AKIRE Δημοσιεύτηκε September 16, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 16, 2004 καλημερα, αντιμετωπιζω το εξης προβλημα: O H/Y ξεκιναει κανονικα και μολις φτανει στo boot screen των windows (loading xp profesional) δεν προχωραει στην εμφανιση του desktop. ---blank screen--- δεν τιθεται θεμα virus γιατι ειναι καινουριος, δεν προλαβα να μπω internet,δεν προλαβα καν να εγκαταστησω το office! αυτο συνεβη αμεσως μολις συνεδεσα το mouse(το οποιο δουλευει κανονικα οταν μπαινω σε safe mode). και τον ανοιξα με εβγαλε στο ΒΙΟS setup οπου εδωσα yes στο save changes.(υποθετωντας οτι χρειαζεται για την εγκατασταση του mouse) Δεν εχω το Cd των windows ( ηταν preinstalled).και τον εφερα απο εξωτερικο. Τσεκαρα απο to device manager gia conflicts (τιποτα) Any suggestions? Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. September 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2004 Είχα και 'γω αυτό το πρόβλημα με ένα mainbord Asus A7N8X-E με Windows XP pro όταν έβαλα την κάρτα γραφικών Asus 9600Xt, παλαιότερα είχα μία Asus 9600SE και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Με την καινούρια κάρτα όταν έκανα εγκατάσταση τους drivers είχα το ίδιο πλρόβλημα. Όταν την ίδια κάρτα την έβαλα σε ένα αλλό pc δεν είχα κανένα πλρόβλημα. Και σε 'μένα σε safe mode δούλευε κανονικά, έκανα και update στο bios χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Τελικά δεν βρίκα ποιο ήταν το πρόβλημα ίσως κάποια ασυμβατότητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AKIRE Δημ. September 20, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2004 και εγω Asus εxω A7V600 με καρτα 3D GEFORCE FX5200. Στο τηλεφωνο που μιλησα με τον τεχνικο μου ειπε οτι ειναι μαλλον απο τα windows.Anyway... Θα το στειλω πισω να μου πουν τι εγινε γιατι ειναι εκνευριστικο να μην προλαβεις να κανεις τιποτα και να σου βγαζει προβληματα. Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tntiseverywere Δημ. September 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2004 prospathises na alla3eis to bootscreen? Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. September 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2004 Τι ενοείς όταν λες να αλάξεις το bootscreen? Από το bios είχα απενεργοποιήσει την εικόνα που κάλυπτε το memory test και το hd detection. Να σου πω το 'κουφό' της υπόθεσης, στο σύστημα αυτο έχω εγκαταστήσει windows 98, windows XP (σε διαφορετικό δίσκο) με dual boot όπως το περιγράφει η microsoft και επιπλέον σε ένα άλλο partition του δισκου έχω Linux, χωρίς drivers όλα ok, μετά τηνεγκατάσταση των driver και μετά από περίπου 3 με 4 επανεκινήσεις !?!? η οθώνη του συστήματος έσβυνε αντί να εμφανίσει την τους χρήστες του συστήματος για να κάνω login. Το περίεργο είναι ότι από την στιγμή που ξεκινούσε το πρόβλημα και τα 98 αλλά και το linux δεν μπορούσε να ξεκινήσει, όλα τα λειτουργικά δουλεύουν κανονικά σε safe mode. καμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tntiseverywere Δημ. September 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2004 too many OS vre dike mou :) iparxei kapio "default" OS? Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts