Deadly_Sin1629395575 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Από ότι βλέπω πάντως είναι καλύτερη η διαχείριση της ραμ σε σχέση με το δικό μου που είναι κιτ κατ ακόμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilis99 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Ναι διαχείριση ram και multitasking εξαιρετικά! Έχει γίνει πολύ καλό σε όλα και χωρίς να έχω κάνει επαναφορά εργοστασικων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Σε εσάς κάνει αυτόματη ενημέρωση εφαρμογών; Εμένα μετά την lollipop δεν κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VOYAGER13 Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Εμένα μου εμφανίζει 2 πολύ σοβαρά bug. Το ένα είναι ότι παγώνει το τηλέφωνο και κάνει κάποια δευτερόλεπτα να επανέλθει και πολλές φορές οι επαφές κολλάνε στην αναζήτηση και δεν προχωράει η διαδικασία παρακάτω. Αυτά έγινες μερικές μέρες μετά την lolipop και συνεχίζουν και μετά από 2 καθαρές εγκαταστάσεις. Με βλέπω για πίσω στην kitkat !!! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Αυτό ισχύει και για μένα, αλλά είναι τόσο θετικά τα υπέρ, που τα παραβλέπω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VOYAGER13 Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 (edited) Εμένα μου εμφανίζει 2 πολύ σοβαρά bug. Το ένα είναι ότι παγώνει το τηλέφωνο και κάνει κάποια δευτερόλεπτα να επανέλθει και πολλές φορές οι επαφές κολλάνε στην αναζήτηση και δεν προχωράει η διαδικασία παρακάτω. Αυτά έγινες μερικές μέρες μετά την lolipop και συνεχίζουν και μετά από 2 καθαρές εγκαταστάσεις. Με βλέπω για πίσω στην kitkat !!! Στο XDA γράφουν ότι για το πάγωμα, πιθανόν να φταίει στην έξυπνη διαχείριση, η βελτίωση εφαρμογών. Το απενεργοποίησα, θα ενημερώσω αν διορθώθηκε. UPDATE : Δεν έφτιαξε, τα ίδια. Edited December 17, 2015 by VOYAGER13 UPDATE Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Passenger1 Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Πως περνάω τη Γαλλική Rom, ώστε να αντικαταστήσει την Kit Kat? την έχω κατεβάσει τη Γαλλική, ο οδηγός είναι ο παρακάτω;; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2711224 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilis99 Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 (edited) Πως περνάω τη Γαλλική Rom, ώστε να αντικαταστήσει την Kit Kat? την έχω κατεβάσει τη Γαλλική, ο οδηγός είναι ο παρακάτω;; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2711224 Ναι μια χαρά είναι ο οδηγός αλλά εγώ θα σου προτείνω αυτόν εδώ http://www.youmobile.org/blogs/entry/How-to-Flash-a-firmware-to-your-Samsung-Device-Using-ODIN-3-Tutorial που έχει και εικόνες. Εγώ αυτόν χρησιμοποίησα και τα κατάφερα με την μία, νιώθεις πιο σίγουρος με τις εικόνες! Αρκεί να κάνεις ακριβώς ότι λέει. Edited December 18, 2015 by Vasilis99 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimyst Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Έχω Ιταλικό αν περάσω τη γαλλική rom θα γράψει ο knox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilis99 Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Έχω Ιταλικό αν περάσω τη γαλλική rom θα γράψει ο knox Όχι! Με odin περνάς την γαλλική που είναι official και δεν γράφει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agapaki Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 παιδιά εσάς κλειδώνει αμέσως ? γτ εμένα παρότι το κλείνω απο τι πλαϊνό κουμπί μετά απο 5 λεπτά ακούγετε ο ήχος:confused: Παράθεση :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Σε λίγο θα πάρω ένα μεταχειρισμένο...:D Ποιά είναι η καλύτερη rom για να του περάσω? Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasibiza84 Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Ναι μια χαρά είναι ο οδηγός αλλά εγώ θα σου προτείνω αυτόν εδώ http://www.youmobile.org/blogs/entry/How-to-Flash-a-firmware-to-your-Samsung-Device-Using-ODIN-3-Tutorial που έχει και εικόνες. Εγώ αυτόν χρησιμοποίησα και τα κατάφερα με την μία, νιώθεις πιο σίγουρος με τις εικόνες! Αρκεί να κάνεις ακριβώς ότι λέει. θα κάνει μια μέρα να την κατεβάσει...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilis99 Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 θα κάνει μια μέρα να την κατεβάσει...... Στα σχόλια στο xda ένας είχε ανεβάσει την γαλλική σε ένα cloud MEGA νομίζω λεγόταν και κατέβηκε αμέσως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Σκέφτομαι να βγάλω την μεμβράνη μπροστά, και να το έχω χωρίς τίποτα. Θήκη δεν έχω μόνο μεμβράνη αυτή την στιγμή, άλλα θέλω να την βγάλω, λέτε να πάθει τίποτα με κανονική χρήση (τσέπη και πενάκι), δεν το βάζω σε τσάντα ούτε με κλειδιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Σκέφτομαι να βγάλω την μεμβράνη μπροστά, και να το έχω χωρίς τίποτα. Θήκη δεν έχω μόνο μεμβράνη αυτή την στιγμή, άλλα θέλω να την βγάλω, λέτε να πάθει τίποτα με κανονική χρήση (τσέπη και πενάκι), δεν το βάζω σε τσάντα ούτε με κλειδιά. Η οθονη σε μενα που δεν εχω βαλει προστασια ειναι μια χαρα. Το προβλημα ειναι περιμετρικα του κινητου που το πλαστικο στη καθημερινη χρηση θα αρχισει να δειχνει σημαδια φθορας. Ασχημη υλοποιηση βασικα, τοσα πλαστικα κινητα ειχα αλλά ετσι δεν εγιναν ποτε. Αυτο το ντεμεκ αλουμινιο ακομα και με το βαλε βγαλε στη θηκη ξεβαφει. Δηλαδη η οθονη με λιγη προσοχη ειναι οκ αλλά η θηκη δυστυχως ειναι απαραιτητη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Έτσι ακριβώς. Εγώ θα βάλω θήκη μετά από τόσο καιρό χρήσης, μόνο και μόνο για να μην φαίνεται το ξεβαμένο περιθώριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Η οθονη σε μενα που δεν εχω βαλει προστασια ειναι μια χαρα. Το προβλημα ειναι περιμετρικα του κινητου που το πλαστικο στη καθημερινη χρηση θα αρχισει να δειχνει σημαδια φθορας. Ασχημη υλοποιηση βασικα, τοσα πλαστικα κινητα ειχα αλλά ετσι δεν εγιναν ποτε. Αυτο το ντεμεκ αλουμινιο ακομα και με το βαλε βγαλε στη θηκη ξεβαφει. Δηλαδη η οθονη με λιγη προσοχη ειναι οκ αλλά η θηκη δυστυχως ειναι απαραιτητη. Ευχαριστω για την ενημερωση! θα την βγαλω!! Ηδη εχει ξεφτισει σιγα σιγα το bezel οποτε...θηκη δεν μου αρεσει καμια οποτε...τι να κανω...αστο και οτι γινει!! ----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έτσι ακριβώς. Εγώ θα βάλω θήκη μετά από τόσο καιρό χρήσης, μόνο και μόνο για να μην φαίνεται το ξεβαμένο περιθώριο. Ηδη εχει γινει χαλι...οποτε το αφηνω ετσι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Έχει κάποιος την official kitkat σε κάποιο cloud να την κατεβάσω? Αν είναι και ιταλική ακόμα καλύτερα Ευχαριστώ εκ των προτέρων:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Έχει κάποιος την official kitkat σε κάποιο cloud να την κατεβάσω? Αν είναι και ιταλική ακόμα καλύτερα Ευχαριστώ εκ των προτέρων:) http://www.sammobile.com/firmwares/download/36156/N7505XXUCNG5_N7505ITVCNG2_ITV/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Φίλε μου αυτά τα έχω ψάξει πάρα πολύ... Αν κατεβασω ως Non-Premium Members - Approx. 15 kB/Sec... θα κάνει καμιά βδομάδα να κατέβει :lol: Γι' αυτό ρώτησα μήπως την έχει κάποιος... κάπου ανεβασμενη Ευχαριστώ πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxkxkx Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Καλησπερα. Προσπαθησα να περασω τη γαλλικη με odin και το κινητο στην εκκινηση μενει στο σημα της σαμσουνγκ. Καποια βοηθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Θέλει κάποια ώρα να φορτώσει τα πάντα στο πρώτο boot... Eίναι και 2.15 γίγα το αρχείο , έχει πολύ πράμα να σετάρει...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxkxkx Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 (edited) Δηλαδη ποση ωρα περιπου να το αφησω? edit: οκ κανει την αναβαθμιση τωρα. Ευχαριστω Edited December 20, 2015 by kxkxkx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 (edited) Αν σε 10 - 15 λεπτά δεν έχει ξεκινήσει δοκίμασε να του κάνεις επανεκκίνηση... Αν και πάλι δεν στρώσει ξαναφλάσαρε... Εγώ από χθές το βράδυ το έχω και σήμερα όλη μέρα φλάσάρω , ρουτάρω , μπρικάρω και όλα τα ''άρω...:lol: Περιμένω εδώ και κάτι ώρες να κατέβει η official κιτκατ αλλά είναι τα ζώα μου αργά...:wacko: Να τη ρουτάρω και αυτή και να αρχίσω να δοκιμάζω 5 - 6 ρομ που έχω κατεβάσει ήδη :D EDIT Για ένα λεπτό δεν σε πρόλαβα... Edited December 20, 2015 by tsiv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts