NatassaK Δημοσιεύτηκε March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 4, 2014 Καλησπέρα, sos έχω το laptop-tablet HP ENVY x 2 και μου παρουσιάζει κατά καιρούς μπλε οθόνη και το πρόβλημα είναι sdbus internal error. Δεν ξέρω πολλά από υπολογιστές. Εχω τα windows 8.1, υπάρχει κάποιος τρόποςνατο λύσω χωρίς να απευθυνθώ σε ειδικούς, πάντως καθώςτο έχω ψάψει είδα ότι αυτά τα μοντέλα έχουν το συγκεκριμένο θέμα:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Καλησπέρα, sos έχω το laptop-tablet HP ENVY x 2 και μου παρουσιάζει κατά καιρούς μπλε οθόνη και το πρόβλημα είναι sdbus internal error. Δεν ξέρω πολλά από υπολογιστές. Εχω τα windows 8.1, υπάρχει κάποιος τρόποςνατο λύσω χωρίς να απευθυνθώ σε ειδικούς, πάντως καθώςτο έχω ψάψει είδα ότι αυτά τα μοντέλα έχουν το συγκεκριμένο θέμα:D Aπ'όσο έψαξα και είδα θέλει αναβάθμιση του bios και των drivers. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Ακριβώς το λέει και η υπέροχη HP http://h30434.www3.hp.com/t5/Notebook-Operating-Systems-and-Software/sdbus-internal-error/td-p/3075843/page/6 Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NatassaK Δημ. March 6, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΑΙΔΙΑ!:) ----- προσθήκη μηνύματος 43 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩ ----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Εαν την έκανες την αναβάθμιση και είσαι οκ, πες μας να ξέρουμε ότι ήταν όντως αυτό. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts