stellakoly Δημοσιεύτηκε February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 26, 2014 καλημερα σας! εχω προβλημα με το netbook μου! οταν ειναι στο φορτητη δε δουλευει το touchpad, αλλα ουτε και το ποντικι αν το συνδεσω! αντιθετα κανει κανει τρελα μονο του! οταν πχ δειχνει στο εναρξη, αρχιζει και το ανοιγοκλεινει μονο του! αντιθετα οταν το βγαλω απο το φορτιστη και ειναι με την μπαταρια, ολα δουλευουν ρολοι! τι ειναι παλι αυτο> μπορει κανεις να με βοηθησει??? ευχαριστω πολυ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 βγάλε λίγο την μπαταρία απο το netbook και αφήσε την λίγο εκτός για 1-2 λεπτά...και μετά ξαναδοκίμασε λίγο... Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stellakoly Δημ. February 27, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 καλημερα! το δοκιμασα αλλα τπτ! καμια διαφορα! απεγκατεστισα και το driver και το ξαναεγκατεστησα, αλλα παλι τπτ! τι μπορει να ειναι? επεισης και αν συνδεσω ποντικι κανει ακριβως το ιδιο! δουλευει στην μπαταρια, κανει τρελα στο ρευμα! απο ιο δεν ειναι σιγουρα γιατι σκαναρει καθημερινα χωρις να βρησκει κατι! αν εχετε καμια αλλη ιδεα, πολυ θα ηθελα να την διαβασω!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 καλημερα! το δοκιμασα αλλα τπτ! καμια διαφορα! απεγκατεστισα και το driver και το ξαναεγκατεστησα, αλλα παλι τπτ! τι μπορει να ειναι? επεισης και αν συνδεσω ποντικι κανει ακριβως το ιδιο! δουλευει στην μπαταρια, κανει τρελα στο ρευμα! απο ιο δεν ειναι σιγουρα γιατι σκαναρει καθημερινα χωρις να βρησκει κατι! αν εχετε καμια αλλη ιδεα, πολυ θα ηθελα να την διαβασω!!! λίγο τρελή η συμπεριφορά του. Δοκίμασες να σκανάρεις με MalwareBytes και κάποιο πρόγραμμα σε safe mode ? ;) Βραχυκύκλωμα θυμίζει πάντως...δεν ξέρω πόσο εφικτό είναι να συμβεί κάτι τέτοιο... Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stellakoly Δημ. February 27, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 τι ειναι αυτο? πως να το κανω? ειμαι λιγο ασχετη!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 (edited) τι ειναι αυτο? πως να το κανω? ειμαι λιγο ασχετη!!! όταν ανοίγει ο υπολογιστής πριν βγάλει τα γράμματα πατάς 3-4 φορές το πλήκτρο f8 και στις επιλογές που θα σου βγάλει επιλέγεις την ασφαλή λειτουργεία. Θα είναι λίγο διαφορετική η επιφάνεια εργασίας με λιγότερα χρώματα κ.τ.λ μην τρομάξεις...εκεί εφόσον συνδεθεί κανονικά θα τρέξεις τα προγράμματα ελέγχου για καλύτερα και ασφαλέστερα αποτελέσματα. Μπορούμε να συνεχίσουμε εδώ στο θέμα για τους φορητούς υπολογιστές Edited February 27, 2014 by sv2evs Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts