Jump to content

Πρόβλημα Netmod

Reginald
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το πρόβλημά μου είναι το εξής...εδώ και μερικές ημέρες στο modem μου δουλεύει μόνο η μία γραμμή.Αν για παράδειγμα μιλάω στο ένα τηλέφωνο το άλλο είναι "νεκρό".Το nedmod είναι κανονικά συνδεμένο αλλά το τετράγωνο πράσινο λαμπάκι πάνω αριστερά είναι σβηστό.Τι μπορεί να συμβένει?Προς το παρόν δεν το χρησημοποιώ για να μπαίνω στο internet,αν αύριο μεθαύριο προσπαθήσω να μπώ με τον netmod θα έχω πρόβλημα με το να με καλούν?
Επιτρέπεται 1 εικόνα όχι μεγαλύτερη από 420 X 150 pixels και όχι μεγαλύτερη από 16K.

Δες τις ρυθμίσεις του,μπορεί να έχεις απενεργοποιήσει την άλλη γραμμή.Αλλιώς βγάλε το πίσω καπάκι του Netmod και έχει μέσα ένα μαύρο κουμπί για να κάνεις reset στη συσκευή,πάτα το να δεις αν γίνει δουλειά!!!

Αν λειτουργεί ανά πάσα στιγμή μόνο η μία γραμμή από τις δύο (όταν σηκώνεις τη μία νεκρώνει η άλλη), το πιο πιθανό είναι να μην παίρνει ρεύμα από τη ΔΕΗ. Αυτό το ενδεχόμενο ενισχύεται και από το ότι όπως είπες δεν ανάβει το LED τροφοδοσίας 220V.

Γι' αυτό έλεγξε την πρίζα και το καλώδιο :)

this signature is under heavy construction

Δυστηχώς δεν γίνετε τίποτα,το πρόβλημα μάλλον είναι στο καλώδιο αλλα δεν βρίσκω κάτι να μην είναι σωστά,άλλωστε στα ξαφνικά μου χάλασε,τι μπορεί να γίνει τώρα?αντικατάσταση?αγορά νέου?σε λίγο που κόβετε το GPRS θα ενεργοποιήσω την isdn θα έχω πρόβλημα αν με καλούν την ώρα που είμαι net?
Επιτρέπεται 1 εικόνα όχι μεγαλύτερη από 420 X 150 pixels και όχι μεγαλύτερη από 16K.

Αρχικό Μήνυμα από τον Reginald

Δυστηχώς δεν γίνετε τίποτα,το πρόβλημα μάλλον είναι στο καλώδιο αλλα δεν βρίσκω κάτι να μην είναι σωστά,άλλωστε στα ξαφνικά μου χάλασε,τι μπορεί να γίνει τώρα?αντικατάσταση?αγορά νέου?σε λίγο που κόβετε το GPRS θα ενεργοποιήσω την isdn θα έχω πρόβλημα αν με καλούν την ώρα που είμαι net?

Ναι αν δεν παίρνει τροφοδοσία ρεύματος από τη ΔΕΗ το Netmod κατ'αρχήν ξεχνάς τη σύνδεση ISDN 64/128Κ. Μόνο PSTN και πάλι όμως δεν θα μπορείς την ίδια στιγμή να μιλάς στο τηλέφωνο.

Αν δεν είναι κάποια εύκολη και εξωτερική βλάβη που μπορείς να διορθώσεις μόνος σου άμεσα (π.χ. φθαρμένο καλώδιο), καλύτερα να το πας στο γραφείο του ΟΤΕ της περιοχής σου για να σου το αλλάξουν. Ή μπορείς να τους πάρεις τηλέφωνο στις βλάβες για να στείλουν τεχνικούς να σου το αλλάξουν, αλλά έτσι μπορεί να περιμένεις 1-3 μέρες.

this signature is under heavy construction

Το να σου χαλασει το netmod ειναι τελιο φιλε μου παντο πισο και τηα σου δοσουν τζαμπα αλλο και μαλιστα ενιμερομένη εκδοση

Albert Einstein : "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." :!: :)

<-><-><-><-><->

This signature is protected by Norton AntiVirus 2005 :cool:

Αρχικό Μήνυμα από τον dread

Το να σου χαλασει το netmod ειναι τελιο φιλε μου παντο πισο και τηα σου δοσουν τζαμπα αλλο και μαλιστα ενιμερομένη εκδοση

Δεν ξέρω αν είναι τέλειο,αυτο που ξέρω είναι ότι μάλλον θα μου σπάσουν τα νεύρα στον ΟΤΕ.Ξέρει κάποιος τι διαδικασίες γίνονται για την αλλαγή?Γίνετε την ίδια μέρα για παράδειγμα?