polll Δημοσιεύτηκε April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 23, 2014 Γεια σας παιδιά. Δεν μπορώ να μπω στους λογαριασμούς τυπικού χρήστη και guest, εμφανίζεται το μήνυμα: "Η σύνδεση της υπηρεσίας "υπηρεσία προφίλ χρήστη" απέτυχε.Το προφίλ χρήστη δεν μπορεί να φορτωθεί". Μπαίνω κανονικά στο δικό μου λογαριασμό ως administrator, αλλά δεν μπαίνω ως guest η ως απλός χρήστης σε όποιο λογαριασμό και να δημιούργησα. Ακολούθησα τις οδηγίες από εδώ: http://support.micro...om/kb/947215/el δεν κατάφερα τίποτα, έχω τα 7 Ultimate, καμιά λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Δηλαδή ακόμα και να κάνεις καινούριο λογαριασμό πάλι δεν μπαίνει? Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 σε άλλο administrator λογαριασμό μπαίνεις ; Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polll Δημ. April 23, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 (edited) Δηλαδή ακόμα και να κάνεις καινούριο λογαριασμό πάλι δεν μπαίνει? Ναι έχω δημιουργήσει αρκετούς τυπικούς λογαριασμούς, δεν φορτώνονται. σε άλλο administrator λογαριασμό μπαίνεις ; Με άλλον λογαριασμό administrator μπαίνει κανονικά. Edited April 30, 2014 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 έχεις πειράξει κάποια υπηρεσία απο το services.smc ; :confused: Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polll Δημ. April 23, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Aν εννοείς τις υπηρεσίες της εκκίνησης, έχω τσεκάρει την επιλεκτική εκκίνηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 φιλε μου το επαθα και εγω αυτο.δεν ξερω καν πως ξεκινησε.δεν μπορεσα να κανω κατι και δεν μπηκα με τιποτα.εδωσα τον υπολογιστη σε γνωστους μου που ασχολουντε επαγγελματικα με υπολογιστες σε hardware και software δεν εβγαλαν ακρη.τελικα αλλαξα σκληρο δισκο και μετεφερα τα αρχεια μου ετσι στον καινουργιο. σημειωση οτι εκανα και εκινηση υπολογιστη απο προηγουμενο σημειο βασει των back up που περνει αυτοματα και παλι δεν λυθηκε το προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 φιλε μου το επαθα και εγω αυτο.δεν ξερω καν πως ξεκινησε.δεν μπορεσα να κανω κατι και δεν μπηκα με τιποτα.εδωσα τον υπολογιστη σε γνωστους μου που ασχολουντε επαγγελματικα με υπολογιστες σε hardware και software δεν εβγαλαν ακρη.τελικα αλλαξα σκληρο δισκο και μετεφερα τα αρχεια μου ετσι στον καινουργιο. σημειωση οτι εκανα και εκινηση υπολογιστη απο προηγουμενο σημειο βασει των back up που περνει αυτοματα και παλι δεν λυθηκε το προβλημα. Δεν νομίζω ότι έφταιγε ο δίσκος στη δική σου περίπτωση. Αν θέλει ο Poll να μην πειραματίζεται άλλο και θέλει να ακούσει την ''ακραία'' άποψη μου είναι : Κάνε format. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polll Δημ. April 24, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Νικο τελικά αυτό βλέπω να κάνω, αφου ακούσω και τη γνώμη του Moderator. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 εγω το εκανα επειδη ηθελα να αλλαξω και δισκο με μεγαλυτερη χωρητικοτητα.δεν ηθελα φορματ για να μην χασω αρχεια που ειχα.το θεμα ειναι πως βγηκε αυτο το προβλημα. εχω ρωτησει γνωστους που ασχολουντε με υποολογιστες και κανεις δεν ξερει.εννοειται αποκλεισαμε την πιθανοτητα ιου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polll Δημ. April 24, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 (edited) Τελικά τι είναι αυτό το services.smc; Πως μπαίνω εκεί; Edited April 26, 2014 by polll Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Έναρξη>Εκτέλεση και το γράφεις. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts