρευστο για να το αντικαταστησω

νομιζω τα εχω κατεβασει ολα και αναγνωριζει κανονικα τις usb3... το κακο ειναι οτι το τροφοδοτικο μου ειναι της πλακας...(παλι blue screen σημερα) το τροφοδοτικο ειναι μαρκας NOD... ξερω οτι δεν ειναι καλο αλλα τοτε δεν το ηξερα οτι πρεπει να δινω τοσο σημασια στο τροφοδοτικο οποτε πηρα κατι φτηνο... δυστυχως τωρα δεν παιζει ρευστο για να το αντικαταστησω

http://www.asrock.com/mb/AMD/970%20Pro3/?cat=Download&os=Win764

απο εδω εκει που λεει drivers πρεπει να τα εχεις ολα εκτος το κοματι με τους raid

τροφοδοτικο με την πρωτη ευκαιρια ενα corsair vs 450 εισαι οκ και ειναι πολη οικονομικο

με της μνημες δεν ειπες αν εχεις 2 dimakia και εκανες καμια δοκιμη να αφησεις το ενα απο τα δυο

http://www.asrock.com/mb/AMD/970%20Pro3/?cat=Download&os=Win764

απο εδω εκει που λεει drivers πρεπει να τα εχεις ολα εκτος το κοματι με τους raid

τροφοδοτικο με την πρωτη ευκαιρια ενα corsair vs 450 εισαι οκ και ειναι πολη οικονομικο

με της μνημες δεν ειπες αν εχεις 2 dimakia και εκανες καμια δοκιμη να αφησεις το ενα απο τα δυο

οχι δεν εχω κανει δοκιμη ακομα γτ δεν εκατσα αρκετη ωρα στο σπιτι να λυσω το πισι (θελει και μια ιεροτελεστια :p) οποτε θα το δοκιμασω αυριο... αν η μια ειναι ελαττωματικη τι πρεπει να γινει?