Jump to content

Αποκαλυψη

kill_noob
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χθες πηγα στη Δ.Ε.Θ. και στα pc που εχει η forthnet ανακαλυψα οτι τα windows ηταν "λιγο" πειρατικα και δεν εχασα την ευκαιρια να βγαλω ενα screenshot και να το κανω upload για να το εχω. Στην φωτογραφια ειναι ενας φακελος ο οποιος λεει "Windows xp ***** for sp1" Τα σχολια δικα σας.

screenshot

Oneplus 6 8/128

τσ τσ τσ....αμα δε παρουν αυτες οι εταιριες αυθεντικα τα Windows τοτε ποιος θα τα παρει;παντως ρε παιδια ας μη κακολογουμε...μπορει να ετυχε να ηταν εκει για εκπαιδευτικους σκοπους η για οτιδηποτε αλλο.... :P

Το screenshot πως το έβγαλες; Σε άφηναν να κάτσεις κανονικά στο PC;

Εχουν pc που σε αφηνουν να μπεις στο internet για να διαφημισουν την dsl τους οπως και περυσι.
Oneplus 6 8/128

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kill_noob (12 Σεπ. 2004 , 21:04)

Χθες πηγα στη Δ.Ε.Θ. και στα pc που εχει η forthnet ανακαλυψα οτι τα windows ηταν "λιγο" πειρατικα και δεν εχασα την ευκαιρια να βγαλω ενα screenshot και να το κανω upload για να το εχω. Στην φωτογραφια ειναι ενας φακελος ο οποιος λεει "Windows xp ***** for sp1" Τα σχολια δικα σας.

screenshot

Για ποιον λόγο αποκλείεται αυτόν τον φάκελο να τον κατέβασε/δημιούργησε κάποιος χρήστης που έκατσε στον συγκεκριμένο υπολογιστή;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® (13 Σεπ. 2004 , 14:16)

Για ποιον λόγο αποκλείεται αυτόν τον φάκελο να τον κατέβασε/δημιούργησε κάποιος χρήστης που έκατσε στον συγκεκριμένο υπολογιστή;

True!

Για να βαλει το *****? Λιγο παραξενο μου φενεται. Μπηκα και μεσα στον φακελο και ειχε οντως το cd-key changer. Εγω παντως λςω τι ειδα.
Oneplus 6 8/128