alkis_7 Δημοσιεύτηκε April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 17, 2014 Καλησπέρα. Έχω το netbook του τίτλου και λεω να του βάλω 2 GB RAM. Το χρησιμοποιώ για απλά πράγματα όπως σερφάρισμα, skype, excel και καμία ταινία ή μουσική. Πιστεύετε αξίζουν τα 36 δολάρια για να του κάνω αυτή τη μικροαναβάθμιση;; Θα έχει κάποια διαφορά; Ξέρω, δε περιμένω να δω τρελή αλλαγή αλλά έστω κάποια αντιληπτή διαφορά θα υπάρχει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Καλησπέρα. Έχω το netbook του τίτλου και λεω να του βάλω 2 GB RAM. Το χρησιμοποιώ για απλά πράγματα όπως σερφάρισμα, skype, excel και καμία ταινία ή μουσική. Πιστεύετε αξίζουν τα 36 δολάρια για να του κάνω αυτή τη μικροαναβάθμιση;; Θα έχει κάποια διαφορά; Ξέρω, δε περιμένω να δω τρελή αλλαγή αλλά έστω κάποια αντιληπτή διαφορά θα υπάρχει;; Ti windows έχεις επάνω?? Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 18, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Σωστά ξέχασα να το πω. XP 32bit.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Σωστά ξέχασα να το πω. XP 32bit.. Τότε απ'ότι πιστεύω θα είναι μια χαρά, εδώ πετάνε και με 1Gb ram . Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 18, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Τότε απ'ότι πιστεύω θα είναι μια χαρά, εδώ πετάνε και με 1Gb ram . Αμα πέταγαν δε θα ήθελα να βάλω παραπάνω ram Νίκο :ρ Ένας SSD θα έκανε διαφορά αλλά που λεφτά :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Αμα πέταγαν δε θα ήθελα να βάλω παραπάνω ram Νίκο :ρ Ένας SSD θα έκανε διαφορά αλλά που λεφτά :confused: Όταν λέω ''πετάνε'' δεν σημαίνει ότι και να του βάλεις θα το περνάει νεράκι, τουλάχιστον είναι ανεκτά. Τι προγράμματα έχεις όμως;; SSD δεν συμφέρει γι'αυτό το λάπτοπ. Άλκη σε λένε ? Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 18, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Όταν λέω ''πετάνε'' δεν σημαίνει ότι και να του βάλεις θα το περνάει νεράκι, τουλάχιστον είναι ανεκτά. Τι προγράμματα έχεις όμως;; SSD δεν συμφέρει γι'αυτό το λάπτοπ. Άλκη σε λένε ? Εεε ναι ντάξει. Δε το θέλω για βαριά προγράμματα! Για απλά πραγματάκια το θέλω. Απλά θέλω να πάρει λίγο τα πόδια του ;) Καλά εννοείται αυτό αλλά θα χε διαφορά. Ram και πολύ του είναι για αναβάθμιση! Ναι Άλκη με λένε! Εσένα Νίκο σε λένε;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Εεε ναι ντάξει. Δε το θέλω για βαριά προγράμματα! Για απλά πραγματάκια το θέλω. Απλά θέλω να πάρει λίγο τα πόδια του ;) Καλά εννοείται αυτό αλλά θα χε διαφορά. Ram και πολύ του είναι για αναβάθμιση! Ναι Άλκη με λένε! Εσένα Νίκο σε λένε;; Άλλο λάπτοπ δεν έχεις για ''πιο βαριές δουλειές''?? Πιο πολύ σε βολεύει αυτό?? Νίκο με λένε, εξάλλου το λέω και στην υπογραφή μου. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 18, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Άλλο λάπτοπ δεν έχεις για ''πιο βαριές δουλειές''?? Πιο πολύ σε βολεύει αυτό?? Νίκο με λένε, εξάλλου το λέω και στην υπογραφή μου. Για πιο βαριές δουλειές έχω ένα σταθερό, αλλά στη Κρήτη που κατεβαίνω επειδή σπουδάζω δε μπορώ να κουβαλάω κάθε φορά το σταθερό. Οπότε παίρνω αυτό που βολεύει κιόλας σε μέγεθος ;) Κι εγώ στο Nickname μου :ρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 εγώ έχω ένα LG-X110 και από ότι θυμάμε είχε γίνει "ντόρος" ότι δεν μπαίνει 2 "ολοκληρωμένο" μνήμης...ελπίζω να μην έχεις το ίδιο θέμα. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 18, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 εγώ έχω ένα LG-X110 και από ότι θυμάμε είχε γίνει "ντόρος" ότι δεν μπαίνει 2 "ολοκληρωμένο" μνήμης...ελπίζω να μην έχεις το ίδιο θέμα. Έχω δει ότι η ram που θέλω να πάρω είναι επίσημα υποστηριζόμενη απ το λάπτοπ οπότε δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 το lg-x110 που είχα αγοράσει, δεν μπορούσες να βάλεις 2η μνήμη...αυτό δες λίγο... Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 18, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 το lg-x110 που είχα αγοράσει, δεν μπορούσες να βάλεις 2η μνήμη...αυτό δες λίγο... Όταν λες 2η μνήμη εννοείς 2x1GB πχ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Όταν λες 2η μνήμη εννοείς 2x1GB πχ;; Mήπως εννοεί ότι δεν υπάρχει 2ο slot για μνήμη, αλλά και μόνο ένα να ήταν θα έβαζες μία ram των 2gb. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 18, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Mήπως εννοεί ότι δεν υπάρχει 2ο slot για μνήμη, αλλά και μόνο ένα να ήταν θα έβαζες μία ram των 2gb. Ισχύει, δεν υπάρχει 2ο slot για μνήμη! Γι αυτό θα βάλω μια των 2 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 κάτι τέτοιο συζητούσαμε πριν καιρό στο θέμα για το lg-x110, οπότε κάνε την αλλαγή και ελπίζω να πάνε όλα καλά. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 20, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 κάτι τέτοιο συζητούσαμε πριν καιρό στο θέμα για το lg-x110, οπότε κάνε την αλλαγή και ελπίζω να πάνε όλα καλά. Εε λογικά θα δουλέψει κανονικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts