onastrom Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Είναι σούπερ σαν συσκευή. Προσωπικά και ίσως ο μόνος λόγος που θα πάει για πούλημα θα είναι το θεματακι με το gps του που αργεί αρκετά. Κατά τα άλλα είναι σούπερ συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therap Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Είναι σούπερ σαν συσκευή. Προσωπικά και ίσως ο μόνος λόγος που θα πάει για πούλημα θα είναι το θεματακι με το gps του που αργεί αρκετά. Κατά τα άλλα είναι σούπερ συσκευή. αν το πουλας δωσε τιμη και τα λεμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therap Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 πηρες το μν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onastrom Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Φίλε μου δεν είμαι σε φάση για να το αποχωριστώ. Όχι ακόμα τουλάχιστον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therap Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 οκ νασε καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JeronimoN Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Παραθεση Γεια σας Παιδια-παρεα στο G4s... Παιδια εχω εδω και μια εβδομαδα το προβλημμα να μην μπορω με τιποτα να βαλω τα Drivers του κινητου στον υπολογστη, τρελαινομαι δοκιμασα καθε τι που βρηκα για να τα βαλω αλλα TΠT.. Πειτε και εσεις κατι αλλο...(δοκιμασα και τα κολπα σελ 92 και επειτα αλλα παλι ΤΠΤ) και συνεχεια οταν το συνδεω κλειστο το κινητο ακουγετε που συνδεεται και αποσυνδεεται κατεθειαν... THX ειστε μεγαλα μυαλα παντως!!!! Τι λογισμικο εχεις στον υπολογιστη σου? Windows 7 64bit.... συγνωμη δεν το εκανα σωστα Παράθεση Nokia 3410(το αδιαλακτο)-->Nokia 3210 classic RIP(νερο) -->Nokia 5800 RIP(φορτηγο)-->Jiayu G4s-->Xiaomi Redmi Note 4X 3/32 lost-stolen?-->Back to Jiayu G4s-->NEXT PLZ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marytoz Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 καλημέρα! Εχω το jiayu g4s απο τον Ιουνιο. Τελη Ιουλιου το εστειλα για service γιατι για καποιο λογο κρασαρε και δεν μπορουσα να το φτιαξω μονη μου. Το πηρα πισω τελη Οκτωβρη και εναμιση μηνα μετα, στην οθονη μου εμφανιζεται αυτη η εικονα που βλεπετε στην φωτογραφια. Συμβαινει αφου το εχω χρησιμοποιησει για περιπου 5-10 λεπτα. Μετα απο 1-2 λεπτα επανερχεται αλλα οποτε το χρησιμοποιω πανω απο 5 λεπτα κανει το ιδιο πραγμα. Υπαρχει περιπτωση να ξερει κανεις που οφειλεται; [ATTACH]54034[/ATTACH] [ATTACH]54035[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marytoz Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 (edited) Καλημέρα και πάλι!! Απο minideal Μου ειπαν να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμίσεων. Το εκανα αλλα μου το ξανα έκανε. Αυτη τη φορά μου είπαν να κανω recovery στη rom. Εχω την 4.2. Να βαλω την 4.4 ή να παραμείνω σε αυτήν? Ποιο προτείνετε? Επισης, επειδη τα βρήκα λιγο σκουρα! Μπορεί κάποιος να μου δώσει βήμα προς βήμα οδηγίες για να κανω recovery στη ρομ! Το περιμενα πιο ευκολο!! Edited December 15, 2014 by marytoz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Καλημέρα και πάλι!! Απο minideal Μου ειπαν να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμίσεων. Το εκανα αλλα μου το ξανα έκανε. Αυτη τη φορά μου είπαν να κανω recovery στη rom. Εχω την 4.2. Να βαλω την 4.4 ή να παραμείνω σε αυτήν? Ποιο προτείνετε? Επισης, επειδη τα βρήκα λιγο σκουρα! Μπορεί κάποιος να μου δώσει βήμα προς βήμα οδηγίες για να κανω recovery στη ρομ! Το περιμενα πιο ευκολο!! Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marytoz Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 (edited) Ευχαριστώ πολυ!! Κατι τελευταίο... οταν συνδέω το τηλέφωνο πρεπει να είναι απενεργοποιήμενο; και οταν παω να βαλω το scatter μου λεει οτι δεν ειναι σωστο το αρχέιο.. παιζει ρόλο που λείπει το emmc απο το τελος στο ονομα του αρχείου; Να βαλω την 4.2 ή την 4.4? προς το παρον δοκιμαζα την 4.2 απο λινκ που μου εστειλαν απο το μινιντιλ Μου εδωσαν αυτό το λινκ http://pan.baidu.com/s/1eQ9wt5g μαζί με εναν κωδικό για να κανω Login. Edited December 15, 2014 by marytoz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Απ'ότι θυμάμαι πρέπει να το έχει. Για περισσότερες λεπτομέρειες δες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372405 Τη ρομ που σου εστειλαν σου είπαν ότι περνάει με flashtool ή μέσω Recovery? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marytoz Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Απ'ότι θυμάμαι πρέπει να το έχει. Για περισσότερες λεπτομέρειες δες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372405 Τη ρομ που σου εστειλαν σου είπαν ότι περνάει με flashtool ή μέσω Recovery? Μου ειπε να χρησιμοποιησω flash tool. Υπαρχει περιπτωση το αρχειο που εχω να μην είναι σωστό και να πρεπει να κατεβασω αλλη ρομ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Δοκίμασε να την περάσεις μέσω Recovery. Το πολύ πολύ να μη γίνει τίποτα απλώς να επανέλθει το τηλέφωνο στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Πιστεύω να ξέρεις να το κάνεις. Πάντως εμένα μια φορά που δεν έπαιρνε το scatter ήταν λάθος η ρομ. Γιατί δεν πας στο needrom να δεις από εκεί καμία ρομ μαζι με οδηγίες? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marytoz Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 αν εννοεις οπως κανει το recovery στο πρωτο βιντεο που μου εστειλες νομιζω πως μπορω.. Γενικα δεν ειχα ξαναασχοληθει με τιποτα παρόμοιο και τωρα τελευταια αρχισα λιγο να ασχολουμαι και να διαβαζω οποτε παω λιγο στα τυφλα! Μπηκα στο needrom αλλα δεν πολυ καταλαβαινω τις διαφορές τους. Ηθελα για αρχη να βαλω την 4.2 γιατί από οτι διαβασα εδω αν παω στην 4.4 δεν μπορω να επιστρεψω στην παλιά. Αλλα δεν καταφερα να την βρω. εχεις υποψιν καποιο λινκ; αν οχι θα ψαξω λιγο ακόμη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Στο πρώτο βίντεο το κάνει μέσω της εφαρμογής. Καλύτερα όμως να μπεις εσύ σε recovery mode και να τα κάνεις με τη σειρά. -Backup τη ρομ σου (οπωσδήποτε) -wipe data/factory reset -wipe cache -wipe dalvik cache -install zip from sd card Για επιλογή ρομ γράφουν τα παιδιά πιο πίσω Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marytoz Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Αυτο σίγουρα δεν ξερω να το κάνω!! :D Δεν πειράζει όμως, θα το ψαξω και αυτό και θα το μάθω!! Ευχαριστω πάρα πολύ! Με βοήθησες αρκετά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Έβαλα την τελευταία official KitKat του Νοεμβρίου η οποία είναι International ROM και είναι καλύτερη από αυτή του Οκτωβρίου. Τα πάντα είναι στα ελληνικά. Δεν είναι rooted όμως, αλλά γίνεται πολύ εύκολα μέσω custom Recovery κατεβάζοντας αυτό το αρχείο : https://drive.google.com/file/d/0Bxt05cznYpukdHFTOGVoZ0RBQVE/view?usp=sharing Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a123xxsp Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Καλησπέρα. κάποιος είχε γράψει εδω πριν λίγες σελιδες οτι δεν ειναι επισημη αλλά της Πολωνικής αντιπρ. (Με οτι σημαίνει αυτο). Στο needrom βέβαια λέει official. Καλύτερη ως προς τι; Παράθεση Antony, ------------------------ Dreaming is for FREE ------------------------ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Εγώ το είχα γράψει γιατί την ανέβασαν στην πολωνική σελίδα της Jiayu αρχικά και θεώρησα ότι είναι από την Πολωνική αντιπροσωπεία. Πρόσφατα ανέβηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Jiayu, επομένως είναι International ROM. http://www.ejiayu.com/en/News-92.html Για 'μένα είναι πιο γρήγορη. Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a123xxsp Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 (edited) Εγώ το είχα γράψει γιατί την ανέβασαν στην πολωνική σελίδα της Jiayu αρχικά και θεώρησα ότι είναι από την Πολωνική αντιπροσωπεία. Πρόσφατα ανέβηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Jiayu, επομένως είναι International ROM. http://www.ejiayu.com/en/News-92.html Για 'μένα είναι πιο γρήγορη. ΟΚ, ευχαριστώ, εμένα το κινητό πάτησε Ελλάδα σήμερα και περιμένω την ειδοποίηση να το παραλάβω (ελπίζω σε 3-4 μέρες), οπότε θα περάσω απευθείας αυτή. :) επίσης πολύ καλές κριτικές έχει η http://www.needrom.com/download/custom-20140927-mg/comment-page-17/#comments η οποία είναι βασισμένη στην μαμά 20141113-154404 Edited December 16, 2014 by a123xxsp Παράθεση Antony, ------------------------ Dreaming is for FREE ------------------------ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_ts Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Παιδια σκεφτομαι να το παρω το G4S, απ΄ότι διαβασα στις προηγουμενες σελιδες το θεμα με το GPS λυνεται με το FasterGPS απο το Google Play. Aς ελπισουμε οτι δεν θα βγαλει προβλημα με το μικροφωνο και βαζω αλουμινοχαρτα. Ποιο site προεινετε για την παραγγελια ως πιο αξιοπιστο και να μπορεις να το στειλεις για service αν χρειαστει? Παράθεση LG L90 Dual [D410] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black1180 Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 ΟΚ, ευχαριστώ, εμένα το κινητό πάτησε Ελλάδα σήμερα και περιμένω την ειδοποίηση να το παραλάβω (ελπίζω σε 3-4 μέρες), οπότε θα περάσω απευθείας αυτή. :) επίσης πολύ καλές κριτικές έχει η http://www.needrom.com/download/custom-20140927-mg/comment-page-17/#comments η οποία είναι βασισμένη στην μαμά 20141113-154404 η καλυτερη με διαφορα ολες η αλλες εχουν θεματακια αυτη λειτουργει απροβληματιστα... ----- προσθήκη μηνύματος 41 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδια σκεφτομαι να το παρω το G4S, απ΄ότι διαβασα στις προηγουμενες σελιδες το θεμα με το GPS λυνεται με το FasterGPS απο το Google Play. Aς ελπισουμε οτι δεν θα βγαλει προβλημα με το μικροφωνο και βαζω αλουμινοχαρτα. Ποιο site προεινετε για την παραγγελια ως πιο αξιοπιστο και να μπορεις να το στειλεις για service αν χρειαστει? δεν νομιζω να λυνεται παντως εγω δεν καταφερα τιποτα μετα απο πολυ προσπαθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkpapad Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Έβαλα την τελευταία official KitKat του Νοεμβρίου η οποία είναι International ROM και είναι καλύτερη από αυτή του Οκτωβρίου. Τα πάντα είναι στα ελληνικά. Δεν είναι rooted όμως, αλλά γίνεται πολύ εύκολα μέσω custom Recovery κατεβάζοντας αυτό το αρχείο : https://drive.google.com/file/d/0Bxt05cznYpukdHFTOGVoZ0RBQVE/view?usp=sharing Καλησπερα φιλε ΑΕΛ.Πως γινεται μεσω custom Recovery;Εξηγησε τον τροπο σε παρακαλω. Παράθεση Xiaomi Mi4c Huawei Honor 9 iPad mini 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkpapad Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 καλησπερα στο φορουμ.Περασα την τελευταια official Kitkat του Νοεμβρη,αλλα δεν ξερω, τον τροπο της custom Recovery,για να το κανω root.Καμια βοηθεια παρακαλω Παράθεση Xiaomi Mi4c Huawei Honor 9 iPad mini 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alves Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 καλησπερα εδω και ενα μηνα εχω βαλει ντην 20141022-222444 απο needrom τωρα τελευταια παρατηρω στην μπαταρια ενω μια μερα δειχνει 50% την αλλη μερα 80% και μετα απο λιγο 10%και μετα τελος εκανα καλυμπρεσιον αλλα το εκανε παλι καμια ιδεα τι κανουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts