Jump to content

Πρόγραμμα για έλεγχο του δίσκου για σφάλματα

dimangelid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα. Επειδή το πρόγραμμα που έχουν τα xp για scandisk δεν δουλεύει σωστά ( όταν επιλέγω να προγραμματιστεί έλεγχος στην επόμενη εκκίνηση του υπολογιστή και ξεκινήσω πάλι τον υπολογιστή μου, βγάζει ότι πάει να κάνει έλεγχο στον δίσκο αλλά αμέσως βγάζει ότι ακυρώθηκε ο έλεγχος χωρίς εγώ να έχω πειράξει απολύτως τίποτα ) θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο πρόγραμμα για έλεγχο του δίσκου για σφάλματα. Εννοείται φυσικά ότι θα πρέπει να μου πείτε και από που θα κατεβάσω το πρόγραμμα :) Ευχαριστώ πολύ.
Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

Το καλύτερο scandisk γίνεται ξεκινώντας τα Windows XP σε command line (με F8 κατά το boot) και πληκτρολογώντας

chkdsk C: /f

( C: το γράμμα του δίσκου που θέλεις να εξεταστεί)

Έτσι έχω βρει και έχω διορθώσει σφάλματα που δεν έβρισκαν άλλα προγράμματα, ούτε το autocheck στην εκκίνηση των XP.

this signature is under heavy construction

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dimangelid (13 Σεπ. 2004 , 06:07)

Καλημέρα. Επειδή το πρόγραμμα που έχουν τα xp για scandisk δεν δουλεύει σωστά ( όταν επιλέγω να προγραμματιστεί έλεγχος στην επόμενη εκκίνηση του υπολογιστή και ξεκινήσω πάλι τον υπολογιστή μου, βγάζει ότι πάει να κάνει έλεγχο στον δίσκο αλλά αμέσως βγάζει ότι ακυρώθηκε ο έλεγχος χωρίς εγώ να έχω πειράξει απολύτως τίποτα ) θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο πρόγραμμα για έλεγχο του δίσκου για σφάλματα. Εννοείται φυσικά ότι θα πρέπει να μου πείτε και από που θα κατεβάσω το πρόγραμμα :) Ευχαριστώ πολύ.

Καλημέρα.

Εγώ θα σου πρότεινα το Diskepper. Το έχω εδώ και αρκετό καιρό και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Δοκίμασέ το. :)

Had: Philips Diga, Nokia 6110, Nokia 6210, Nokia 7110, Nokia 5210, Nokia 8310, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson T230, Samsung E700, Sony Ericsson T290i, LG KU990 Viewty, Nokia Lumia 620.

Have: Xiaomi Mi A1, Sony Ericsson K750i.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkandir (13 Σεπ. 2004 , 11:24)

Καλημέρα.

Εγώ θα σου πρότεινα το Diskepper. Το έχω εδώ και αρκετό καιρό και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Δοκίμασέ το. :)

Αυτό είναι για ανασυγκρότηση του δίσκου. Εγώ θέλω για έλεγχο σφαλμάτων.

Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dimangelid (13 Σεπ. 2004 , 11:31)

Αυτό είναι για ανασυγκρότηση του δίσκου. Εγώ θέλω για έλεγχο σφαλμάτων.

Ωχ! Τώρα το είδα... :o

Μα που είχα το μυαλό μου;

Λοιπόν, την κάνω διακριτικά :whistle:

Had: Philips Diga, Nokia 6110, Nokia 6210, Nokia 7110, Nokia 5210, Nokia 8310, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson T230, Samsung E700, Sony Ericsson T290i, LG KU990 Viewty, Nokia Lumia 620.

Have: Xiaomi Mi A1, Sony Ericsson K750i.