Jump to content

hcn cable

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα έχεις καθαρή ταχύτητα γιατί δεν υπάρχουν απώλειες.Μέχρι πριν 1 μήνα αυτό ίσχυε που είπε ο Psylos δεν φαντάζομαι να άλλαξε κάτι στο μεσοδιάστημα. Σαν εταιρεία δεν έχει καμία σχέση με τις υπόλοιπες και είναι εντάξει. Θεωρώ για κάποιον που θέλει μόνο ιντερνετ αξίζει και με το παραπάνω αν έχει κοντά του κουτί και εγκατάσταση.

• 2 months later...
Καλησπέρα παιδιά. Λοιπόν έχω cyta 50 vdsl και πιάνω με το ζόρι 30 (και fastpath) με ping (ms) στα παιχνίδια γύρο στα 60-70. Ανακάλυψα την inalan που παρέχει 100-100 με 30 ευρό αλλα εδώ (Θεσσαλονίκη) δεν υπάρχει. Και μετά ανακάλυψα την hcn. Λοιπόν από το σπίτι μου 30-40 μέτρα πιο κάτω (2-3 πολυκατοικίες) υπάρχει κουτάκι της hcn οπότε σκέφτομαι ότι άμα κάνω αίτηση δεν θα έχω μεγάλη αναμονή.

Οι ερώτησης είναι οι έξεις:

1) θα έχω όντως της ταχύτητες που αναφέρει (35€

Download: 60 Mbps

Up: 20 Mbps)?

2) υπάρχει θέμα ασφάλειας ξέρω γω ας πούμε προσωπικά δεδομένα ( λέω αν :-P)

3) μέχρι που θα φτάσει η ινα? Γιατί πιστεύω ότι η καλώδιοση της πολυκατοικίας είναι λίγο παλιά.

Ευχαριστώ και συγγνώμη για το μεγάλο κείμενο αλλά θέλω να είμαι σίγουρος.

Τι εννοείς δεν εχει inalan Θεσσαλονίκη;σε ποια περιοχή μένεις;

Εχει σε Ευκαρπια,Ηλιουπολη και σε λιγο Ευοσμο,εδω και κάποιους μηνες,οπως εδω και 1 βδομαδα εχω εγω...

Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70L μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• 2 weeks later...