ael1964 Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Από cwm; αυτό δεν θα σβήσει τα πάντα; Σκέτο "cache" και σκέτο "Dalvik Cache"... Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onastrom Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Ελάχιστη βελτίωση στο gps του. Θα πάει για πούλημα το καημένο μιας και το gps είναι κάτι που χρειάζομαι καθημερινά. Κρίμα ρε ****το και είναι σούπερ το τηλεφωνακι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Ποιο Firmware έχεις; Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onastrom Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Την επίσημη 4.4.2 της Jiayu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Του Νοεμβρίου; Την G4SW; Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onastrom Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Ναι από needrom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Μάλλον αυτή φταίει γιατί έχω και εγώ θέματα. Με την προηγούμενη του Οκτωβρίου κλείδωνα σε 10 - 11 δορυφόρους και με αυτήν σε 6-7. Θα βάλω του Οκτωβρίου πάλι... Δεν το είχα χρησιμοποιήσει καθόλου το GPS από τις 15 Δεκεμβρίου που το έβαλα το Firmware και το διαπίστωσα την περασμένη εβδομάδα... Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teoll Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 φιλοι καλημερα, προβλημα!! δεν ανοιγει η καμερα!! με οποιο app και να χρησιμοποιησω, μου βγαζει μαυρη οθονη και παραμενει εκει, χωρις να δειχνει εικονα!! αν γνωριζει καποιος ας βοηθησει ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atndam Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Μάλλον αυτή φταίει γιατί έχω και εγώ θέματα. Με την προηγούμενη του Οκτωβρίου κλείδωνα σε 10 - 11 δορυφόρους και με αυτήν σε 6-7. Θα βάλω του Οκτωβρίου πάλι... Δεν το είχα χρησιμοποιήσει καθόλου το GPS από τις 15 Δεκεμβρίου που το έβαλα το Firmware και το διαπίστωσα την περασμένη εβδομάδα... Υπάρχει στο needrom ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Ναι υπάρχει. Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atndam Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Ναι υπάρχει. Για αυτην εδω http://www.needrom.com/download/jiayu-g4s-kk/ σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregvarn Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Καλησπερα! Ενδιαφερομαι για αυτο το κινητο! Βεβαια θα ηθελα να εχει 4G, τοτε θα ηταν οτι το καλυτερο στο κατηγορια του.. Να ρωτησω.. εχει μεγαλη διαφορα σε ταχυτητα το 4G απο το 3G? Ειχα iphone 5, θα μου φανει μεγαλη η διαφορα, αν παρω το JIAYU G4S, η ταχυτητα του Internet? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoofyX Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Παιδιά, καμιά αξιόπιστη και χωρίς πολλά προβλήματα 4.4 ROM; Η Chilapos λέει; Η αυτή; Αυτή; Παράθεση ... Morpheus: What is "real"? How do you define "real"? If you 're talking about what you can feel, what you can smell, what you can taste and see, then "real" is simply electrical signals interpreted by your brain... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 (edited) Γεια σε όλους! Σκέφτομαι να περάσω στο G4S μια rom 4.4 και πιο συγκεκριμένα αυτήν εδώ: http://www.needrom.com/download/v9-047-04-final/ Εντυπώσεις από κάποιους που τη χρησιμοποιούν ήδη; Δεν έχω ξαναδοκιμάσει να φλασάρω ρομ σε αυτό το τηλέφωνο. Το είχα κάνει όμως αρκετές φορές στο προηγούμενό μου, Xperia Tipo Dual μέσω CWM Σκέφτομαι να κατεβάσω και να εγκαταστήσω την CWM μέσω της εφαρμογής Jiayu.es και μετά από recovery mode να φλασάρω τη ρομ. Είναι σωστή αυτή η διαδικασία; Επίσης κάπου διάβασα ότι αν πας σε 4.4 μετά δεν μπορείς να γυρίσεις σε 4.2 γιατί δεν δουλεύει η οθόνη. Ισχύει κάτι τέτοιο; Τελικά φλάσαρα αυτήν εδώ: http://www.needrom.com/download/custom-20140927-mg/ Πολύ καλή rom, δε νομίζω ότι θα γυρίσω ξανά σε 4.2.2 Λιγότερη κατανάλωση μνήμης, μπαταρία φαίνεται πάνω κάτω στα ίδια. Καλύτερη μετάφραση από τη μανίσια, μέχρι στιγμής όλα φαίνονται να δουλεύουν άψογα. Δοκιμές σε gps δεν έκανα, δεν το χρησιμοποιώ εξάλλου. Πάντως από ότι κατάλαβα gps και mediatek δεν τα πάνε και πολύ καλά... Edited February 2, 2015 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Τελικά φλάσαρα αυτήν εδώ: http://www.needrom.com/download/custom-20140927-mg/ Πολύ καλή rom, δε νομίζω ότι θα γυρίσω ξανά σε 4.2.2 Λιγότερη κατανάλωση μνήμης, μπαταρία φαίνεται πάνω κάτω στα ίδια. Καλύτερη μετάφραση από τη μανίσια, μέχρι στιγμής όλα φαίνονται να δουλεύουν άψογα. Δοκιμές σε gps δεν έκανα, δεν το χρησιμοποιώ εξάλλου. Πάντως από ότι κατάλαβα gps και mediatek δεν τα πάνε και πολύ καλά... Πολυ καλη επιλογη. Και εγω αυτην εχω. Οσο για το gps οντως μην περιμενεις πολλα καθως το προβλημα ειναι η ποιοτητα της κεραιας. Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
warrior Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 παιδιά μετά από τόσο καιρό μήπως τελικά γνωρίζουμε πόσο είναι η SAR του κινητού; Γιατί είναι ένας παράγοντας για την άμεση πώληση του (με κρύα καρδιά βέβαια γιατί το έχω περίπου 3 μήνες και πάει σφαίρα - απροβλημάτιστο).... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nliossis Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 1,57w/kg συμφωνα με το http:// sarshield.com...το οριο για Ευρωπη ειναι 2w/kg και για Αμερικη 1.6w/kg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Η Jiayu δίνει 1.2 αλλά δεν διευκρινίζει αν είναι για όλα τα μοντέλα (πράγμα απίθανο): https://www.facebook.com/jiayuofficialcom/posts/480470345378160 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
warrior Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Καλησπέρα. Ένας φίλος μου παρήγγειλε μέσω εμένα το Jiayu και το μετάνιωσε πριν το παραλάβουμε ακόμα. Θέλει να το επιστρέψουμε. Επειδή το έχω πληρώσει εγώ μέσω paypal σκέφτομαι να τους το στείλω πίσω χωρίς να το ανοίξω συστημένα μέσω ΕΛΤΑ. Υπάρχει περίπτωση να μην μου επιστρέψουν τα λεφτά και να τα χάσω; Το έχει κάνει κάποιος; Και πόσο χρόνο κάνουν να επιστρέψουν τα χρήματα; Αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος επιστροφής πείτε μου....Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoofyX Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Πολυ καλη επιλογη. Και εγω αυτην εχω. Οσο για το gps οντως μην περιμενεις πολλα καθως το προβλημα ειναι η ποιοτητα της κεραιας.Συγγνώμη, αλλά πού είναι το download link για τη ROM; Ψάχνω τη σελίδα και δεν το βρίσκω...! Παράθεση ... Morpheus: What is "real"? How do you define "real"? If you 're talking about what you can feel, what you can smell, what you can taste and see, then "real" is simply electrical signals interpreted by your brain... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Φαντάζομαι έχεις κάνει εγγραφή στο site έτσι; Αλλιώς δεν μπορείς να κατεβάσεις roms. Αν ναι, τότε πατάς εκεί που λέει "links other than needrom". Σου επισυνάπτω και ένα screenshot από το κινητό μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoofyX Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Φαντάζομαι έχεις κάνει εγγραφή στο site έτσι; Αλλιώς δεν μπορείς να κατεβάσεις roms. Αν ναι, τότε πατάς εκεί που λέει "links other than needrom". Σου επισυνάπτω και ένα screenshot από το κινητό μου...Ναι, οκ τα κατέβασα τα αρχεία. Οδηγίες εγκατάστασης; Το v8 έχει μέσα το φάκελο system/ και τα boot.img, lk.img και logo.img. Το V7 έχει κι άλλα αρχεία, μεταξύ των οποίων το scatter. Πώς βάζω τη ROM αυτή με το SP Flash Tool; Από ότι κατάλαβα, μάλλον ξεκινάω με το V7 και μετά κάνω upgrade σε V8...; Παράθεση ... Morpheus: What is "real"? How do you define "real"? If you 're talking about what you can feel, what you can smell, what you can taste and see, then "real" is simply electrical signals interpreted by your brain... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Η V8 περνάει με recovery (αν προσέξεις δίπλα στο όνομα γράφει αν χρειάζεται recovery ή flashtool) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoofyX Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Η V8 περνάει με recovery (αν προσέξεις δίπλα στο όνομα γράφει αν χρειάζεται recovery ή flashtool)Άρα πρώτα την V7 με flash tool και μετά την V8 με recovery, σωστά; Παράθεση ... Morpheus: What is "real"? How do you define "real"? If you 're talking about what you can feel, what you can smell, what you can taste and see, then "real" is simply electrical signals interpreted by your brain... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Όχι. Αν έχεις ήδη custom recovery μπαίνεις εκεί και εγκαθιστάς τη νέα rom αφού κανείς τα απαραίτητα wipes. Αν θέλεις μπορώ να σου περιγράψω τη διαδικασία βήμα βήμα (λίγο αργότερα όμως γιατί τώρα δεν είμαι σπίτι). ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δε χρειάζεται η 7 για να μπει η 8 Εγώ πήγα στην 8 από την μαμίσια 4.2.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts