morfikos Δημοσιεύτηκε March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 1, 2014 γεια σας, θα ήθελα να στείλω sms με την ευκολία του υπολογιστή μου...αλλά χρεώνοντας το πρόγραμμα μου στον πάροχό μου. Θέλω όμως και κάτι έξτρα..... αντί για τον αριθμό του κινητού μου....να φαίνεται ένα όνομα ή ένα άλλο νούμερο. Για να το εξηγήσω ακόμη πιο πολύ, έχω 2 αριθμούς στο πρόγραμμα απεριόριστα 65 της Cosmote. Το κάθε νούμερο έχει 1500 sms δωρεάν. Ο ένας αριθμός όμως είναι για τους πελάτες και ο άλλος είναι προσωπικός.... και όταν μου τελειώνουν τα sms από το νούμερο που έχουν οι πελάτες θέλω να κάνω χρήση του άλλου αριθμού αλλά χωρίς να φαίνεται το νούμερο. Αν έχετε κάποια ιδέα πείτε μου. Χρησιμοποιώ το airdroid και το mightytext αλλά δεν έχουν επιλογή να φαίνεται άλλο νούμερο ή κάποιο όνομα αντί για τον κανονικό αριθμό. Ελπίζω να έγινε κατανοητός και να μπορέσετε να με βοηθήσετε....επίσης ελπίζω το section να είναι σωστό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Δες αυτό το θέμα, ελπίζω να σε βοηθήσει εκτός αν ζητάς κάτι άλλο,:) Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts