maniatis1940 Δημοσιεύτηκε March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 24, 2014 καλησπερα παιδια εχω ενα προβλημα πηρα deskotp με windοws 8.1 και μολις παω να συνδεσω το ethernet στο ρουτερ (της wind) και ενω τα λαμπακια ειναι ανοιχτα με το που το βαλω το καλωδιο αμεσως σβηνουν τα φωτακια dsl και internet και δεν μπορω να συνδεθω καθολου στο internet σας παρακαλω οποιος ξερει να βοηθησει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 καλησπερα παιδια εχω ενα προβλημα πηρα deskotp με windοws 8.1 και μολις παω να συνδεσω το ethernet στο ρουτερ (της wind) και ενω τα λαμπακια ειναι ανοιχτα με το που το βαλω το καλωδιο αμεσως σβηνουν τα φωτακια dsl και internet και δεν μπορω να συνδεθω καθολου στο internet σας παρακαλω οποιος ξερει να βοηθησει... Έχεις δοκιμάσει σε όλες τις θύρες του ρούτερ ?? Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Καταρχάς θα τσεκάρεις το καλώδιο δικτύου σου. Μήπως είναι κομμένο και σου σβήνει το ρούτερ. Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Συμφωνώ...άλλαξε καλώδιο...προφανώς γίνεται βραχυκύκλωμα. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts