sokonik Δημοσιεύτηκε September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 10, 2004 ρε παιδια παω να βαλω τους 4.9 ati katalyst και μου βγαζει στο install αυτο το μυνημα ΄΄zero disrlay servise error΄΄ τι συμβαινει? εχω απεγκαταστησει τους 4,7 πρωτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 Σε εμένα δεν παρουσιάστηκε κανένα πρόβλημα, τους εγκατέστησα χωρίς να απενεργοποιήσω τους 4,8. Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokonik Δημ. September 10, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 λες να φταιει αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 Μου το βγαζει και εμενα αυτο το μηνυμα οταν εγκαθηστω τους drivers! Δεν εινα τιποτα... δλδ εμενα δεν μου εχει παρουσιασει καποιο προβλημα... Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokonik Δημ. September 10, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 σ'εμενα δεν δουλευει το katalyst control center (καπως ετσι λεγεται) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokonik Δημ. September 10, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 μηπως χρειαζεται το ΄΄Microsoft .NET Framework΄΄ αληθεια τι ειναι αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokonik Δημ. September 10, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 χμμ.. αυτο ηταν εβγαλε ξανα το σφαλμα αλλα τωρα ολα φαινονται να δουλευουν κανονικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saroy1982 Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 εγώ έχω προβλήματάκια (artifacts ) με όλους τους driver μετά των 4.4 .... Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts