nickboldhead Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 (edited) Από ποιό μαγαζί το αγόρασες; Να ξέρουμε να το έχουμε υπ' όψιν για τις ρομ που δίνει. Ειχα ζητησει να το ρουταρει να βγαλει τις κινεζο εφαρμογες να βαλει γκουγκλου πλει, αλλα προφανως κατι εχει μεσα γιατι μετα απο restore, εξακολουθει να πεταει ηλιθιες διαφημισεις του στυλ doctor battery etc.Στην προσπαθεια να του περασω καποια πιο καθαρη ρομ, το εκανα σοφτ μπρικ, αλλα το διορθωσα. Του εχω στειλει mail και περιμενω απαντηση. Αλλο κουλο δε μου αναγωνριζει την καρτα σιμ!!! αν βαλω άλλη καρτα τη βλεπει!!! αν βάλω την καρτα που δεν αναγνωριζει σε αλλο τηλεφωνο τη βρισκει.??? αρα ο συνδιασμος για καποιο λογο δεν παιζει!!! συνδιασμος των εν λογω επαφων? αγνωστο, ισως πρεπει να παω να αλλαξω σιμ. Edited August 29, 2015 by nickboldhead Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 ρε παιδια μπορει καποιος να ανεβασει το recoveryinstaller. apk γιατι στο πρωτο λινκ στην 1η σελιδα δεν λειτουργει και χωρις αυτο δεν μπορω να περασω recovery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickboldhead Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 εχει κανεις κανενα οδηγο με τα recovery image για να περασουμε άλλη ρομ? κατι που να δουλευει στα σιγουρα, ρομ βρηκα αλλα οδηγο οχι θενξ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickboldhead Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 (edited) εχει κανεις κανενα οδηγο με τα recovery image για να περασουμε άλλη ρομ? κατι που να δουλευει στα σιγουρα, ρομ βρηκα αλλα οδηγο οχι θενξ Λοιπον μιλησα με με τον πωλητη και μου εστειλε λινκ για την επομενη σταθερη εκδοση(η οποια φυσαει!!) first you need update the NX403A_4.2_to_4.4_recovery_V1 on recovery model then you update the NX403A_4.4_update_H125 after reboot your phone and log in recovery again. καταφερα να rooted μονο with kingo root i used flasify to put the image recovery but propably did not work bcs i made a mistake and put your update and now is on white screen with zte logo and does not boot i tried to change the recovery image with http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=56344337#post56344337 (για να δουλεψει θελει τελευταια εκδοση του partionguru ισως και το προ) somehow i manage to be on recovery do i need to press power button + up and down and then release the power button?????( μαλλον το πιο δυσκολο ειναι να μπεις σε recovery mode) recovery.img που μου εστειλε ο τυπος ειναι στα αγγλικα οποτε μετα τα θεματα ήταν ευκολα worked !!!!!! εχω καποια προβληματα με το google play αλλα πιστευω θα το λυσω. Οσο για την καρτα που δεν την αναγνωριζε , παρολο που την άλλαξα ειναι λιγο πιο λεπτη και δεν κανει καλη επαφη!!!!(οδοντογλυφιδα) Edited September 11, 2015 by nickboldhead lauoe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis33 Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 http://www.vickmall.com/zt...p-gps-otg.html hello do you know when this will be in stock and if it will be with this price?? thank you Hi friend I am sorry,this mode has Discontinued by factory you can consider Original Xiaomi redmi 2 thanks αυτη ειναι η απαντηση που ελαβα απο vickmall:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 παιδια H MIUI εχει ελληνικα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickboldhead Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 παιδια H MIUI εχει ελληνικα;Καλημερα, εβαλα την επισημη κινεζικη 4.4.2 στην οποια δε μπορω να προσθεσω google account εστω και αν εδω βαλει τα gapps και όλα τα απαραιτητα framework. Τελος δε μπορω να περασω recovery ωστε να βαλω τη δικη μου ρομ, εχει καποιος τα ιδια προβληματα?Θενξ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Καλημερα, εβαλα την επισημη κινεζικη 4.4.2 στην οποια δε μπορω να προσθεσω google account εστω και αν εδω βαλει τα gapps και όλα τα απαραιτητα framework. Τελος δε μπορω να περασω recovery ωστε να βαλω τη δικη μου ρομ, εχει καποιος τα ιδια προβληματα?Θενξ recovery http://www.miui.com/thread-2049173-1-1.html rom http://www.miui.com/thread-2521866-1-1.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickboldhead Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Ευχαριστω για την απαντηση θα το προσπαθησω, αν και κανει κατι αιωνες να συνδεθει εχεις πουθενα κανα μιρορ?εστω και σε πμ? ροοταρες και φλασαρες με cwm ποια εκδοση? twrp? flashify ? thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickboldhead Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 κατεβασα την mui http://en.miui.com/download-222.html αλλα recovery για τη mui πουθενα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickboldhead Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 κατέβασα και τη recovery Αλλά δε μπορώ να την περασω ουτε με twrp ουτε με flashfy, καποιος αλλος τροπος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemma Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 καλησπερα. εχει κανεις λυση για υπερθερμανση μπαταριας??5 μερες δεν φορτιζει λογο θερμοκρασιας της μπαταριας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickboldhead Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 κατέβασα και τη recovery Αλλά δε μπορώ να την περασω ουτε με twrp ουτε με flashfy, καποιος αλλος τροπος; Επαναφερω το ερωτημα, μπας και βρω βοηθεια, εχω ρομ, εχω ρικαβερι αλλα δε μπορω να την περασω με τιποτα, τρεχω την επισημη κινεζικη 4.4.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts