Jump to content

Διαθέσιμη η έκδοση 1.0 PR του Mozilla Firefox!

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 (15 Σεπ. 2004 , 14:57)

11 Οκτωβρίου η τελική έκδοση ε;

Μάλλον θα περιμένω μέχρι τότε, να σταθεροποιηθούν τα πράγματα και να ετοιμαστούν όλα τα extensions...

PS: Cool signature Nikos_s3 ;)

same here at home... ;)

firefox rulezzz... ;) :up:

• Απαντήσεις 332
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ng78 (15 Σεπ. 2004 , 15:08)

Δεν χάνονται ακόμα και με uninstall. Πάντως κρατώντας κι ένα back-up του προφίλ σου αποθηκεύονται και τα bookmarks.

Τα προφίλ αν έχεις Windows XP αποθηκεύονται στον φάκελο X:\Documents and Settings\username\Application Data\Phoenix\

Από την έκδοση 1.0 PR και μετά αποθηκεύονται στον φάκελο

X:\Documents and Settings\username\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\

Για τους χρήστες Windows 98/ME οι φάκελοι είναι αντίστοιχα οι:

X:\Windows\Local Settings\Application Data\Phoenix\

X:\Windows\Local Settings\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\

(X: Το γράμμα του σκληρού δίσκου όπου είναι εγκατεστημένα τα Windows, ανεξάρτητα από το πού είναι εγκατεστημένος ο Firefox)

Ευχαριστω για την απαντηση :)

Τελικα δεν χρειαστηκε να κανω τιποτα. Τα bookmarks οπως ειπες και εσυ δεν χαθηκαν .

Σήμερα μου κράσαρε 2 φορές.... την πρώτη στο site του ΤΕΕ και την 2 δεν θυμάμαι....

που κρατάει τις πληροφορίες για που αποστέλει στην τεχνική υποστήριξη??? Ξέρει κανείς?

Φιλικά Γιώργος

Εμενα δε μου εχει κρασαρει αλλα μου φαινεται οτι ειναι λιγακι πιο αργος απο τον 0.9. Ξερει κανεις αν υπαρχει καποιο extension σαν το wand του οπερα;

που κρατάει τις πληροφορίες για που αποστέλει στην τεχνική υποστήριξη??

http://talkback-public.mozilla.org/reports/firefox/

Προχθές παιδιά μου έκανε κάτι κόλπα.

Οι σελίδες έκαναν πάνω από 1 λεπτό να φορτώσουν.

Ορισμένα φόρουμ σελίδων(και του myphone.gr)επίσης ήταν εντελώς διαφορετικά.

Αυτό κράτησε γύρω στι μισή ώρα.

Μήπως ξέρει κανείς τι μπορεί να γίνεται? :o

Ίσως κάποιο προσωρινό πρόβλημα με την cache; :confused: Δεν μπορώ να φτανταστώ κάτι άλλο...

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Η σημερινή (πλέον χθεσινή) είναι μια ιστορική μέρα. Ο Mozilla Firefox έφτασε και ξεπέρασε τα 1.000.000 downloads μέσα σε τέσσερις ημέρες.

Μένει μόνο να δούμε πού θα φτάσει στις 10 ημέρες. Εγώ πάω στοίχημα οτι θα φτάσει και θα ξεπεράσει τα 2.500.000 Downloads.

Και πάλι μπράβο στον Firefox, ο καλύτερος browser έδειξε την ουρά του στον IE.

και ναι...σήμερα πήρα την πρώτη απογοήτευση από τον αγαπητό firefox...εγκατέστησα την έκδοση 1.0PR στο σπίτι (είχα ώρα και πήρα την μεγάλη αυτή απόφαση)....όλα καλά όλα ωραία...αρχίζω σιγά σιγά και κατεβάζω και τα updates για τα περισσότερα extensions...πάλι όλα καλά, με εξαίρεση κανά δυο που δεν είναι ακόμα έτοιμα και που δεν με πολυαπασχολούσαν κιόλας....χαρούμενος και εγώ που είχα σχεδόν τελειώσει κλείνω τον browser και πατάω το εικονίδιο να ξαναξεκινήσει για να φορτωθούν τα updated extensions...και εκεί το σοκ....ο browser ανοίγει, η σελίδα παραμένει λευκή , και αρχική σελίδα πουθενά...:(

ξαναπατάω το εικονίδιο...δεύτερος browser ανοίγει κανονικά....πατά να κλείσει ο πρώτος και τσουπ...κλείνουν και οι δύο και βγαίνει η αναφορά σφάλματος...σε συνεχείς δοκιμές τα αποτελέσματα ήταν τα ίδια ακριβώς...προφανώς κάποιο-α extension(s) χτυπάει και δεν αφήνει τον broswer να ανοίξει κανονικά....και επειδή δεν είμαι διατεθιμένος να απεγκαθιστώ ένα ένα (σχεδόν σαράντα τον αριθμό) για να βρώ ποιο φταίει...απλά 0.9.2 came back for me...:o (να'ναι καλά τα καθαρά profile backup και τα install όλων των εκδόσεων που κρατάω)..;)

Δεν καταλαβαίνω γιατί σπαταλάτε τον χρόνο και την υπομονή σας άδικα με μη τελικές εκδόσεις προγραμμάτων. Περιμένετε να βγει final έκδοση και αποφύγετε τις beta, μόνο προβλήματα δημιουργούν.

min eisai toso arnitikos... den einai beta... stin ousia einai to teliko proion... pou to testaroun gia bugs gia na apofevgoun ta espevsmena updates...

testaroun kai ta extensions...

o katharos firefox mou doulevei edo kai 2 meres teleia... me poli varia xrisi... kai mia grammi... (ax, as min to ksanaleo giati tsantizete o RIP) 10Mbit xoris mpoukomata! :p

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eNeRGy (19 Σεπ. 2004 , 17:35)

min eisai toso arnitikos... den einai beta... stin ousia einai to teliko proion... pou to testaroun gia bugs gia na apofevgoun ta espevsmena updates...

testaroun kai ta extensions...

o katharos firefox mou doulevei edo kai 2 meres teleia... me poli varia xrisi... kai mia grammi... (ax, as min to ksanaleo giati tsantizete o RIP) 10Mbit xoris mpoukomata! :p

akrivws etsi pistew pws kai ego oti einai :) einai i final ekdosi apla tin dosane nwritera gia testing opws diavasa kapou sto mozilla.org

Pantws apo to 1996 xrisimopoiousa Netscape kai aytos o bronser me ekane kai ton allaxa . Ypopsin pws arxisa netscape sto UK opou ekei ton protoematha tote.

Erotiseis gia tous pio eidikous

To Menou Tools --> Extension kai an patisw update briskei an yparxei update sto programma i einai kati allo ?

Omoia to menou tools-->themes briskei nea skins as poume. ?

Otan kanw download thelw na mou bgenei progress dialog box xexwrista opws sto Netscape (7.2) kai oxi ston manager. Ton exw apenergopoiisei omws exakolouthei kai paei ekei.

Isws na sas fanoun arxaries oi erotiseis mou omws efharistw ek ton proterwn gia opoion/a apantisei.

To kalo einai pws xrisimopoiei pollous orous apo Netscape (Oroi bookmarks, Copy Link Location kai polloi alloi einai omoioi ston Netscape ) kai etsi me boithise na metaferthw pio eukola mias kai IE den aggizw sxedon pote ! (Edw kai polla xronia)

Pantws edw kai 2 meres deixnei na leitourgei kalytera apo kathe allon brownser pou exw (Netscape klp)

Thanks gia osous apantisoun

kai kati akoma ti diafores exei me ton Mozilla brownser 1.7 ekdosi ?

Exei poli ligotera pragmata kai einai elafrytero??

i exei polla extras o Mozilla ??

to rotaw epeidi einai 11,5 MB (O Mozilla 1.7) kai den prothymopoioumai na ton katebasw gia dokimi afou oloi proteinete ton Mozilla Firefox.

Thanks

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mcde (19 Σεπ. 2004 , 16:30)

Δεν καταλαβαίνω γιατί σπαταλάτε τον χρόνο και την υπομονή σας άδικα με μη τελικές εκδόσεις προγραμμάτων. Περιμένετε να βγει final έκδοση και αποφύγετε τις beta, μόνο προβλήματα δημιουργούν.

μαζί σου...τον είχα κατεβάσει από την πρώτη ώρα σχεδόν που βγήκε στο δίκτυο και απέφευγα να τον εγκαταστήσω...άλλωστε η 0.9.2 πάει σφαιράτη και δεν έχει κανένα πρόβλημα... ;)

έλα όμως που με έτρωγε σήμερα και είχα λίγο χρόνο... :rolleyes: :o

ηθικό δίδαγμα: όποιος τρώγεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες ( και οι αλεπούδες :cool: )

πάντως τώρα η 0.9.2 πάει πάλι σούπερ... ;) :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dimitrisgr (19 Σεπ. 2004 , 19:24)

To Menou Tools --> Extension kai an patisw update briskei an yparxei update sto programma i einai kati allo ?

Omoia to menou tools-->themes briskei nea skins as poume. ?

το update τσεκάρει στο συγκεκριμένο extension ή αντίστοιχα theme αν υπάρχουν νέες εκδόσεις... ;)

επειδή όμως πολλές φορές δεν βρίσκει τα διαθέσιμα updates με αυτόν τον τρόπο, θα σου συνιστούσα να επισκέπτεσαι που και που συγκεκριμένες σελίδες με extensions και themens ώστε να βρίσκεις εκεί τις διαθέσιμες νέες εκδόσεις... :)

μια τέτοια σελίδα που θα σε καλύψει σε μεγάλο βαθμό είναι αυτή

Νέα Firefox buttons:

http://img35.exs.cx/img35/5383/fiberfox.png

http://img87.exs.cx/img87/9564/gettire.jpg

http://www.mozilla.org/products/firefox/buttons/getfirefox_large.png

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nikos_s3 (19 Σεπ. 2004 , 20:24)

το update τσεκάρει στο συγκεκριμένο extension ή αντίστοιχα theme αν υπάρχουν νέες εκδόσεις... ;)

επειδή όμως πολλές φορές δεν βρίσκει τα διαθέσιμα updates με αυτόν τον τρόπο, θα σου συνιστούσα να επισκέπτεσαι που και που συγκεκριμένες σελίδες με extensions και themens ώστε να βρίσκεις εκεί τις διαθέσιμες νέες εκδόσεις... :)

μια τέτοια σελίδα που θα σε καλύψει σε μεγάλο βαθμό είναι αυτή

thanks ;) all clear

γίνεται όταν κατεβάζω κάτι με τον firefox να μπαίνει στο tray? το παραθυράκι που κατεβάζει?
http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

Είμαι νέος στο Firefox και εντυπωσιάστηκα από την ταχύτητα :p (η αλήθεια είναι ότι δεν πίστευα ότι θα εβλεπα διαφορά!).

Έχω κάποιες απορίες

1. Πώς στο ίδιο window θα ανοίξω νέο tab με την ίδια ακριβώς διεύθυνση ή έστω νέο window (χωρίς copy-paste)? (στον ie αρκούσε ένα file/new window...)

2. Πώς θα μπορώ να βλέπω τη διεύθυνση του bookmark οταν ακουμπάω επάνω το ποντίκι?

3. Γιατί κάθε φορά θέτω ως αρχική σελιδα τη λευκή, αλλά αυτό ξεκινα με τη δικιά του?

4. Γιατί όταν γράφω κάτι εδώ και πάω μετά την προεπισκόπιση να προσθέσω smilies, τα βγάζει στο τέλος του κειμένου, ανεξάρτητα με τη θέση του κέρσορα?

Είχα συναντήσει ακόμα 1-2 προβληματάκια τα οποία δε θυμάμαι τώρα... Οπότε, θα επανέλθω... ;)

Πάντως και εμένα μου έκανε crash. Έκλεισε όλα τα παράθυρα του firefox (με άρκετά tabs το καθένα) που είχα και όχι μόνο το συγκεκριμένο που κόλλησε (και του έκανα end task).

1. Πώς στο ίδιο window θα ανοίξω νέο tab με την ίδια ακριβώς διεύθυνση ή έστω νέο window (χωρίς copy-paste)? (στον ie αρκούσε ένα file/new window...)

http://www.extensionsmirror.nl/index.php?showtopic=25&hl=clone

2. Πώς θα μπορώ να βλέπω τη διεύθυνση του bookmark οταν ακουμπάω επάνω το ποντίκι?
Δεν ξέρω, και θα ήθελα να μάθω και γω.

3. Γιατί κάθε φορά θέτω ως αρχική σελιδα τη λευκή, αλλά αυτό ξεκινα με τη δικιά του?
Κάτι κάνεις λάθος. Κλείσε εντελώς τον Fx· άνοιξέ τον· tools | options | general | homepage | location | γράψε about:blank

4. Γιατί όταν γράφω κάτι εδώ και πάω μετά την προεπισκόπιση να προσθέσω smilies, τα βγάζει στο τέλος του κειμένου, ανεξάρτητα με τη θέση του κέρσορα?
Αυτό δεν αλλάζει. Ο Fx εφαρμόζει τα standards αυστηρά, και οι προγραμματιστές των φόρουμ δεν τα έχουν εφαρμόσει σωστά· τώρα που αυξάνει η δημοτικότητα του Fx, θα αρχίσουν σιγά σιγά να συμμορφώνονται :p

Πάντως και εμένα μου έκανε crash.

Και εμένα μου κράσαρε η τελευταία έκδοση μερικές, λίγες, φορές :(

Μερικές χρήσιμες (και βασικές) επεκτάσεις (extensions):

Single Window

Bbcode

AdBlock(χρησιμοποίησε αν θες τη λίστα που επισυνάπτω--οι διαφημίσεις του Myphone φαίνονται, dont worry ;) )

Quicknote

ads.txt

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Φίλιππος (22 Σεπ. 2004 , 02:14)

Αυτό δεν αλλάζει. Ο Fx εφαρμόζει τα standards αυστηρά, και οι προγραμματιστές των φόρουμ δεν τα έχουν εφαρμόσει σωστά· τώρα που αυξάνει η δημοτικότητα του Fx, θα αρχίσουν σιγά σιγά να συμμορφώνονται :p

Να αλλάξουν τα standars τότε. :p

Είναι άκρως εκνευριστικό αυτό το πρόβλημα :mad:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nikos_s3 (19 Σεπ. 2004 , 20:17)

μαζί σου...τον είχα κατεβάσει από την πρώτη ώρα σχεδόν που βγήκε στο δίκτυο και απέφευγα να τον εγκαταστήσω...άλλωστε η 0.9.2 πάει σφαιράτη και δεν έχει κανένα πρόβλημα... ;)

έλα όμως που με έτρωγε σήμερα και είχα λίγο χρόνο... :rolleyes: :o

ηθικό δίδαγμα: όποιος τρώγεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες ( και οι αλεπούδες :cool: )

πάντως τώρα η 0.9.2 πάει πάλι σούπερ... ;) :)

Ναι αλλά έχει και κενά ασφαλείας που διορθώνονται στις εκδόσεις 0.9.3 και 1.0 ;)

Τα προβληματικά extensions που τον έκαναν να μην τρέχει μπορούσες να τα αφαιρέσεις και χωρίς να ανοίξεις τον Firefox, απλά διαγράφοντάς τα από τον φάκελο του profile σου. :)

this signature is under heavy construction

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Φίλιππος (22 Σεπ. 2004 , 02:14)

http://www.extensionsmirror.nl/index.php?showtopic=25&hl=clone

Thanks

Δεν ξέρω, και θα ήθελα να μάθω και γω.

Ανακάλυψα ότι όταν ακουμπάω με το ποντίκι κάποιο link, κάτω κάτω αριστερά μου δείχνει τη διεύθυνση (δε ξέρω αν είναι σημαντικό αλλά την κάνει τη δουλειά του...) :cool:

Κάτι κάνεις λάθος. Κλείσε εντελώς τον Fx· άνοιξέ τον· tools | options | general | homepage | location | γράψε about:blank

Σωστός. Κατι έκανα λάθος... :whistle:

Ας το ελπίσουμε. Ή μήπως να προσαρμόζονταν λίγο τα ίδια τα standards?!?!?! :p

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...