konosbak Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 καλη χρονια σε ολουσ. εχω εναν εξωτερικο δισκο και εχει fat32 και θελω να το αλλαξω σε ntfs αλλα το θεμα ειναι οτι εχω πολλα gb μεσα και δεν θελω να χαθουν αλλα και ειναι πολυ δυσκολο να παρω backup γιατι ολα ειναι ταινιεσ και παιχνιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 καλη χρονια σε ολουσ. εχω εναν εξωτερικο δισκο και εχει fat32 και θελω να το αλλαξω σε ntfs αλλα το θεμα ειναι οτι εχω πολλα gb μεσα και δεν θελω να χαθουν αλλα και ειναι πολυ δυσκολο να παρω backup γιατι ολα ειναι ταινιεσ και παιχνιδια Δεν χάνεται τίποτα, convert γίνεται όχι format.Περισσότερα εδώ.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konosbak Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Δεν χάνεται τίποτα, convert γίνεται όχι format.Περισσότερα εδώ.:) εκανα ολεσ τισ οδηγιεσ αλλα ο εξωτερικοσ ακομη ειναι fat32 τι μπορει να κανω λαθοσ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 εκανα ολεσ τισ οδηγιεσ αλλα ο εξωτερικοσ ακομη ειναι fat32 τι μπορει να κανω λαθοσ. dΔεν το εχεις κανει σωστα! εγω πριν 3μερες εκανα εναν φορητο 250gb απο fat32 σε ntfs χωρις κανενα προβλημα.ολη η διαδικασια μου πηρε κοντα στις 2ωρες.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konosbak Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 dΔεν το εχεις κανει σωστα! εγω πριν 3μερες εκανα εναν φορητο 250gb απο fat32 σε ntfs χωρις κανενα προβλημα.ολη η διαδικασια μου πηρε κοντα στις 2ωρες.:) μου εβγαζε οτι υπαρχουν κατι κατεστραμενα κομματια στο σκληρο δισκο και εκανα ελεγχο και μετα εκανα την μετατροπη και εγινε. ευχαριστω παντωσ εμενα δεν κρατησε 2 ωρεσ εκανε κανα 10λεπτο μηπωσ ειναι ανησυτικο?? παντωσ η αλλαγη εγινε γιατι το ειδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 μου εβγαζε οτι υπαρχουν κατι κατεστραμενα κομματια στο σκληρο δισκο και εκανα ελεγχο και μετα εκανα την μετατροπη και εγινε. ευχαριστω παντωσ εμενα δεν κρατησε 2 ωρεσ εκανε κανα 10λεπτο μηπωσ ειναι ανησυτικο?? παντωσ η αλλαγη εγινε γιατι το ειδα. οχι δεν ειναι ανησυχιτικο.αυτο αξαρταται και απ'οτι συνθεση ειναι ο υπολογιστης σου.(καλυτερο).και εγω επελεξα κανονικη διαμορφωση και οχι γρηγορη,σημασια εχει οτι τα καταφερες ;) :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts