ThanKanellop Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Mαγκες καλησπερα! για 4-5 μηνες που εχω το κινητο ειχα περασμενη τη ρομ του Λαεκ που τη βρηκα αψογη και δε βρηκα λογο να την αλλαξω http://www.needrom.com/download/g4sl-aosp-v1-laek-17/ προχθες εκανα μια πατατα κι επρεπε να ξαναφλασαρω τη ρομ απ την αρχη και τωρα εχω θεμα ενω πριν το κινητο μου εβγαζε οτι εχω 20g συνολικα μαζι με την SD,τωρα μου δειχνει 9 εβγαλα την SD και μου δειχνει πως ο συνολικος Εσ.αποθ.χωρος ειναι 2,46g με διαθεσιμο μονο το 1,51? σα να μην υπαρχει ROM καθολου ενω κανονικα ειναι 16g ξερει κανεις τι παιχτηκε και πως να το διορθωσω? ευχαριστω το "patch to enable phone storage" από την σελίδα της ROM, το εγκατέστησες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Efthimis13 Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 το "patch to enable phone storage" από την σελίδα της ROM, το εγκατέστησες; Την πρώτη φορά που φλασαρα αυτή τη ρομ, το patch δεν υπήρχε κι όλα δούλευαν κομπλέ. Τη δεύτερη φορά που φλασαρα τη ρομ, είδα το patch και το φλασαρα κι αυτό αλλά μου έγινε brick λόγω του patch. Κι αν δείτε τα σχόλια των χρηστών στη needrom και σε άλλους έγινε brick. Αφού λοιπόν έκανα τα απαραίτητα μετά το brick και ξανά έβαλα τη ρομ, έχω αυτό το θέμα .εγώ να το ξανά φλασαρω το patch όμως κάτι μου λέει πως θα γίνει brick ξανά. Κι Άντε πάλι απ την αρχή. Δε θα μπορώ να μπω ούτε στο recovery για να επαναφέρω ένα back up. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Το backup μπορείς να το κρατήσεις στην κάρτα sd ή στο pc και αφού φλασαρεις με flashtool το περνάς μετά Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Efthimis13 Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Το backup μπορείς να το κρατήσεις στην κάρτα sd ή στο pc και αφού φλασαρεις με flashtool το περνάς μετά Ισχύει. Δεν το είχα σκεφτεί... Αλλά και πάλι... Δεν λέει να κάνεις συνέχεια brick. Κι αν αυτό το patch μου το κάνει συνέχεια brick??? Τότε τι γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanKanellop Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Ισχύει. Δεν το είχα σκεφτεί... Αλλά και πάλι... Δεν λέει να κάνεις συνέχεια brick. Κι αν αυτό το patch μου το κάνει συνέχεια brick??? Τότε τι γίνεται? εγώ πάντως έχω βάλει την ROM τουλάχιστον 3 φορές από recovery και "στο καπάκι" το patch πριν καν κάνω επανεκκίνηση και δεν μου έχει brickάρει ποτέ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Efthimis13 Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 εγώ πάντως έχω βάλει την ROM τουλάχιστον 3 φορές από recovery και "στο καπάκι" το patch πριν καν κάνω επανεκκίνηση και δεν μου έχει brickάρει ποτέ Λες να φταίει το ότι πριν φλασαρω το patch είχα ανοίξει ήδη το κινητό κι έκανα διάφορα? Πρέπει να το φλασαρω αμέσως μόλις φλασαρω τη ρομ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanKanellop Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 τί να σου πω... ίσως πήρα το warning πολύ κυριολεκτικά, αλλά αυτό έκανα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Efthimis13 Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 τί να σου πω... ίσως πήρα το warning πολύ κυριολεκτικά, αλλά αυτό έκανα Εντάξει.. Θα το δοκιμάσω ξανά... Πάντως μου κάνει εντύπωση πως δεν είχα θέμα όταν πρώτοφλασαρα τη ρομ.. Και δεν είχε βγει καν patch... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkpapad Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 εγώ πάντως έχω βάλει την ROM τουλάχιστον 3 φορές από recovery και "στο καπάκι" το patch πριν καν κάνω επανεκκίνηση και δεν μου έχει brickάρει ποτέ To recovery απο που το κατεβαζουμε; Παράθεση Xiaomi Mi4c Huawei Honor 9 iPad mini 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Efthimis13 Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 To recovery απο που το κατεβαζουμε; Υπάρχει στο needrom... Δυστυχώς είμαι από κινητό και δε μπορώ να σε βοηθήσω παραπάνω... Άμα ψάξεις δεν πρώτη σελίδα στο needrom για το jiayu G4S θα το βρεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanKanellop Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 εγώ το κατέβασα μέσο του app jiayu.es! υπάρχουν για κατέβασμα και στο http://www.needrom.com/category/jiayu/g4s/ τα οποία τα κάνεις εγκατάσταση μέσω flash tools αν δεν κάνω λάθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Λες να φταίει το ότι πριν φλασαρω το patch είχα ανοίξει ήδη το κινητό κι έκανα διάφορα? Πρέπει να το φλασαρω αμέσως μόλις φλασαρω τη ρομ? Φλασαρεις την ρομ, μετα το πατς και μετα ανοιγεις το τηλ Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Efthimis13 Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 (edited) Φλασαρεις την ρομ, μετα το πατς και μετα ανοιγεις το τηλ λοιπον! για να μην τα εκανα ολα απ την αρχη...κατεβασα το πατς και το ονομασα update μπηκα ρεκοβερι εκανα wipe dalvik και wipe cache,μετα εκανα instal update και το κινητο ανοιξε μια χαρα...! οποτε μπορουμε να φλασαρουμε το πατς κι αφου εχουμε ανοιξει το κινητο! αρκει να κανουμε wipe dalvik και wipe cache πριν φλασαρουμε το πατς! εγω το ονομασα update αλλα και να μην το εκανα και το φλασαρα κανονικα με το ονομα που ειχε,δε νομιζω να ειχα θεμα! τωρα το κινητο δειχνει κανονικα τη μνημη! τροποποιημενο: απ οτι φαινεται,οτι εφαρμογη ηταν περασμενη στην SD πλεον δεν ανοιγει...θα φταιει το wipe!!! μια ή αλλη θα τα κανω ξανα απ την αρχη να τα εχω νοικοκυρεμενα! Edited October 16, 2014 by Efthimis13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black1180 Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Το πρόβλημα παραμένει δεν ξέρω τι να κάνω έχω δοκιμάσει τα πάντα όταν φλασαρω μεσω sp flash tools δεν μου ανοίγει η recovery όταν φλασαρω μέσω recovery αναβοσβήνει το λογότυπο και μένει εκεί μπορεί κάποιος να με βοηθήσει βήμα βήμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazarkost Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Το πρόβλημα παραμένει δεν ξέρω τι να κάνω έχω δοκιμάσει τα πάντα όταν φλασαρω μεσω sp flash tools δεν μου ανοίγει η recovery όταν φλασαρω μέσω recovery αναβοσβήνει το λογότυπο και μένει εκεί μπορεί κάποιος να με βοηθήσει βήμα βήμα? πως φλασαρης με το sp flash tools ? προσπαθω αλλα δεν μπορω. μπορεις να μου γραψεις βημα-βημα. http://www.gizchina.com/2014/07/06/download-jiayu-finally-release-android-4-4-update-jiayu-g4s/ απο εδω κατεβαζεις την μανισια. το recovery το κατεβαζεις απο το jiayu.es και το περνας με το mobileuncle tools ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- πως φλασαρης με το sp flash tools ? προσπαθω αλλα δεν μπορω. μπορη να μου γραψει βημα-βημα καποιος πως γινεται και τι δεν κανω σωστα. http://www.gizchina.com/20...ate-jiayu-g4s/ το κινητο το συνδεεις απο την αρχη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Χαιρετώ την παρέα. Όπως έγραψα και σε άλλο θέμα (στις συγκρίσεις κινητών) είμαι σε αναζήτηση για αλλαγή κινητού και μάλλον προσανατολίζομαι προς το Jiayu G4S. Έκατσα και διάβασα όλο το θέμα από την αρχή προκειμένου να έχω μια όσο το δυνατόν πιο πλήρη εικόνα για το συγκεκριμένο κινητό. Συγχωρέστε τις απορίες μου αλλά είμαι ακόμα πολύ νέος στο θέμα android smartphone. Το πρώτο μου android τηλέφωνο είναι αυτό που έχω τώρα, ένα Xperia Tipo Dual που πήρα από τον πεθερό μου καθώς αυτός αγόρασε το Thl T100s. Δυστυχώς με αυτό το κινητό δεν μπορώ να κάνω τίποτα χωρίς να σέρνεται... Δεν είμαι φανατικός, έχω 3-4 παιχνιδάκια που παίζω και θέλω να μπαίνω Facebook, Youtube, Internet χωρίς να κολλάει το σύμπαν. Φωτογραφίες και GPS δεν με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα αλλά θα ήθελα όταν τα χρειαστώ να είναι διαθέσιμα χωρίς να με παιδέψουν. Επίσης δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με flashing και με custom roms. Θα προτιμούσα το κινητό να δουλεύει άψογα out-of-the-box (στο βαθμό που αυτό είναι δυνατό φυσικά) αλλά αν χρειαστεί να προχωρήσω στο θέμα, νομίζω πως δε θα έχω πρόβλημα καθώς υπάρχουν πολλοί οδηγοί αλλά και μέλη πρόθυμα να βοηθήσουν ανά πάσα στιγμή :) Έχω λοιπόν μια δυο ερωτήσεις: 1. Το κινητό με την stock rom δέχεται ενημερώσεις/αναβαθμίσεις ή αυτό γίνεται μόνο βάζοντας μια νεότερη rom; 2. Υπάρχει κάποιος που να το έχει ακόμα με τη stock rom και κατά πόσο τον καλύπτει. 3. Ο αποθηκευτικός χώρος πως χωρίζεται; Απ' όσο γνωρίζω μπορείς να επιλέξεις την εγκατάσταση των εφαρμογών απευθείας στον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο; 4. Κάπου διάβασα ότι το Facebook κρασάρει λόγω του Mediatek 6592 κι ότι χρειάζεται παλιότερη έκδοση. Ισχύει αυτό; Του πεθερού μου το THL T100s έχει τον ίδιο επεξεργαστή και δεν έχει κανένα θέμα με την εν λόγω εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgoslekkas Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 (edited) Χαιρετώ την παρέα. Όπως έγραψα και σε άλλο θέμα (στις συγκρίσεις κινητών) είμαι σε αναζήτηση για αλλαγή κινητού και μάλλον προσανατολίζομαι προς το Jiayu G4S. Έκατσα και διάβασα όλο το θέμα από την αρχή προκειμένου να έχω μια όσο το δυνατόν πιο πλήρη εικόνα για το συγκεκριμένο κινητό. Συγχωρέστε τις απορίες μου αλλά είμαι ακόμα πολύ νέος στο θέμα android smartphone. Το πρώτο μου android τηλέφωνο είναι αυτό που έχω τώρα, ένα Xperia Tipo Dual που πήρα από τον πεθερό μου καθώς αυτός αγόρασε το Thl T100s. Δυστυχώς με αυτό το κινητό δεν μπορώ να κάνω τίποτα χωρίς να σέρνεται... Δεν είμαι φανατικός, έχω 3-4 παιχνιδάκια που παίζω και θέλω να μπαίνω Facebook, Youtube, Internet χωρίς να κολλάει το σύμπαν. Φωτογραφίες και GPS δεν με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα αλλά θα ήθελα όταν τα χρειαστώ να είναι διαθέσιμα χωρίς να με παιδέψουν. Επίσης δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με flashing και με custom roms. Θα προτιμούσα το κινητό να δουλεύει άψογα out-of-the-box (στο βαθμό που αυτό είναι δυνατό φυσικά) αλλά αν χρειαστεί να προχωρήσω στο θέμα, νομίζω πως δε θα έχω πρόβλημα καθώς υπάρχουν πολλοί οδηγοί αλλά και μέλη πρόθυμα να βοηθήσουν ανά πάσα στιγμή :) Έχω λοιπόν μια δυο ερωτήσεις: 1. Το κινητό με την stock rom δέχεται ενημερώσεις/αναβαθμίσεις ή αυτό γίνεται μόνο βάζοντας μια νεότερη rom; 2. Υπάρχει κάποιος που να το έχει ακόμα με τη stock rom και κατά πόσο τον καλύπτει. 3. Ο αποθηκευτικός χώρος πως χωρίζεται; Απ' όσο γνωρίζω μπορείς να επιλέξεις την εγκατάσταση των εφαρμογών απευθείας στον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο; 4. Κάπου διάβασα ότι το Facebook κρασάρει λόγω του Mediatek 6592 κι ότι χρειάζεται παλιότερη έκδοση. Ισχύει αυτό; Του πεθερού μου το THL T100s έχει τον ίδιο επεξεργαστή και δεν έχει κανένα θέμα με την εν λόγω εφαρμογή. κανένα 2μηνο+ στα χέρια μου με την 4.2.2 stock λειτουργούν όλα jet, καμία αναβάθμιση δεν ήρθε ούτε θα έρθει, δεν έχει καν softwear update checker, αν και fun του φλασαρίσματος δε το πείραξα ούτε βλέπω να το πειράζω μέχρι να βρεθεί κάποιος πολύύύύ ενθουσιασμένος με άλλη rom, το facebook δουλεύει μια χαρά, hdd 4gb (ελευθερα 3) και 9,5, Ναι μπορείς, το navigon παρόλο που λένε πως δεν παίζει σε δύκαρτα λειτουργεί σε μένα μια χαρά. 4 ερωτήσεις έκανες (όχι μια-δυο) εντούτοις εγώ σου απάντησα σε 5 :) Edited October 20, 2014 by giorgoslekkas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 κανένα 2μηνο+ στα χέρια μου με την 4.2.2 stock λειτουργούν όλα jet, καμία αναβάθμιση δεν ήρθε ούτε θα έρθει, δεν έχει καν softwear update checker, αν και fun του φλασαρίσματος δε το πείραξα ούτε βλέπω να το πειράζω μέχρι να βρεθεί κάποιος πολύύύύ ενθουσιασμένος με άλλη rom, το facebook δουλεύει μια χαρά, hdd 4gb (ελευθερα 3) και 9,5, Ναι μπορείς, το navigon παρόλο που λένε πως δεν παίζει σε δύκαρτα λειτουργεί σε μένα μια χαρά. 4 ερωτήσεις έκανες (όχι μια-δυο) εντούτοις εγώ σου απάντησα σε 5 :) :) Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Με κάλυψες πλήρως!! Ή σχεδόν πλήρως... :p Έχω ακόμα κανά δυο ερωτήσεις: 1. Σε τι γλώσσα το δουλεύεις; 2. Είχε μέσα κινέζικες εφαρμογές και αν ναι, πως τις αφαίρεσες; Σε ευχαριστώ και πάλι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgoslekkas Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 (edited) 1. Σε τι γλώσσα το δουλεύεις; 2. Είχε μέσα κινέζικες εφαρμογές και αν ναι, πως τις αφαίρεσες; είχε καμιά δυο τρις εφαρμογές ούτε που θυμάμαι πως τις απεγκατέστησα, μάλλον με titanium αν και δεν βλέπω να έχω titanium, ίσως το απεγκατέστησα κι αυτό, ίσος με απλή απεγκατάσταση να βγήκανε? ούτε που θυμάμαι. Πάντως δεν με προβλημάτισε κάτι σαυτό το θέμα. Το δουλεύω σε Αγγλικά, έχει κανονικότατα Ελληνικά, το γυρνάω σε Ελληνικά όταν είναι να ανοίξω το navigon γιατί δε μου δίνει αλλαγή γλώσσας από τα settings και δεν αντέχω να ακούω την αγγλίδα να με διατάζει now turn left, η ελληνίδα τα λέει πιο χαριτωμένα χάχα :) Edited October 21, 2014 by giorgoslekkas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 είχε καμιά δυο τρις εφαρμογές ούτε που θυμάμαι πως τις απεγκατέστησα, μάλλον με titanium αν και δεν βλέπω να έχω titanium, ίσως το απεγκατέστησα κι αυτό, ίσος με απλή απεγκατάσταση να βγήκανε? δεν θυμάμαι. Πάντως δεν με προβλημάτισε κάτι σαυτο το θέμα. Το δουλεύω σε Αγγλικά, έχει κανονικότατα Ελληνικά, το γυρνάω σε Ελληνικά όταν είναι να ανοίξω το navigon γιατί δε μου δίνει αλλαγή γλώσσας από τα settings και δεν αντέχω να ακούω την αγγλίδα να με διατάζει now turn left, η ελληνίδα τα λέει πιο χαριτωμένα χάχα :) Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου, να 'σαι καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Floudas Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Έχω ένα θέμακι έχει κανείς βάλει κάποιο Widget και να μη του εμφανίζεται στη λίστα;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black1180 Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 εξακολουθω να μην μπορω να κανω τιποτα και δεν μπορω να βρω μια σωστη λυση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 εξακολουθω να μην μπορω να κανω τιποτα και δεν μπορω να βρω μια σωστη λυση -Δοκίμασες να ξαναπεράσεις recovery? -Εχεις απενεργοποιήσει το fast boot(γρηγορη εκκινηση) απο το μενου developers options (επιλογές για προγραμματιστές)? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black1180 Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 (edited) καλησπερα φιλε ασε εχω δοκιμασει τα παντα ενω το τηλ δουλευει αριστα δεν εχω το προτω σκελος τις rom και δεν μπορω να δω την recovery εχω νευριασει τοσο πολυ ασε φιλε ασε... https://www.youtube.com/watch?v=fdslJIEIKaI&feature=youtu.be https://www.youtube.com/watch?v=-OejCHOObVk&feature=youtu.be περιμένω πάνω από δέκα λεπτά έτσι αλλά τίποτα Edited October 27, 2014 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Εγώ πάντως θα επιμείνω ότι η τελευταία επίσημη 4.2.2 του Ιουνίου είναι μακράν η καλύτερη ROM για το κινητό και η πιο σταθερή. Το μόνο πρόβλημα για 'μένα είναι οι επαφές με το πρόθεμα και ότι δεν μπορώ να γράψω SMS στα Ελληνικά με 160 χαρακτήρες. Εγώ εξακολουθώ να μην έχω θέματα με το GPS ακόμη και στην πλοήγηση. Πάντα κλειδώνω σε 11 με 12 δορουφόρους σε ανοιχτά σημεία και σε 9, 10 μέσα σε πόλεις. Πρόσφατα πήγα από την Εθνική οδό νούμερο 3 από Λάρισα μέχρι το Λουτράκι (Λάρισα, Φάρσαλα, Λαμία, Μπράλος, Λιβαδειά, Θήβα, Μάνδρα, Ολυμπία Οδός) και δεν έχασε ούτε το παραμικρό, μέσα στις πόλεις η πλοήγηση ήταν υπέροχη και χρησιμοποιούσα το Navitel Navigator που το επίπεδο λεπτομέρειας των χαρτών του αγγίζουν των χαρτών της Garmin (Autodrive, Anavasis). Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts