panagos_21 Δημοσιεύτηκε September 13, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 13, 2004 καλησπερα. εχω ενα προβλημα, προβληματισμο για την ακριβεια... μπηκα στο mail μου στο yahoo και ειχα καποια εισερχομενα. με ρωτουσαν αν γνωριζω ποιος ειναι(καποιος απο ελλαδα) και μετα απαντουσε αλλος και ελεγε πως δεν εχει ιδεα ποιος ειναι. please βοηθηστε με, γιατι στο θεμα mail ειμαι ΕΝΤΕΛΩΣ ασχετος.... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/27755aek_1.gif ΑΕΚ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. September 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2004 Μήπως να γίνεις λίγο πιο σαφής? Κάτι που μου έρχεται στο μυαλό είναι ότι κάποιος έβαλε κατά λάθος και τη δική σου δ/νση σε κάποιο mail που προοριζόταν για άλλον και στη συνέχεια ο παραλήπτης αυτού του mail απάντησε επιλέγοντας Reply to All με αποτέλεσμα να λάβεις κι εσύ την απάντηση. Αν σου είναι άγνωστοι οι αποστολείς των mail, ίσως η δ/νση σου μοιάζει με αυτήν κάποιου γνωστού τους και την μπέρδεψαν με τη δική σου. Μου έχει τύχει στο παρελθόν να λαμβάνω αλληλογραφία που αντάλασσαν μεταξύ τους στελέχη κάποιας εταιρείας.... Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. September 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος csk4023 (14 Σεπ. 2004 , 00:20) Μου έχει τύχει στο παρελθόν να λαμβάνω αλληλογραφία που αντάλασσαν μεταξύ τους στελέχη κάποιας εταιρείας.... LOL. Kαι σε μένα έχει τύχει. Δεν είναι τίποτα. Απλά μερικοί, είναι τοοοοόσο άσχετοι, που δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τη διαφορά των TO: , CC: , BCC: Δεν συνεχίζω. Θα πω κακία. :p Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagos_21 Δημ. September 14, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2004 thanks boyh of you! απλα δεν ειχα ιδεα τι ηταν αυτα τα mail και απορησα. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/27755aek_1.gif ΑΕΚ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts