elina22 Δημοσιεύτηκε April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 14, 2014 Καλησπέρα! Είμαι καινούρια στο φόρουμ και θα ήθελα να μου πει όποιος γνωρίζει καταστήματα στα οποία μπορώ να πουλήσω μεταχειρισμένο Η/Υ. Στην Αθήνα κατα προτίμηση γιατί μέχρι στιγμής έχω λάβει απάντηση μόνο από Αλεξανδρούπολη (μεσω μειλ φυσικά) και δεν συμφέρει να πληρώσω μεταφορικά μόνο και μόνο για να δούνε τον υπολογιστή!! Ευχαριστωωω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Καλησπέρα! Είμαι καινούρια στο φόρουμ και θα ήθελα να μου πει όποιος γνωρίζει καταστήματα στα οποία μπορώ να πουλήσω μεταχειρισμένο Η/Υ. Στην Αθήνα κατα προτίμηση γιατί μέχρι στιγμής έχω λάβει απάντηση μόνο από Αλεξανδρούπολη (μεσω μειλ φυσικά) και δεν συμφέρει να πληρώσω μεταφορικά μόνο και μόνο για να δούνε τον υπολογιστή!! Ευχαριστωωω!! Βάλε αγγελία στο aggeliopolis και πες μόνο από Αθήνα. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 και πάρε τιμή από γνωστό που να ξέρει, γιατί μπορεί να σου δώσουν λιγότερα από όσο αξίζει... Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts