spiros75gr Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Ελα ρε φιλε μην στεναχωριεσαι για τοσο απλα πραγματα βαλε σε μια καρτα sd αυτο το apk κανε εγκατασταση και ολα καλα κατεβασε απο εδω http://www.apkfullappz.com/2013/02/swiftkey-keyboard-v400106-apk-full-apps.html αν αναγνώριζε και την sd θα ήταν μια χαρά... ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- γιατί δεν μπορώ να το στείλω από άλλη συσκευή με bluetooth? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jannerman Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Να κάνω μία ερώτηση... Ως γνωστό γενικά τα MTK έχουν χάλια GPS. Μην πιάνουμε πάλι το θέμα εμένα λειτουργεί τέλεια και και και και. Είναι de-facto ότι σε σχέση με ένα snapdragon 3ετίας (ούτε καν για τα καινούρια) πιάνουν τους μισούς δορυφόρους και χρειάζονται AGPS προκειμένου να δουλέψουν. Όχι σωστά. Μιλάμε να δουλέψουν. Αυτό είναι και το μόνο παράπονό μου σχετικά με αυτό το τηλέφωνο. Κατά τα άλλα τα σπάει. Οθόνη; Επιδόσεις; Μπαταρία; Όλα τέλεια. Έλα ντε όμως που πλέον το GPS ειδικά για Apps μου αρχίζει και γίνεται ανάγκη; Έχει δοκιμάσει κανείς να κάνει πατέντα με φύλλο αλουμινόχαρτου ή με φύλλο χαλκού ακριβώς πάνω από το GPS; Ή ξέρει κάποιον άλλο τρόπο και που ακριβώς στο κινητό είναι το GPS Module; Για άλλα κινητά βρήκα στο youtube αλλά για το δικό μας όχι. Ούτε κάποιο service manual βρήκα φυσικά... Παράθεση Current: Xiaomi Mi A1 History: Motorola Moto G 2nd GEN / Jiayu G4S / ZTE v967s / SE Neo V / ΖΤΕ Blade / Nokia N79 / SE k810 / SE k750 / Nokia 6600 / Panasonic GD67 / Ericsson T68s / Ericcson T10 / Ericcsson CH198 <- παντοφλα version :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Εγώ πάντως πιάνω μέσα στην πόλη 9 - 11 δορυφόρους και εκτός έχω κλειδώσει και σε 13. Άρα ίσως να φταίνε πολλοί παράγοντες. Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Να κάνω μία ερώτηση... Ως γνωστό γενικά τα MTK έχουν χάλια GPS. Μην πιάνουμε πάλι το θέμα εμένα λειτουργεί τέλεια και και και και. Είναι de-facto ότι σε σχέση με ένα snapdragon 3ετίας (ούτε καν για τα καινούρια) πιάνουν τους μισούς δορυφόρους και χρειάζονται AGPS προκειμένου να δουλέψουν. Όχι σωστά. Μιλάμε να δουλέψουν. Αυτό είναι και το μόνο παράπονό μου σχετικά με αυτό το τηλέφωνο. Κατά τα άλλα τα σπάει. Οθόνη; Επιδόσεις; Μπαταρία; Όλα τέλεια. Έλα ντε όμως που πλέον το GPS ειδικά για Apps μου αρχίζει και γίνεται ανάγκη; Έχει δοκιμάσει κανείς να κάνει πατέντα με φύλλο αλουμινόχαρτου ή με φύλλο χαλκού ακριβώς πάνω από το GPS; Ή ξέρει κάποιον άλλο τρόπο και που ακριβώς στο κινητό είναι το GPS Module; Για άλλα κινητά βρήκα στο youtube αλλά για το δικό μας όχι. Ούτε κάποιο service manual βρήκα φυσικά... Πριν κάνεις πατέντες βάλε τη καινούργια ρομ. Εγώ είδα μεγάλη διαφορά από την προηγούμενη στο GPS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Πριν κάνεις πατέντες βάλε τη καινούργια ρομ. Εγώ είδα μεγάλη διαφορά από την προηγούμενη στο GPS Καινουργια ποια εννοεις? Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black1180 Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Αυτό το πρόβλημα με την οθόνη το έχει κάποιος άλλος η μόνο εγω πάντως είναι πολύ σπαστικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkerath Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 (edited) Παιδια καλημερα, καθως ειμαι στην αναζητηση καλου και φτηνου κινητου και ειδα οτι το Jiayu G4S ειναι τοπ θελω να με βοηθησετε λιγο γιατι δεν μπορω να βγαλω ακρη. Στο gearbest λενε οτι πουλανε το G4 αλλα νομιζω οτι στο site τους διαφημίζουν το g4s??? http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_77092.html Μπορειτε λιγο να το δειτε? μην το παρω και με πιασουν κοτσο! Ευχαριστω πολυ! Ακυρο παιδια, ολα καλα μιλησα με το καταστημα. Και πληροφοριακα μου το δωσαν 173$ νομιζω οτι ειναι καλα. Edited November 7, 2014 by alkerath Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nliossis Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Τρίτη μέρα με την τελευταία επίσημη 4.4.2 και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Όλα λειτουργούν τέλεια. Κανένα απολύτως πρόβλημα. Το κινητό είναι πιο γρήγορο σε σχέση με την 4.2.2 που είχα για 4 μήνες. Όλες οι εφαρμογές λειτουργούν κανονικά. Απλά ήθελε να εγκατασταθεί busybox για να έχουμε πλήρη δικαιώματα root. Δεν υπάρχουν Κινέζικες εφαρμογές με εξαίρεση τον Browser που δεν έχει ελληνική μετάφραση. Εγώ τον ξήλωσα εύκολα με το Titanium Backup και έβαλα τον 4.4.2 AOSP που έχει ελληνικά! έκανα downgrade από 4.4.2 σε 4.2.2 και στην ουσία χάλασα την ευαισθησία του touch screen...αλλού για αλλού πρέπει να πατάς για να έχεισ σωστή λειτουργία...ξέρεις πως μπορώ να την επαναφέρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimixanovios Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Σκέπτομαι να πουλήσω το δικό μου G4s για να πάρω κάποιο με καλυτερο gps. Αν ενδιαφέρεται κάποιος ας μου στείλει την προσφορά του. Η συσκευή μου είναι αγρατσούνιστη γιατί από την πρώτη μέρα δουλεύτηκε με ζελατίνα και θήκη σιλικόνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Σκέπτομαι να πουλήσω το δικό μου G4s για να πάρω κάποιο με καλυτερο gps. Αν ενδιαφέρεται κάποιος ας μου στείλει την προσφορά του. Η συσκευή μου είναι αγρατσούνιστη γιατί από την πρώτη μέρα δουλεύτηκε με ζελατίνα και θήκη σιλικόνης. το σωστο ειναι ο πωλητης να λεει ποσα θελει . αν προκειτε για πληστηριασμο ορισε τιμη εκινησης :p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Floudas Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 (edited) Το GPS όντος έχει θέμα μάγκες αλλά δεν το πολύ χρησιμοποιείς όλα τα υπόλοιπα είναι τζάμι Είδα μεγάλη βελτίωση της μπαταρίας με την αλλαγή της ρομ αλλά δεν έχω βρει ακόμα το Air gesture δλδ που αλλάζει τις εικόνες με την κίνηση στο ισπανικό βίντεο που δείχνει την 4.4.2 το δείχνει αλλά εγώ δεν έχω δει τπτ ξέρει κανείς κάτι; Edited November 8, 2014 by Floudas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 έκανα downgrade από 4.4.2 σε 4.2.2 και στην ουσία χάλασα την ευαισθησία του touch screen...αλλού για αλλού πρέπει να πατάς για να έχεισ σωστή λειτουργία...ξέρεις πως μπορώ να την επαναφέρω? Δυστυχώς δεν γνωρίζω πως να το φτιάξεις. Η Jiayu τονίζει ότι όταν πας σε 4.4.2 δεν μπορείς να ξαναγυρίσεις σε 4.2.2, γιατί αναβαθμίζεται και το firmware της οθόνης. Ένατη μέρα με την 4.4.2 και κανένα πρόβλημα. Απόλυτα ικανοποιημένος. Για το GPS, το μόνο που θα κάνετε είναι να κατεβάσετε το FasterGPS και να βάλετε στην αρχή οποιαδήποτε περιοχή, ή χώρα. Δοκιμάστε μετά να κλειδώσει και αφού κλειδώσει βάλτε Ευρώπη και Ελλάδα, θα δείτε τεράστια διαφορά! Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Δυστυχώς δεν γνωρίζω πως να το φτιάξεις. Η Jiayu τονίζει ότι όταν πας σε 4.4.2 δεν μπορείς να ξαναγυρίσεις σε 4.2.2, γιατί αναβαθμίζεται και το firmware της οθόνης. Ένατη μέρα με την 4.4.2 και κανένα πρόβλημα. Απόλυτα ικανοποιημένος. Για το GPS, το μόνο που θα κάνετε είναι να κατεβάσετε το FasterGPS και να βάλετε στην αρχή οποιαδήποτε περιοχή, ή χώρα. Δοκιμάστε μετά να κλειδώσει και αφού κλειδώσει βάλτε Ευρώπη και Ελλάδα, θα δείτε τεράστια διαφορά! Δωσε αν μπορεις οτι πληροφοριες εχεις για την ρομ που φορας τωρα. Οτι εχεις παρατηρησει. Επισης εχει λυθει το προβλημα με το +30; Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkpapad Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Καλο μεσημερι παιδια.Δεν ειμαι ειδικος περι του GPS,αλλα εχω βαλει στο κινητο το MT GPS ΚΑΙ κλειδωνει τους δορυφορους σε 5-7''.Γιατι δεν το δοκιμαζετε; Παράθεση Xiaomi Mi4c Huawei Honor 9 iPad mini 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Δωσε αν μπορεις οτι πληροφοριες εχεις για την ρομ που φορας τωρα. Οτι εχεις παρατηρησει. Επισης εχει λυθει το προβλημα με το +30; Πιο γρήγορη, πιο σταθερή από την 4.2.2. Όλες οι εφαρμογές λειτουργούν άψογα στην 4.4.2 και η RAM δεν πέφτει κάτω από το 1,4 GB ελεύθερης μνήμης. Έχω επιπλέον εγκαταστήσει 54 εφαρμογές. Και ναι στις κλήσεις δεν έχω θέμα με το πρόσημο. Τώρα στα μηνύματα δεν ξέρω. Αλλά είναι σημαντική η διαφορά από 4.2.2 σε 4.4.2. Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Πιο γρήγορη, πιο σταθερή από την 4.2.2. Όλες οι εφαρμογές λειτουργούν άψογα στην 4.4.2 και η RAM δεν πέφτει κάτω από το 1,4 GB ελεύθερης μνήμης. Έχω επιπλέον εγκαταστήσει 54 εφαρμογές. Και ναι στις κλήσεις δεν έχω θέμα με το πρόσημο. Τώρα στα μηνύματα δεν ξέρω. Αλλά είναι σημαντική η διαφορά από 4.2.2 σε 4.4.2. Μιλας για την official παντα ε; Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alves Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 ποια εχεις βαλει? και πως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onastrom Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Όντως με την 4.4.2 την επίσημη λύθηκαν όλα. Μια εβδομάδα με την Rom και όλα δουλεύουν μια χαρά. Όντως μόνο με το fastergps δουλεύει ρολόι και το gps με το sygic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masioulis Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Να κάνω κι εγω με την σειρα μου μια ερωτηση χωρις να εχω δυστυχως διαβασει ολα τα σχολια. Χτες παρελαβα το δικο μου και θα ηθελα να ρωτησω αν τα πληκτρα αφης ειναι φωτιζομενα. Γιατι οπου και να εψαξα στις ρυθμισεις δεν μπορεσα να βρω κατι και τη νυχτα ειναι λιγο δυσκολο να τα εντοπισεις. Οχι βεβαια και κανα προβλημα ωχ και αμαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masioulis Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Βρηκα τελικα απαντηση για τα πληκτρα, περασα και την νεα ρομ, ο αριθμος εκδοσης εχει αλλαξει και ειναι ο αριθμος που εχει το αρχειο .txt αλλα στην εκδοση android συνεχιζει να γραφει 4.2.2. Exω κανει κατι λαθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Πάντα official roms βάζω και όχι custom! Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimixanovios Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 που θα βρώ τη διαδικασία για να αλλάξω τη rom και να βάλω αυτήν την 4.4.2 που προτείνετε? βρήκα αυτό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372405 αλλά δεν εξηγεί αναλυτικά για κάποιον που δεν έχει ασχοληθεί. αν μπορεί κάποιος ας εξηγήσει τον απλούστερο τρόπο για αλλαγή της rom ή ας μου δώσει το σχετικό link Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masioulis Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Την ρομ που έχεις δώσει έβαλα, πολύ γρήγορα και πολύ εύκολα μάλιστα. Χωρίς να χάσω και το imei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimixanovios Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Την ρομ που έχεις δώσει έβαλα, πολύ γρήγορα και πολύ εύκολα μάλιστα. Χωρίς να χάσω και το imei. δε λες και μένα πως την έβαλες που χω βγάλει τα μάτια μου από χτες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkpapad Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 (edited) δε λες και μένα πως την έβαλες που χω βγάλει τα μάτια μου από χτες? Κατεβαζεις και ξεζιπαρεις το αρχειο με το FlashTools.Μετα ξεζιπαρεις την ρομ που εχεις κατεβασει και την ριχνεις μεσα στον φακελο του FlashTool.Κατοπιν κανεις τα παρακατω: ΜΕ αυτο τον τροπο την περνας. Install ROM : - Unpack FlashTools, and Click on Flash_tool.exe - Select a the MT6592_Android_scatter.txt in ROM - Wait file to be added into Flash Tool - choose Option->USB Model,click USB Model –> Choose Option->DA DownLoad All->Speed->High Speed, click High Speed - Turn off your phone, remove the battery. - "Press F9 (hit Download button)" OR " if upgrade ROM Firmware->Upgrade " - and connect your phone into the computer via USB data cable. - The process will start and a red progress bar will appear after color purple, yellow. - And green circles display - Finish ! - You can now safely disconnect your phone and turn it on. 1) Απλά μην ξεχάσεις να εγκαταστήσεις μετα το busybox για πλήρη δικαιώματα root 2)Πας Ρυθμίσεις Συστήματος-->Ασφάλεια ενεργοποιείς την επιλογή Superuser Edited November 9, 2014 by gkpapad Παράθεση Xiaomi Mi4c Huawei Honor 9 iPad mini 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts