zaharakis Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 Καλησπέρα σε όλους!!! :) Εντελώς πληροφοριακά κυκλοφόρησαν και τα νέα Mac Pro, iMac, Cinema και trackpad!!! Γιωργο πας να χαλασεις την σειρα που παμε να βαλουμε στο thread? :lol: ασχολουμαστε μονο με πολυταλαντες και πολυπροσωπες συσκευες τον τελευταιο καιρο (βλ λεο :p) ποιος κοιταει τα mac?:p Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malias4 Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 Eεεπ και γω ειμαι ακομα εδω !! Μη μασατε λιονταραδες μου θα το παρουμε το υψωμα!! Καλυτερα μιας ωρας cοοκed rom στο leo παρα σαραντα χρονια ios4 :D:D :p Παράθεση Γιωργος απο Ολλανδια αλλα η καρδια μου χτυπαει ΚΡΗΤΗ Htc HD2 LEOROM★ Miri & DINIK ★░v17.6░ WWE ░ Radio 2.12.50.02_2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 Γιωργο πας να χαλασεις την σειρα που παμε να βαλουμε στο thread? :lol: ασχολουμαστε μονο με πολυταλαντες και πολυπροσωπες συσκευες τον τελευταιο καιρο (βλ λεο :p) ποιος κοιταει τα mac?:p Δημήτρη πήρα ένα macbookpro εδώ κι ένα μήνα και έπαθα την πλάκα μου!!! :lol::lol::lol: Με την βοήθεια του Κώστα το συγχρονίζω μέσω wifi με το leo και έχω βρει την υγειά μου! Ούτε καλώδια ούτε τίποτα! Πάμε για froyo παγωμένο παρακαλώ!!! :p Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 Δημήτρη πήρα ένα macbookpro εδώ κι ένα μήνα και έπαθα την πλάκα μου!!! :lol::lol::lol: Με την βοήθεια του Κώστα το συγχρονίζω μέσω wifi με το leo και έχω βρει την υγειά μου! Ούτε καλώδια ούτε τίποτα! Πάμε για froyo παγωμένο παρακαλώ!!! :p ε δημητρη αφου ο πατριωτης εχει λεο με εμας ειναι οχι με τους αλλους!αληθεια που ειναι χαμενοι?μονο ο ktsak ο πολεμοχαρης μας την λεει λογω στολης :lol::lol::lol:οι αλλοι παραδοθηκαν?εμ που να τα βαλουν με 2 λειτουργικα και προσεχως 3!!!! καλησπερα απο την δροσερη κατερινη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 ε δημητρη αφου ο πατριωτης εχει λεο με εμας ειναι οχι με τους αλλους!αληθεια που ειναι χαμενοι?μονο ο ktsak ο πολεμοχαρης μας την λεει λογω στολης :lol::lol::lol:οι αλλοι παραδοθηκαν?εμ που να τα βαλουν με 2 λειτουργικα και προσεχως 3!!!! καλησπερα απο την δροσερη κατερινη Tο νου σας ωρε και σας εφαγα :hunter: :shoot: :kill: :rocket: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 Tο νου σας ωρε και σας εφαγα :hunter: :shoot: :kill: :rocket: ειδατε!!!!σας τα ελεγα.ασε που αμα αφησει μουστακι θα μοιαζει τον καραισκακη:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 ειδατε!!!!σας τα ελεγα.ασε που αμα αφησει μουστακι θα μοιαζει τον καραισκακη:lol::lol::lol: Εχω αφησει και μουστακι αλλα και μουσι :lol: κατι σαν τον Παπαφλεσσα θα ελεγα :p Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 εγω λεω οτι ειμαστε ολοι για τα σιδερα :lol::lol::lol::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 Μήπως να αλλαζαμε λίγο τον τίτλο του φόρουμ? Να τον λέγαμε Περί ανέμων & υδάτων για πρώην κατόχους WM, iPhone και νυν android?:lol::D:p Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 Καλησπέρα σε όλους!!! :) Εντελώς πληροφοριακά κυκλοφόρησαν και τα νέα Mac Pro, iMac, Cinema και trackpad!!!το ξερω και πολυ καλα Γιωργο:dance::up:την καλησπερα μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 Καλησπέρα σε όλους!!! :) Εντελώς πληροφοριακά κυκλοφόρησαν και τα νέα Mac Pro, iMac, Cinema και trackpad!!! Αρκετά εντυπωσιακά! Ευχαριστούμε για την ενημέρωση! :happy: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 Μήπως να αλλαζαμε λίγο τον τίτλο του φόρουμ? Να τον λέγαμε Περί ανέμων & υδάτων για πρώην κατόχους WM, iPhone και νυν android?:lol::D:p θεμα χρονου ειναι και αυτο Κωστη:lol::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 Δεν ξέρω πόσοι ενδιαφέρονται, αλλά δίνουμε promo codes τις εφαρμογής Beaches GR! Δείτε παρακάτω... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=279304 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 Χαιρετω τους μεσηλικες του Φορουμ :lol::lol: Βλεπω καλα κρατιεστε, στην ηλικια σας και μαγειρευεστε ακομα με τις ρομς :lol: :p Αντε τοσο που με ψιλο-ψησατε να παρω και μια συσκευη με android.. (επειδη αρχισα τωρα να διαβαζω το νημα ,οταν λετε λεο αναφερεστε στο LEGEND? ) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 (edited) Χαιρετω τους μεσηλικες του Φορουμ :lol: Βλεπω καλα κρατιεστε, στην ηλικια σας και μαγειρευεστε ακομα με τις ρομς :pΑντε τοσο που με ψιλο-ψησατε να παρω και μια συσκευη με android.. (επειδη αρχισα τωρα να διαβαζω το νημα ,οταν λετε λεο αναφερεστε στο LEGEND? ) Mπα, επειδη τα παπουδια δεν βλεπουν καλα, αγοραζουν Desire :p Eνω εγω σαν νεαρος που ειμαι και ανησυχο νιατο :lol:, εχω παρει Legend. Απλα καταπληκτικο :rolleyes: Edited July 27, 2010 by ktsak Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 Τωρα που ξαναμπηκα στο τρυπακι με τις ρομ καλα ξεμπερδεματα, εχουν γινει πολυ καλες δουλειες και μπορεις να το κανεις οπως θελεις Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abaloss Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 Καλησπέρα σε όλους!!! :) Εντελώς πληροφοριακά κυκλοφόρησαν και τα νέα Mac Pro, iMac, Cinema και trackpad!!! Γιώργο από που ακριβώς τα είδες? γιατί ψάχνω κ δε βρίσκω λεπτομέρειες.... όσο για τους υπόλοιπους πραγματικά για δέσιμο είμαστε...:lol::lol: :respect::respect: Παράθεση ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 ............ όσο για τους υπόλοιπους πραγματικά για δέσιμο είμαστε... :lol: Εισαστε, εισαστε :w00t: :yahoo: :tease: :fool: :dance: :what: Ενω εγω :innocent: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 Γιώργο από που ακριβώς τα είδες? γιατί ψάχνω κ δε βρίσκω λεπτομέρειες.... όσο για τους υπόλοιπους πραγματικά για δέσιμο είμαστε...:lol::lol: :respect::respect:http://www.apple.com/mac/ ωχ παναγια μου!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abaloss Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 (edited) http://www.apple.com/mac/ ωχ παναγια μου!!!! Γιάννη σ ευχαριστώ αλλά αυτά δεν έχουν βγει πάνω απο 20 μέρες τώρα??? η κάνω λάθος???:wacko::wacko::confused::confused: edit: κάνω λάθος συγνώμη!! Edited July 27, 2010 by abaloss Παράθεση ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 http://www.apple.com/mac/ ωχ παναγια μου!!!! Γιαννη, βλεπω εβαλαν σε ολους ATI καρτα γραφικων ετσι :blink:? Γιάννη σ ευχαριστώ αλλά αυτά δεν έχουν βγει πάνω απο 20 μέρες τώρα??? η κάνω λάθος???:wacko::wacko::confused::confused: Ναι Μιχαλη μου, αλλα αυτος τωρα παρηγγειλε :D Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 Γιαννη, βλεπω εβαλαν σε ολους ATI καρτα γραφικων ετσι :blink:? Ναι Μιχαλη μου, αλλα αυτος τωρα παρηγγειλε :Dναι αυτο ειδα:confused:τωρα αυτο ειναι καλο η κακο;αν και εγω μια ζωη δουλευα nvidia,η αποψη σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 (edited) ναι αυτο ειδα:confused:τωρα αυτο ειναι καλο η κακο;αν και εγω μια ζωη δουλευα nvidia,η αποψη σου; Γιαννη, εγω μεχρι τωρα, ολα μου τα laptops τυχαινε να εχουν ATI καρτες και στα Windows συμπεριφερονταν μια χαρα. Τωρα, στον iMac εχω NVidia και ειμαι και παλι ευχαριστημενος. Πιστευω οτι αν δεν εχεις ιδιαιτερες απαιτησεις και προκειται να κανεις νορμαλ χρησεις, και οι δυο εταιρειες ειναι μια χαρα :rolleyes: Μαρεσει που το φοβοσουνα το iPhone και προβληματιζοσουνα, αλλα προβληματιζεσαι ακομη με το Mac OSX :lol: Eγω σε παρακολουθω και πας μια χαρα, εχεις πληρως εξοικιωθει και δινεις και συμβουλες :rolleyes: Ευγε Γιαννη μου, στα ελεγα, δεν στα ελεγα ? Μπραβο εισαι παραδειγμα προς μιμηση :clap: Edited July 27, 2010 by ktsak Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abaloss Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 εγω δε μπορώ να καταλάβω απ την στιγμή που βάλαν στο mini hdmi γιατί δε βάζουν κ στα υπόλοιπα !!! καλά κάνει κ τους κράζει ο Δημήτρης!!! avanti maestro!!! Παράθεση ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 Γιαννη, εγω μεχρι τωρα, ολα μου τα laptops τυχαινε να εχουν ATI καρτες και στα Windows συμπεριφερονταν μια χαρα. Τωρα, στον iMac εχω NVidia και ειμαι και παλι ευχαριστημενος. Πιστευω οτι αν δεν εχεις ιδιαιτερες απαιτησεις και προκειται να κανεις νορμαλ χρησεις, και οι δυο εταιρειες ειναι μια χαρα :rolleyes: Μαρεσει που το φοβοσουνα το iPhone και προβληματιζοσουνα, αλλα προβληματιζεσαι ακομη με το Mac OSX :lol: Eγω σε παρακολουθω και πας μια χαρα, εχεις πληρως εξοικιωθει και δινεις και συμβουλες :rolleyes: Ευγε Γιαννη μου, στα ελεγα, δεν στα ελεγα ? Μπραβο εισαι παραδειγμα προς μιμηση :clap:καλησπερα φιλε μου Κωστα,το imac θα μου φανει πολυ δυσκολο πιστευω,οχι απαιτησεις δεν εχω,ουτε περιεργα προγραμματα τρεχω ουτε παιχνιδια παιζω,πριν μιση ωρα μου το εφεραν:w00t:και φοραει ati,εκανα μπανιο και βγηκα με τις σαπουναδες:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts