Jump to content

προβλημα φορτιστη laptop

konstopa
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ενω ειχα το λαπτοπ συνδεδεμενο στην πριζα ξαφνικα ακουγεται ο ηχος που κανει οταν εχεις αποφορτισμενη την μπαταρια,και υστερα απο 15 -20 δευτερα μου σβησε.Γτ ετσι;;;;Δοκιμασα φορτιστη κ μπαταρια μαζι.Παλι ο ιδιος ηχος...εβγαλα το καλωδιο και ο ηχος συνεχισε.Τελευταιο κ σημαντικοτερο turbo x....:mad:

Μάλλον θα χάλασε ο φορτιστής σου.Έτσι έγινε και με το turbo-x laptop του μπαμπά μου, ενώ δούλευε, ξαφνικά σταμάτησε να φορτίζει και κάποια στιγμή έκλεισε(από μπαταρία). Ταυτόχρονα όμως ο φορτιστής ζεμάταγε σε σημείο να βάλεις τηγάνι πάνω του! Αλλάξαμε φορτιστή* και μέχρι σήμερα δουλεύει μια χαρά!

δεν βάλαμε φορτιστή από turbo-x αλλά από fujitsu-siemens!!:D

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

Σημερα το ξαναβαλα να δουλεψει και λειτουργει κανονικα.Υποψιαζομαι μηπως ειχε υπερθερμανθει το λαπτοπ γιατι το χα σε αναμονη πανω στο κρεβατι πριν μου συμβει αυτο.Τελος καλο ολα καλα

Σημερα το ξαναβαλα να δουλεψει και λειτουργει κανονικα.Υποψιαζομαι μηπως ειχε υπερθερμανθει το λαπτοπ γιατι το χα σε αναμονη πανω στο κρεβατι πριν μου συμβει αυτο.Τελος καλο ολα καλα

Και υπερθέρμανση να είχε το λάπτοπ θα συνέχιζε την φόρτιση(όποια και αν ήταν αυτή). Αλλά αφού λύθηκε το πρόβλημα σου όλα καλά.:)

Καλό θα ήταν επίσης να μην βάζεις λάπτοπ σε κουβέρτες/κρεβάτια (και ειδικά τέτοιων μαρκών):)

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

Και δεν το έπαθες επειδή είναι Turbo - X :-P

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως

Παντως ενα κακο πραγμα με τα τουβλο-χ ,πηρε ενας γνωστος freedos laptop πριν μερες του εδωσαν και το συνοδευτικο cd με τους οδηγους,εβαλε ο ανθρωπος τα win 7 prof ε δεν εμπαινε τιποτα απο τους οδηγους,του ειπα κατι δεν καθεται σωστα,στο τηλεφωνο αμεσως μετα του ειπαν φταιει οτι εβαλε win prof ,εκει ειναι να βγαλεις τα μαλλια σου τριχα τριχα με τους αθεοφοβους,να μου πεις δεν υπαρχει συμβατοτητα με την αρχιτεκτονικη x64 απο την Χ86 να το καταλαβω αλλα απο τα premium με τα prof πρωτη φορα το ακουσα.ειναι ελεεινοι και ασχετοι απο θεμα υπολογιστων απο τους πωλητες μεχρι την παραγωγη των λαπτοπ,ελπιζω να ειναι σαν την μοδα αυτα τα λαπτοπ και να σταματησουν αμεσως και για παντα.

επισης οπως ειπε και ο NickTheGreek99 μη βαζεις τον υπολογιστη στο κρεβατι

οπως και ο George_Kont με λιγα λογια λεει μακρια απο αυτη τη μαρκα

και τι αλλο να πω, αλλο κακο να μη σε βρει

Edited by Giio