Jump to content

πώς κάνουμε standby?


l3ft3r1s
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας. Από τότε που έβαλα τα win xp (pro) η επιλογή "stand by" είναι απενεργοποιημένη. Έχει κανείς καμιά ιδέα γτ είναι έτσι?

 

Θα μου πείτε ισως δεν το υποστηριζουν τα περιφεριακά σου ή τ τροφοδοτικό σου... Δεν λέω ο υπολογιστής μου δεν είναι απ τους πιο καινουριους αλλά τον καιρό της εποχής των win98 KAI win98se έμπαινε μια χαρά σε standby mode!

 

Προσπάθησα να παίξω Λίγο με τις ρυθμίσεις στο power management αλλά το μόνο που κατάφερα ήταν να φτάσω τον υπολογιστή μου στα όρια της καταστροφής! Κάθε φορά που του έλεγα κάνει shut down έκανε restart! Ευτυχώς το διόρθωσα τώρα αυτό :Ο

 

192MB RAM αν αυτό παίζει ρόλο...

 

Any ideas?

Link to comment
Share on other sites

Αν το Advanced Power Management είναι ενεργοποιημένο και δεν έχεις Stand-By σημαίνει πως τα ΧΡ βλέπουν πως το PC σου δεν το υποστιρίζει η ενδεχόμενα να αναγνωρίζουν ότι ενδέχεται να προκύψει πρόβλημα. Εμένα αν θυμάμαι καλά στο παλιό μου PC η επίλογή Stand-By απενεργοποιήθηκε μετά από μερικές αποτυχαιμένες επιστροφές από κατάσταση Stand-By
Link to comment
Share on other sites

Έχω παρατηρήσει ότι για να κάνουν τα XP standby & hibernation πρέπει να έχουν εγκατασταθεί σωστά οι drivers της κάρτας γραφικών.

Δοκίμασε να τους εγκαταστήσεις!

 

:alien:

κ @ τ @ ν τ ι @
Link to comment
Share on other sites

mavrios ξέχασα να πω πως hibernate κάνω κανονικά.

drivers για κάρτα γραφικών γιοκ! μην ρωτήσεις γτ... :D:D χρησιμοποιώ αυτούς που έρχονται με τα windows με τη συγκεκριμένη κάρτα και ως τωρα δεν ειχα καποιο ιδιαιτερο προβλημα...

 

NikTG ίσως είναι αυτό που λες, να δημιουργείται πρόβλημα με το stand by, αλλά γτ δεν δημιουργόταν με τα win 98?

επομένως είναι ιδιοτροπία των xp με κάποια απ τις συσκευές μου και απαιτώ αμέσως να διορθωθεί από μόνο του! χεχε :D:D:D αφού είναι eXPerienced λειτουργικό σωστα?

Link to comment
Share on other sites

Alt+Ctrl+Delete h agia triada :p and then:

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?s=&postid=550208

Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.
Link to comment
Share on other sites

Ψάξε στο Device Manager κατά πόσο υπάρχει καθόλου εγκατεστημένο ACPI Computer...Aν όχι δεν είμαι βέβαιος κατά πόσο να το εγκαταστήσεις μετά συνήθως αυτό γίνεται κατά την εγκατάσταση του λειτουργικού...Προφανώς το ACPI που υποστιρίζει η mother board σου δεν θα είναι συμβατό με τα windows XP και γι'αυτό δεν εγκαταστάθηκε
Link to comment
Share on other sites

Αν και δεν ειναι ο κλαδος μου το device manager, έψαξα αλλά δεν βρήκα τπτ που να λέει ACPI. ου περίπου έπρεπε να ήταν? Θα κάνω και ένα search στο net να δω αν βρω καμιά πληροφορία και από εκεί και βλέπουμε ;)
Link to comment
Share on other sites

Ναι standar pc γράφει!

οκ ας πούμε ότι δεν μπορώ να το βάλω πλέον. υπάρχει περίπτωση να μην πήγε καλά κάτι κατά την εγκατάσταση και να μην μπήκε ή είναι ασυμβατότητα και τέλος? Βέβαια σκοπεύω να πάρω καινούριο pc σύντομα οπότε ντάξει περνάω, αλλά το standby ήταν μια λειτουργία που πάντα με διευκόλυνε ;)

 

Thanks για τις απαντήσεις όπως και να χει!

Link to comment
Share on other sites

Στην αρχή της εγκατάστασης υπάρχει ένα Function Κey το οποίο δεν θυμάμαι το οποίο πατάς για να κάνεις εγκατάσταση από μόνος σου για το ACPI με λίγο ψάξιμο στο νετ ίσως σε βοηθήσει
Link to comment
Share on other sites

στο device manager ------> view -------->>> show hidden devices λογικα θα σου βγαλει ενα disabled device που το λεει NT/APM το κανεις enable κανεις restart και εισαι ετοιμος ;)
Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...