dtsolakis Δημοσιεύτηκε September 9, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 9, 2004 Εχω windows xp και τώρα τελευταία όταν επιχειρώ να μπώ σε ιστοσελίδες όπως π.χ. του πλαισίου ή του ote-shop μου βγάζει ένα προειδοποιητικό μήνυμα που λεέι: "Οι τρέχουσες ρυθμίσεις σας δεν επιτρέπουν την εκτέλεση στοιχείων ελέγχου ActiveX σε αυτήν τη σελίδα. Ως αποτέλεσμα η σελίδα δεν θα εμφανίζεται σωστά" Οταν λοιπόν φορτώνει την σελίδα όντως δέν εμφανίζεται σωστά (λείπουν πολλές επιλογές). Τί πρέπει να κάνω για να λυθεί το πρόβλημα; Σας παρακαλώ όποιος ξέρει να μου δώσει τα φώτα του. Ευχαριστώ Παράθεση Που είναι? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SiL Δημ. September 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2004 Poli apla file mou 8a 3anaegatasthseis ton Internet Explorer sou...Aytou tou eidous ta provlhmata shny8ws exoun na kanoun me to surfing se kolo-site pou mpaineis...Kati tetoio prepei na paizei...Alliws psa3e sto site ths microsoft gia voh8eia....////cya\\\\ Παράθεση :ninja: SiL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReFuseR Δημ. September 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2004 Στις ρυθμίσεις ασφαλείας του IE, έχεις βάλει High Security και έτσι ο ΙΕ απαγορεύει την εκτέλεση ActiveX και Java. Για να βλέπεις αυτές τις σελίδες χωρίς πρόβλημα πρέπει να το βάλεις στο medium. ;) (Στον ΙΕ > μενού Tools > Internet Options... > καρτέλα Security > και επιλέγεις medium ή πατάς Default Level :)) EDIT: Aλλιώς, δες τις ρυθμίσεις του Firewall, αν έχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dtsolakis Δημ. September 9, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2004 Τελικά ήταν το επίπεδο ασφαλείας. Δεν μου το βγάζει πια! Σας ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Που είναι? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts