bomber21 Δημ. September 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2005 To virtual manager ξεκινα στις 7 Σεπτεμβριου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. September 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2005 To virtual manager ξεκινα στις 7 Σεπτεμβριου. Καιρός ητανε Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. September 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2005 Πού είστε ρε παιδιά δεν φένεστε, το χάος απο κάτω μου στη βαθμολογία :p :lol: Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. September 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2005 Πού είστε ρε παιδιά δεν φένεστε, το χάος απο κάτω μου στη βαθμολογία :p :lol:Ετσι και αλλιως οι τρεις πρωτες αγωνιστηκες θα σβηστουν οποτε ενταξει... παντως μεχρι στιγμης εγω ειμαι τεταρτος(Μ_ΟΒΙΕS) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. September 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2005 Πού είστε ρε παιδιά δεν φένεστε, το χάος απο κάτω μου στη βαθμολογία :p :lol: Η αληθεια ειναι οτι φαγαμε τη σκονη σου! :( :p Αλλα δεν πειραζει οι οπαδοι των "Παλτων" ειναι ακομα ευχαριστημενοι με την πορεια της ομαδας. :lol: :w00t: :stupid: Οσο ειμαστε στην πρωτη τριαδα, ειμαστε καλα! :up: Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. September 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2005 Θα παιξουμε και virtual manager απο αυριο ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. September 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2005 Θα παιξουμε και virtual manager απο αυριο ;; Να είχε και ομίλους για το myPhone μαμάτο θα ήταν Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pasalimani Δημ. September 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2005 an eixa prolavei ti prwti agwnistiki tha eixa mazepsei 30 vathmous sto mpam mpam,tremete koufales Παράθεση Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. September 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2005 an eixa prolavei ti prwti agwnistiki tha eixa mazepsei 30 vathmous sto mpam mpam,tremete koufales Απο λόοοογια... Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kbarbi Δημ. September 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2005 paides polu milate .tha ta poume sthn epomenh agwnistikh..the greengods ....... Παράθεση perasa xhmiko mhxaniko patras..e re gledia..patra s erxomai.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. September 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2005 paides polu milate .tha ta poume sthn epomenh agwnistikh..the greengods ....... Ετσ. Tax @ 220volt Alertz. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 Virtual Manager: Η διαδικασία εγγραφών θα ξεκινήσει μετά τις 07/09... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 http://www.aekmanager.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kbarbi Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 http://www.aekmanager.gr mpaaaaa....den leei bomber21 dioti mas zhtane ola ta stoixeia mas kai kata thn gnwmh mou den prepei na ta dinoume!!!!den tous empisteuomai!! Παράθεση perasa xhmiko mhxaniko patras..e re gledia..patra s erxomai.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 mpaaaaa....den leei bomber21 dioti mas zhtane ola ta stoixeia mas kai kata thn gnwmh mou den prepei na ta dinoume!!!!den tous empisteuomai!! Aμα ησουν Αεκτζης θα τα εδινες!:D Κοιτα,εγω τα εδωσα γιατι ηδη εχουν τα στοιχεια μου οι συγκεκριμενοι... Στο αλλο που παιζουμε εδω στο myphone,φυσικα και εδωσα οσο πιο λιγα γινεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 Άνοιξε το VM και έχει κάτι νέο! Mini League Τί είναι το Mini League; Βαρέθηκες να ψάχνεις την κατάταξη των φίλων σου μετά από κάθε αγωνιστική; Μήπως θα ήθελες να τους έχεις όλους μαζί συγκεντρωμένους σε μια μίνι λίγκα όπου θα ανταγωνίζεστε μεταξύ σας; Το VM δεν χαλάει χατήρι σε κανέναν. Χρησιμοποίησε το Mini League, προσκάλεσε σε αυτό όσους γνωστούς, φίλους και... εχθρούς επιθυμείς και ετοιμάσου για πολλές και προσωπικές μονομαχίες στην κατάταξη. Εννοείται πως ταυτόχρονα, οι βαθμοί που συγκεντρώνει η ομάδα σου εμφανίζονται και στη συνολική βαθμολογική κατάταξη. Τι λέτε, να κανουμε Mini League για το Myphone? Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kbarbi Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 polu kalh idea filarako.... Παράθεση perasa xhmiko mhxaniko patras..e re gledia..patra s erxomai.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 Θα μου δώσετε μέιλ να σας βάλω εγώ, η θέλει κάποιος άλλος να φτιάξει Mini League με την ονομασία Myphone ??? Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 Θα μου δώσετε μέιλ να σας βάλω εγώ, η θέλει κάποιος άλλος να φτιάξει Mini League με την ονομασία Myphone ??? Φτιαξε εσυ και σου στελνουμε τα mail μας!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kbarbi Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 TO DIKO MOU EMAIL EINAI SBARBI10@HOTMAIL.COM ....FTIAKSE ESY TON OMILO KAI BLEPOYME.... Παράθεση perasa xhmiko mhxaniko patras..e re gledia..patra s erxomai.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 Στείλτε του τα email σας με pm, μην αρχίσετε να τα γράφετε εδώ. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 Έτοιμοοο. kbarbi σ έχω καλέση αλλα αν δινετε τα μειλ σας εδω στη θέση του[@] να γράφετε [παπάκι] για να μην γεμίσετε σπαμ. Επόμενος! Τροποποίηση: Ότι πει ο μοδεράτορας. Τώρα το διαβασα mcde Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. September 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2005 Διμηούργησα και μια League με την ονομασία myphone στο επίσημο site της uefa: http://en.uclfantasy.uefa.com/ Όποιος θέλει ας προσέλθει! Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kbarbi Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 PAIDES KALH SXOLIKH XRONIA!!!!kai twra stto thema mas ,......,gia na doume poios tha einai prwtos twra!!!!!!!!! Παράθεση perasa xhmiko mhxaniko patras..e re gledia..patra s erxomai.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 PAIDES KALH SXOLIKH XRONIA!!!!kai twra stto thema mas ,......,gia na doume poios tha einai prwtos twra!!!!!!!!! Μήπως είμαι λιγάκι γέρος γι'αυτό το παιχνίδι; :O :shifty: Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts