dimip Δημοσιεύτηκε April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 5, 2014 (edited) αντιμετωπιζω το εξης προβλημα μετα τις τελευταιες αλλαγες (μανταρα τα κανανε δηλ.) στη δρομολογηση των οδων του Πειραια. θελω να κατεβασω αν υπαρχει ενημερωμενος με τις τελευταιες αλλαγες του Πειραια ο χαρτης για το destinator. ειμαι νομιμος κατοχος του navibox με το destinator. το εχω εδω και 5,5 χρονια περιπου και δεν ειχε χρειαστει να κανω αναβαθμιση χαρτων το site (navibox.gr) οπου ειχε forum δεν υπαρχει καν . πιθανα εκλεισε οποτε δεν ξερω που να απευθυνθω. γνωριζει κανεις που θα βρω χαρτες και αν θα πρεπει να πληρωσω εξτρα (μια που το εχω αγορασει το destinator) ευχαριστω Edited April 5, 2014 by dimip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimip Δημ. April 9, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 κανεις ; τιποτα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Το destinator το βγάζει η MLS. Επικοινώνησε μαζί τους μήπως βγάλεις άκρη. Παλιά που τους χάρτες για το destinator τους έβγαζε η ngi έδιναν συχνά πυκνά δωρεάν αναβαθμίσεις και τις κατέβαζες αν είχες τους κωδικους από την αγορά του destinator. Από τη στιγμή που έπαψε η συνεργασία τους δεν ξέρω τι γίνεται, έχω πάψει να ασχολούμαι χρόνια....... Αλλά επανέρχομαι σιγά σιγά...:) Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Οποιος θελει βοηθηεια για τους τελευταιους χαρτες destinator για navibox ας μου πει . Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DxL Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Μήπως έχει κανείς και το firmware update για το Navibox με video in και χωρίς, επειδή το navibox.gr έχει κλείσει?? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Υπαρχουν εδω αλλα εμενα δεν μου δουλεψαν http://www.navimania.gr/showthread.php?t=21063&page=2 Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts