manolikos23 Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 καλημερα..ξερει μηπως κανεις αν υπαρχει καποιο μαγαζι που να πουλαει μπαταριες και αναλωσιμα jiayu στην Ελλαδα?η μπαταρια μου (ενος μηνος) τα φτυσε αναπαντεχα χωρις λογο και αιτια..και ενοητε δεν καληπτεται απο εγγυηση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batsilos Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 σβύσε απο τη μνήμη τις ρυθμίσεις απο το κάτω router! Παράθεση Batsilos (Bilias aka Fazer-1000) HTC-HD2 - Inew V3 - Lenovo A3500FL - Jiayu G4s octa http://www.needrom.com/author/batsilos ---- Οι ROM μου στο Needrom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 Με QΤ, έχοντας την sim, μόνο στην SIM2 δεν λειτουργούν τα δεδομένα καθόλου. Γιατί; Επειδή είναι με ROAMING; Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgoslekkas Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 καλημερα..ξερει μηπως κανεις αν υπαρχει καποιο μαγαζι που να πουλαει μπαταριες και αναλωσιμα jiayu στην Ελλαδα?η μπαταρια μου (ενος μηνος) τα φτυσε αναπαντεχα χωρις λογο και αιτια..και ενοητε δεν καληπτεται απο εγγυηση.. πάνε σε κάποιο service κινητών που πουλάει διάφορες μπαταρίες μπας και ταιριάζει κάποια, έστω με λίγη πατέντα βάζοντας κάποιο λαστιχάκι από κάτω εάν είναι πιο κοντή για παράδειγμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeriko Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Αχνοφαινεται καθολου καποια κινηση για Lollipop στο κινητο μας? Υπαρχει φως στον οριζοντα και αν ναι ποτε? Γνωριζει κανεις? Παράθεση Galaxy 3 -> Sony Xperia Sola -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi Note 3 SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batsilos Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 cm12.1 είναι σε δοκιμές ...... αλλά το καρπούζι είναι μάπα ..... 4.4 είναι κλάσεις ανώτερο Παράθεση Batsilos (Bilias aka Fazer-1000) HTC-HD2 - Inew V3 - Lenovo A3500FL - Jiayu G4s octa http://www.needrom.com/author/batsilos ---- Οι ROM μου στο Needrom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a123xxsp Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 Γιώργο, είσαι τεράστιος! πραγματικά πολύ καλή λύση, έπιανα δορυφόρους με το πολύ 30δβ και πήγαν όλοι 7-8δβ πάνω, πρώτη φορά είναι στο jiayu μου ακρίβεια 2m στο GPS test, έκοψα και δίπλωσα λωρίδα αλουμινίου 9,4cm x 0,5cm από αυτό της κουζίνας, επίσης κατατοπιστικό για όποιον έχει προβλήματα είναι το http://cincomasapp.com/gps-chinese-mobiles-step-by-step/ ,έχω κάνει από εκεί τα πρώτα βήματα, εκτός από το να κολλήσω κεραία, και κλείδωνα πριν από αυτό μεσα στο λεπτό (με ανοιχτό ίντερνετ την 1η φορά) αλλά με το κολπάκι του Γιώργου πιάνει πλέον και ΑΨΟΓΑ. (παρεπιπτόντως είμαι με τη μαμά ΡΟΜ Ευρωπαϊκή του Νοεμβρίου) :) για να έχετε πανίσχυρο gps, κόβουμε από ένα πακέτο τσιγάρα το περίσσιο αλουμινόχαρτο στο πάνω μέρος που είναι περίπου 8-10cm και το διπλώνουμε 2-3 φορες για να αποκτήσουμε μια αλουμινοταινία 8-10cm x 03,04 cm, ανοίγουμε το καπάκι και την βάζουμε να ξεκινάει περίπου πάνω από την μακρόστενη χαραμάδα και λίγο δεξιότερα περίπου στη μέση του κινητού και κοντύτερα στο φλας, (στη νοητή ευθεία τις κάτω μεριάς του φλας) κλείνουμε το καπάκι αφήνοντας την υπόλοιπη ταινία 6-7cm να μένει έξω από το κινητό, από 28-30-32 το πολύ db, εκτοξεύεται στα 48-50 db, μέχρι 52db το είδα, κλειδώνει αμέσως δε χάνει σήμα πουθενά..., πακέτο τσιγάρα βρίσκεις παντού σε στιγμή ανάγκης για gps, δοκιμάστε το, φτάσατε στον προορισμό σας σκίζεται το αλουμινόχαρτο, η το διπλώνεται κάτω από το κάλυμμα να είναι έτοιμο για επόμενη χρήση, η αλουμινοταινία πρέπει να μένει όρθια σαν κεραία, διπλωμένη πίσω δε δίνει τίποτε, πρώτη φορά που είχα gps από κινητό εν πτήση, έχοντας δοκιμάσει ουκ ολίγα όποτε ταξιδεύω παράθυρο, το παράπονο μου που δεν είχα καμιά πρόταση για αλλαγή rom, salamander mg η κάποια άλλη να φλασάρω? η μήπως να μη μπω στο τριπάκι να μείνω με την μανισια μιας και δεν έχω θέματα Παράθεση Antony, ------------------------ Dreaming is for FREE ------------------------ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thepre913 Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Γιώργο, είσαι τεράστιος! πραγματικά πολύ καλή λύση, έπιανα δορυφόρους με το πολύ 30δβ και πήγαν όλοι 7-8δβ πάνω, πρώτη φορά είναι στο jiayu μου ακρίβεια 2m στο GPS test, έκοψα και δίπλωσα λωρίδα αλουμινίου 9,4cm x 0,5cm από αυτό της κουζίνας, επίσης κατατοπιστικό για όποιον έχει προβλήματα είναι το http://cincomasapp.com/gps-chinese-mobiles-step-by-step/ ,έχω κάνει από εκεί τα πρώτα βήματα, εκτός από το να κολλήσω κεραία, και κλείδωνα πριν από αυτό μεσα στο λεπτό (με ανοιχτό ίντερνετ την 1η φορά) αλλά με το κολπάκι του Γιώργου πιάνει πλέον και ΑΨΟΓΑ. (παρεπιπτόντως είμαι με τη μαμά ΡΟΜ Ευρωπαϊκή του Νοεμβρίου) :) Μπορεις να βάλεις μια φωτογραφία πως το έχεις κάνει;; Παράθεση Mi Note 3 RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S- Samsung Galaxy S3 mini Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i- SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a123xxsp Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 Μπορεις να βάλεις μια φωτογραφία πως το έχεις κάνει;; οι διαστάσεις είναι περίπου 0,5εκ * 9,5εκ και το βάζω όπως ακριβώς στη φωτό και μετά από πάνω το καπάκι (κρατάω τη μία άκρη να μη φύγει από τη θέση του) [ATTACH]63150[/ATTACH] Παράθεση Antony, ------------------------ Dreaming is for FREE ------------------------ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 εχω τη miui by batsilos. οπως ξερετε το κινητο εχει 2 διαφορετικου μεγεθους σιμ. αν θελω να αλλαξω παροχο στα δεδομενα για ενα διαστημα χωρις να αλλαζω τις καρτες γινετε; με 3 γ φυσικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgoslekkas Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 (edited) οι διαστάσεις είναι περίπου 0,5εκ * 9,5εκ και το βάζω όπως ακριβώς στη φωτό και μετά από πάνω το καπάκι (κρατάω τη μία άκρη να μη φύγει από τη θέση του) [ATTACH]63150[/ATTACH] λοιπόν αυτό ακριβώς εννοούσα όμως σε μένα λίγο δεξιότερα δηλαδή 3-4 χιλιοστά δεξιότερα έπαιξε καλύτερα, (όχι ακριβώς πάνω από την χαραμάδα), τώρα με τα ραδιοκύματα τι κουφά συμβαίνουν ποιος ξέρει, δοκιμάζεται όπου σας αποδίδει καλύτερα, ανοιχτό και με μια κολλητική ταινία στο αλουμινόχαρτο το πάτε λίγο αριστερότερα λίγο δεξιότερα όπου σας δείξει τις μπάρες του gps test ψηλότερα, και για όποιον του αρέσουν οι μετατροπές και το παίδεμα μπορεί να φτιάξει μια gps κεραία από φίλο χαλκού κόβοντας το με το ψαλίδι η ξυράφι ίδιο πατρόν με την υπάρχουσα κεραία του κινητού τοποθετημένη επάνω σε μια αυτοκόλλητη ζελατίνα, ας είναι ολόιδια, μόνο και μόνο επειδή η χαλκοταινία θα είναι χοντρότερη έστω τα λίγα micron θα βελτιωθεί θεαματικά η λήψη, και εάν φτιάξει πολλά αντίτυπα τα βάζει προς πώληση στο ebay και τα κονομάει, κεραία gps για g4 με 40% μεγαλύτερη απόδοση!!! χάχα, εγώ θα την αγόραζα πάντως χάχα Edited July 25, 2015 by giorgoslekkas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batsilos Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Το πρόβλημα του Jiayu είναι ακριβώς o σχεδιασμός της κεραίας , και ότι βραχυκυκλώνει γείωση με κεραία. Κανονικά θέλει κόπια από άλλο κινητό , στα μέτρα του καπακιού..... με γείωση και σώμα χωριστά , να ενώνονται στην ακμή! το ποιό σωστό σχήμα..... Παράθεση Batsilos (Bilias aka Fazer-1000) HTC-HD2 - Inew V3 - Lenovo A3500FL - Jiayu G4s octa http://www.needrom.com/author/batsilos ---- Οι ROM μου στο Needrom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alejandrostl Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Σκεφτομαι να αντικαταστησω το παλιο μου AMOI N828 με το Jiayu G4s... με τα ελαχιστα που ξερω απο κινητα...και απο reviews που διαβασα (βεβαια reviews πριν απο ενα χρονο) δειχνουν οτι ειναι αρκετα καλο κινητο... απλως θα ηθελα να ρωτησω για ολους οσους το εχουν ηδη ενα χρονο, αξιζει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Σκεφτομαι να αντικαταστησω το παλιο μου AMOI N828 με το Jiayu G4s... με τα ελαχιστα που ξερω απο κινητα...και απο reviews που διαβασα (βεβαια reviews πριν απο ενα χρονο) δειχνουν οτι ειναι αρκετα καλο κινητο... απλως θα ηθελα να ρωτησω για ολους οσους το εχουν ηδη ενα χρονο, αξιζει??? Πολύ καλό είναι. Αλλά γιατί δεν παίρνεις το s3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alejandrostl Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Πολύ καλό είναι. Αλλά γιατί δεν παίρνεις το s3? διαφορά στην τιμή, 178 το S3... και τα 128 ευρω για το G4s πιστευω ειναι καλα, ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Το θέμα είναι ότι δε μπορείς να κάνεις αγορά από εξωτερικο εκτός και αν έχεις λεφτά έξω. Αν έχεις τρόπο οκ. Αλλιώς περιμένεις. Και μέχρι να ανοίξει το PayPal ξανά θα υπάρχουν και άλλες επιλογές στα λεφτά αυτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alejandrostl Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 χμμμ αυτο δν το ηξερα... εννοω νομιζα οτι τωρα που ανοιξαν οι τραπεζες θα κυλουσαν ολα ομαλα... αλλα μαλλον δν διαβασα καλα... οποτε χρειαζεται λιγος χρονος παραπανω... θελω να πιστευω οτι σε κανα μηνα, θα εχει ανοιξει κ to paypal... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antman Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 (edited) Και εγώ στο γρουπ των ευχαριστημένων, λες και έχω άλλο κινητό! Απίστευτη βελτίωση και πανεύκολο. Ένα ερώτημα που έχω είναι ότι όταν το διπλώνο μετά την χρήση καλύπτω μια μικρή τρύπα στρογγυλή που είναι 1cm κάτω δεξιά από το flash. Δεν ξέρω τι είναι και δεν έχω δει καμία παρενέργεια. Ευχαριστώ τον Γιώργο 9.5x0.5cm. Το 0.5 το έκανα από 1.5 διπλωμένο στα 3 για δυσκαμψία και μετά την χρήση διπλώνω πίσω από την πλαστική πρόσοψη. Επίσης το έβαψα μαύρο με μαρκαδόρο διαρκείας γιατί όταν το έβαζα στην βάση αυτοκινήτου, αντανακλούσε το αλουμινόχαρτο στο παρμπριζ και με ενοχλούσε. Επίσης όταν το βάλεις σε βάση στο παρμπριζ αν το διπλώσεις μετα από πίσω δουλεύει μια χαρά. Γιώργο, είσαι τεράστιος! πραγματικά πολύ καλή λύση, έπιανα δορυφόρους με το πολύ 30δβ και πήγαν όλοι 7-8δβ πάνω, πρώτη φορά είναι στο jiayu μου ακρίβεια 2m στο GPS test, έκοψα και δίπλωσα λωρίδα αλουμινίου 9,4cm x 0,5cm από αυτό της κουζίνας, επίσης κατατοπιστικό για όποιον έχει προβλήματα είναι το http://cincomasapp.com/gps-chinese-mobiles-step-by-step/ ,έχω κάνει από εκεί τα πρώτα βήματα, εκτός από το να κολλήσω κεραία, και κλείδωνα πριν από αυτό μεσα στο λεπτό (με ανοιχτό ίντερνετ την 1η φορά) αλλά με το κολπάκι του Γιώργου πιάνει πλέον και ΑΨΟΓΑ. (παρεπιπτόντως είμαι με τη μαμά ΡΟΜ Ευρωπαϊκή του Νοεμβρίου) :) Edited July 29, 2015 by antman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g4nick Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Γεια σας, έχω την "MIUI V6 G4s port". Μήπως γνωρίζει κάποιος εαν κλείνει ο ήχος της φωτογραφικής; (Το κλακ που κάνει όταν βγάζει φωτογραφία εννοώ) Έχω κλείσει τους ήχους στις ρυθμίσεις της φωτογραφικής , έχω επίσης την συσκευή στο αθόρυβο και πάλι το κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batsilos Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 system\media\audio\ui\camera_click.ogg μετονομασία σε .oggx Παράθεση Batsilos (Bilias aka Fazer-1000) HTC-HD2 - Inew V3 - Lenovo A3500FL - Jiayu G4s octa http://www.needrom.com/author/batsilos ---- Οι ROM μου στο Needrom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g4nick Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Το δοκίμασα μόλις τώρα και είναι εντάξει. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgoslekkas Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 χμμμ αυτο δν το ηξερα... εννοω νομιζα οτι τωρα που ανοιξαν οι τραπεζες θα κυλουσαν ολα ομαλα... αλλα μαλλον δν διαβασα καλα... οποτε χρειαζεται λιγος χρονος παραπανω... θελω να πιστευω οτι σε κανα μηνα, θα εχει ανοιξει κ to paypal... σε ένα μηνα? πολύ χλομό το βλέπω..... για ιντερνετικές αγορές με κατάθεση μέσω western union, αύριο πάω βουλγαρία (σε ευρωπαϊκή χώρα!!! χάχα, που καταντήσαμε χάχα) όπως μου είπανε εκεί ανοίγεις λογαριασμό επιτόπου, και σου βγάζουν visa prepaid η depit κάρτα, θα τις βάλω 300 ευρώ να υπάρχουν, αν και δε χρειάζομαι τίποτε προς το παρόν από ασία μεριά, ας υπάρχει για πάν ενδεχόμενο, ειδάλλως με πληρωμή από συγγενή η φίλο στο εξωτερικό (όσοι έχουν) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 batsilos εχεις βαλει οτα ; μου ηρθε ενημερωση για τη 5.7.27.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batsilos Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 τσεκαρε needrom και μόνο! Η άλλη που σου ήρθε είναι για το γνήσιο Note 3G και δεν μπαίνει ακόμα και να θές! Παράθεση Batsilos (Bilias aka Fazer-1000) HTC-HD2 - Inew V3 - Lenovo A3500FL - Jiayu G4s octa http://www.needrom.com/author/batsilos ---- Οι ROM μου στο Needrom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 τσεκαρε needrom και μόνο! Η άλλη που σου ήρθε είναι για το γνήσιο Note 3G και δεν μπαίνει ακόμα και να θές! κατεβασα και εκανα την αναβαθμιση. το θεμα ομως με το wifi συνεχιζω να το εχω. αν και βλεπει το ρουτερ που ειναι στα 3 μετρα απο εμενα δε συνδεεται σε αυτο αλλα στο αλλο που ειναι 1 οροφο κατω. δοκιμασα εσβησα το κανονικο και ξαναπερασα το κωδικο αλλα τιποτα . διεγραψα και του κατω οροφου για να μη μπορει να συνδεθει αλλα παλι δε συνδεετε Τι μπορει να φταιει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts