Jump to content

Alcatel One Touch Idol Mini (OT-6012D)

cp3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ενδιαφερομαι για την αγορα του εν λογω κινητου και πιστευω πως ειναι το καλυτερο στα χρηματα του. Μπορω να διαθεσω εως 150 ευρω και το θελω κυριως για ιντερνετ για αυτο κατεληξα και σε αυτο που ειναι διπυρηνο..γνωμες?

• 4 weeks later...

Μάλλον δεν το έχουν αγοράσει πολλοί το idol mini, παρόλο που φαίνεται αξιόλογο κινητό.

Αν κάποιος ξέρει, θα ήθελα να με βοηθήσει στο πως να κάνω root και ξανά unroot στο κινητό χωρίς να επηρεαστεί η εγγύησή του (θέλω να περάσω από backup τα αποθηκευμένα wifi δίκτυα από άλλο κινητό).

I can't tell you what the Cuore Sportivo is...

You have to see it for yourself.

• 2 weeks later...

Μέσα σε 2 μήνες από την αγορά της συσκευής, η οθόνη παρουσίασε εντελώς ξαφνικά πρόβλημα "ghost tapping", εμφάνισε δλδ συμπτώματα σαν κάποιο αόρατο χέρι να την άγγιζε... Την έχω δώσει για επισκευή εδώ και 20 μέρες και ακόμα δεν έχει έρθει από το εξωτερική η οθόνη αντικατάστασης.

Κατά τα άλλα και μέχρι που παρουσιάστηκε το πρόβλημα ήμουν πάρα πολυ ικανοποιημένος από τη συσκευή. Λεπτή, ελαφρή, ταχύτατη, με σύγχρονη έκδοση android, και με μεγάλη αυτονομία μπαταρίας για smartphone.

• 5 months later...

2 μήνες το κινητό και τα'φτυσε! Δεν ανοίγει, δεν φορτίζει, νέκρα...!

Ξέρετε που πρέπει να το πάω (εντός εγγύησης), τι "με περιμένει", κ.λπ?

Επίσης, τι γίνεται με την απόδειξη αγοράς που δεν έχω?

Συγκεκριμένα είναι αγορασμένο από τον Κοτσόβολο τον Αύγουστο 2014.

η απόδειξη αγοράς είναι συνήθως και η εγγύηση τις συσκευής για ένα χρόνο τουλάχιστον , να το πας από εκεί που το πήρες με την απόδειξη φυσικά !