koslyr Δημοσιεύτηκε September 16, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 16, 2003 Έχω μια παλιά motherboard την QDI BrilliantX 1S (P6I440BX) με επεξεργαστή Celeron 333MHz και chipset το 440ΒΧ. Λόγω μειωμένου αποθηκευτικού χώρου αποφάσισα να αγοράσω καινούργιο σκληρό δίσκο. Μια βόλτα που έκανα από την Στουρνάρη διαπίστωσα ότι ο μικρότερος σε χωρητικότητα ήταν 40GB (μάλλον θα αγοράσω το WD me 8MB cache που έχει και 3 χρόνια εγγύηση). Το ερώτημά μου είναι εαν η συγκεκριμένη μητρική αναγνωρίζει HD με χωρητικότητα 40GB. Δυστυχώς όσους ρώτησα στην Στουρνάρη ,που το παίζουν και ειδικοί, κανείς δεν γνώριζε να μου απαντήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. September 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2003 no problem :) μια χαρα θα'σαι, worry not Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koslyr Δημ. September 16, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2003 Φίλε william blake, είσαι σίγουρος; Σε ρωτάω γιατί εαν αγοράσω το σκληρό των 40 Gb και αυτός δεν αναγνωρίζεται δεν μπορώ να τον επιστρέψω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. September 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2003 99%.... (σε PIII στα 450 δουλευε μια χαρα) νομιζω παντως οτι μερικα καταστηματα σου δινουν την δυνατοτητα επιστροφης Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. September 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2003 Θα σου πρότεινα να πας εδώ δηλαδή στο forum της QDI και να υποβάλλεις το ερώτημα. Παλιότερα που το έκανα εγώ με είχαν βοηθήσει αρκετά, γιατί απαντούσαν τεχνικοί της εταιρείας. Δεν ξέρω αν ακόμα λειτουργεί έτσι... Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts