serfistas1 Δημοσιεύτηκε March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 12, 2014 Φίλοι το Winamp όντως ποτέ δεν πεθαίνει και μας λύνει τα χέρια. Η πρώτη ερώτηση που θέλω βοήθεια απο όποιον ξέρει καλα είναι εδω. Σε απομακρυσμένο φορητό εχει συνεργάτης μου το Winamp που παίζει streaming radio. Εκεί που είναι εχει USB stick Cosmote για να παίζει το streaming οποτε εχει ινεπτερνετ. Κάποιες φορές το στικακι κολλάει και ο Winamp player είναι μουγγος. Πως μπορεί το Winamp στη περίπτωση αυτή να παίξει έτοιμη playlist που εχει ο φορητός. Μπορεί με ένα script όταν το streaming παγώνει να μπαίνει αυτόματα η έτοιμη playlist? εχει πάνω win xp sp3. Βοηθάτε.. Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 πολύ ειδική η ερώτηση σου, μάλλον θέλει προγραμματισμό...δεν νομίζω το winamp να κάνει κάτι τέτοιο απο μόνο του. Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giio Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 το winamp περασε σε αλλη εταιρια,θα δειξει αν βελτιωθει γιατι ετσι και αλλιως ειναι καταπληκτικο,δηλαδη με στικακι cosmote κανει streaming ?το προβλημα ειναι ο,τι αφου κολλησει οπως λες το στικακι κρασαρει και το winamp?οσο για λιστες κανεις οσες θες αλλα τις βαζεις εσυ οποτε θες ,πχ εγω εχω ανα λιστα και 200 τραγουδια και μπορω να φορτωσω οσες λιστες θελω,συγκεκριμενα πες το προβλημα, και φυσικα σιγα σιγα να περασει ο υπολογιστης τουλαχιστον σε win 7.....σε λιγο καιρο θα ειναι τα xp ενα λειτουργικο με τεραστια ασταθεια και λειτουργικο χωρις υποστηριξη(οχι οτι τωρα ειναι σταθερο με τοσα πατς και ενημερωσεις) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 O άνθρωπος ρωτάει όταν ο winamp παίζει streaming και κάποια στιγμή κολλήσει ( το streaming) τότε να αρχίζει να παίζει από playlist.Όσο για το λειτουργικό, δικιά του επιλογή είναι αν αναβαθμίσει το μηχάνημα ή όχι. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giio Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 (edited) O άνθρωπος ρωτάει όταν ο winamp παίζει streaming και κάποια στιγμή κολλήσει ( το streaming) τότε να αρχίζει να παίζει από playlist.Όσο για το λειτουργικό, δικιά του επιλογή είναι αν αναβαθμίσει το μηχάνημα ή όχι. νομιζω εκανα μια προταση και δεν ειπα βαλε τωρα win 7 το να ψαξεις αιτιες να βγω ακυρος οκ εγω εκανα την ερωτηση και σαφως προτεινα ενα εξελιγμενο και οχι απαρχαιωμενο λειτουργικο δεν βρισκω καπου κατι κακο και ουτε θα μπω στο τρυπακι επειδη τωρα εγινα μελος δεν εχω αποψη απο μερικα ατομα,αν ειναι παραλογα τα λεγομενα μου ας αποκλειστω Edited March 15, 2014 by Giio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 (edited) νομιζω εκανα μια προταση και δεν ειπα βαλε τωρα win 7 το να ψαξεις αιτιες να βγω ακυρος οκ εγω εκανα την ερωτηση και σαφως προτεινα ενα εξελιγμενο και οχι απαρχαιωμενο λειτουργικο δεν βρισκω καπου κατι κακο και ουτε θα μπω στο τρυπακι επειδη τωρα εγινα μελος δεν εχω αποψη απο μερικα ατομα,αν ειναι παραλογα τα λεγομενα μου ας αποκλειστω Δεν ξέρω αν σε πρόσβαλα αλλά δεν το ήθελα.Φυσικά συμφωνώ μαζί σου ότι τα xp είναι 12 χρόνια έξω (κυκλοφορούν) και πρέπει να το κόψουν (καιρός τους ήταν).Αλλά δεν είναι στο χέρι μου ή το δικό σου να του πούμε (βάλε 7 τώρα)Αν θέλει το κάνει , αν όχι , δεν θα τον δείρουμε κιόλας. Επίσης δεν ήθελα να σε βγάλω άκυρο ή να σε διώξω από την συζήτηση γιατί φαίνεσαι άτομο ''που το κάτέχει το θέμα''.Αν νομίζεις ότι σε προσβάλω ακόμα ή ότι προσπαθώ να σε διώξω από συζητήσεις, κάνεις λάθος.:)Αν θέλεις να δώσεις συνέχεια, να γίνει μέσω PM, εγώ σταματάω εδώ. Edited March 16, 2014 by NickTheGreek99 Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. March 17, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Παιδιά ευχαριστω, το ερώτημα είναι συγκεκριμένο και το έθεσε πολυ σωστά ο nick the Greek. Ο φορητός είναι οκ και μαλλον το στικακι θέλει αλλαγές, όμως ο Winamp ρώτησα αν μπορεί αυτόματα με την έναρξη του να παίζει playlist αν κολλήσει το δικτυακό ραδιόφωνο. Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giio Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 ΟΛα οκ Νικο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts