zizu21 Δημοσιεύτηκε March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 7, 2014 Καλησπερα σας.Θέλω να αγοράσω ενα ασυρματο ποντικι για να το χρησιμοποιήσω για τηλεοραση.Η απόσταση ειναι περίπου στα 3-3,5 μέτρα.Τα περισσότερα γράφουν 6-10 μέτρα εμβέλεια αλλά θέλω να μου πείτε πως μπορώ να το ελέγξω αυτο πριν αγοράσω το ποντίκι ή αν μου προτείνει κάποιος.Θέλω κατι φθηνο σχετικά και οσο για την ακριβεια δε με ενδιαφερει για τηλεοραση ειναι.Παιζει κατι με τα GHz που αναφέρουν;Πως θα καταλάβω αν πιάνει τοσο μακρυά; ΥΓ λογικά το ίδιο θα ισχύει και για τα πληκτρολόγια αν και δεν ειμαι διατεθιμένος να αγορασω προς το παρόν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Τα μέτρα εμβέλειας που αναγράφονται στην συσκευασία είναι αληθή στοιχεία και δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης, ειδικά όταν χρησιμοποιείς μια σωστή επιφάνεια και το ποντίκι που έχεις είναι επώνυμο όπως logitech και microsoft. Αν θέλεις κάτι πραγματικό καλό, θα προσέξεις στην περιγραφή του ποντικιού στην συσκευασία να υποστηρίζεται τεχνολογία υποστηριζόμενη κάθε επιφάνειας για να μην ταλαιπωρείσαι. Τώρα κάτι καλό κοστίζει από 35 έως 60 ευρώ. Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zizu21 Δημ. March 7, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Οπότε μου προτείνεις αυτες τις 2 εταιρίες.Να μην μπω στην διαδικασία να δω turbox?Δεν θελω κατι πολυ καλο και σουπερ με πλαινα κουμπια και τετοια που χρησιμοποιώ στο pc moy γιατι θα το χρησιμοποιώ για την τηλεόραση να μην παιδευομαι με το τηλεκοντρολ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giio Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 logitech με χιλια,τα τουβλο x ξεχνα τα ο,τι και αν ειναι απο τηλεοραση μεχρι κινητο τηλεφωνο στη μαρκα αυτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zizu21 Δημ. March 8, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Eυχαριστώ πολύ παιδια δευτερα πηγαινω να αγορασω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts