panathare Δημοσιεύτηκε February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 26, 2014 Καλησπέρα, το πρωί γινόταν κάτι εργασίες στην γειτονιά και το ίντερνετ είχε πέσει. Τώρα που προσπάθησα να συνδεθώ μου βγάζει περιορισμένη σύνδεση και στην αντιμετώπιση προβλημάτων μου βγάζει το παρακάτω στην φωτογραφία που επισυνάπτω. Τι μπορώ να κάνω; [ATTACH]41707[/ATTACH] Παράθεση http://gofortech.wordpress.com/ Μάθε για την τεχνολογία, Μίλα για την τεχνολογία, Πήγαινε για την τεχνολογία. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Καλησπέρα, το πρωί γινόταν κάτι εργασίες στην γειτονιά και το ίντερνετ είχε πέσει. Τώρα που προσπάθησα να συνδεθώ μου βγάζει περιορισμένη σύνδεση και στην αντιμετώπιση προβλημάτων μου βγάζει το παρακάτω στην φωτογραφία που επισυνάπτω. Τι μπορώ να κάνω; [ATTACH]41707[/ATTACH] Επανεκκίνηση ρούτερ έκανες? Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panathare Δημ. February 26, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Επανεκκίνηση ρούτερ έκανες? Αρκετές φορές αλλά πάλι το ίδιο. Μήπως κάνω λάθος στις ρυθμίσεις όταν στήνω το ρουτερ; Παράθεση http://gofortech.wordpress.com/ Μάθε για την τεχνολογία, Μίλα για την τεχνολογία, Πήγαινε για την τεχνολογία. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Αρκετές φορές αλλά πάλι το ίδιο. Μήπως κάνω λάθος στις ρυθμίσεις όταν στήνω το ρουτερ; Δεν νομίζω. Μήπως δεν έχει επαναφερθεί ακόμα η γραμμή σου λόγω των εργασιών που ανέφερες?? Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Δεν νομίζω. Μήπως δεν έχει επαναφερθεί ακόμα η γραμμή σου λόγω των εργασιών που ανέφερες?? στον router, σου λέει ότι είναι συνδεδεμένο ; Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts