Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα παιδια:)

το νεο αβαταρ Αλεξανδρε επιλεχθηκε για 2 λογους που δεν εχουν να κανουν τπτ με τα android η με οτι και αν δειχνει το αβαταρ...

1.το ονομα του (desire) που ειναι η "επιθυμια" ολων μας μια ολο και καλυτερη συσκευη

2.γιατι μου αρεσαν τα χρωματα :lol:

δεν εχει καμια σχεση με μενα και τα "πολυποθητα" για μερικους :p

android...οσοι τα θελουν να τα χαιρονται...εγω δεν θα παρω,ευχαριστω :cool:

αν βγει καποια συσκευη που θα μπορει να ειναι καλυτερη απο το λεο μου,το συζηταμε,αλλα με τα σημερινα δεδομενα...

καταβαθος σου αρεσει το desire..... :lol:

ασε που ψαχνεις τα λεφτα απο τωρα για το 4G..... :lol::D ποσο θα αντεξεις ε... :ninja:

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

καταβαθος σου αρεσει το desire..... :lol:

ασε που ψαχνεις τα λεφτα απο τωρα για το 4G..... :lol::D ποσο θα αντεξεις ε... :ninja:

απεναντιας Χριστοφορε φιλε μου,δεν θα το ηθελα μονο και μονο για τα android!

οσο για το μηλο,οσο πιο πολυ καλομαθαινουμε με το λεο,τοσο πιο μακρυνη φανταζει η επιστροφη στην Apple...

πρεπει να αλλαξουν παρα πολλα για να ξαναπαρω μηλο...

και καθε μερα που περναει με το λεο,τοσο μεγαλωνει η αποσταση απο την περιπτωση να το ξαναπαρω...

εκτος και αν....ειπαμε,αν ξυπνησουν και αρχισουν να δινουν εκει στην μηλο μανα,οτι ειναι δεδομενο στα υπολοιπα κινητα....

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

απεναντιας Χριστοφορε φιλε μου,δεν θα το ηθελα μονο και μονο για τα android!

οσο για το μηλο,οσο πιο πολυ καλομαθαινουμε με το λεο,τοσο πιο μακρυνη φανταζει η επιστροφη στην Apple...

πρεπει να αλλαξουν παρα πολλα για να ξαναπαρω μηλο...

και καθε μερα που περναει με το λεο,τοσο μεγαλωνει η αποσταση απο την περιπτωση να το ξαναπαρω...

εκτος και αν....ειπαμε,αν ξυπνησουν και αρχισουν να δινουν εκει στην μηλο μανα,οτι ειναι δεδομενο στα υπολοιπα κινητα....

μακαρι για σενα να εχεις δικαιο :lol:

μακαρι για σενα να εχεις δικαιο :lol:

για την τσεπη μου φιλε μου μακαρι να χω δικιο...

γιατι για το συμφερον μας μακαρι να χω αδικο και να μας εκπληξει η apple,θετικα!

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

για την τσεπη μου φιλε μου μακαρι να χω δικιο...

γιατι για το συμφερον μας μακαρι να χω αδικο και να μας εκπληξει η apple,θετικα!

ακριβως αυτο εννοουσα φιλε για την τσεπη σου.... :lol:

αληθεια πετυχαινεις και ανοιγεις το forum με την πρωτη στο ΛΕΟ ; :lol::p

πλακα κανω ε.... :X

ακριβως αυτο εννοουσα φιλε για την τσεπη σου.... :lol:

αληθεια πετυχαινεις και ανοιγεις το forum με την πρωτη στο ΛΕΟ ; :lol::p

πλακα κανω ε.... :X

Εγω παντως πλεον οταν θελω να παω στην τελευταια σελιδα του περι ανεμων, εχω σταματησει να πηγαινω βολτα πρωτα στο προφιλ του πτεραρχου, κατι που παθαινα το ιδιο συχνα και επι εποχης iphone. Βλεπετε το ktsak ειναι ακριβως απο πανω και πολυ συχνα παταγα εκει κατα λαθος.

Μπορω να πω οτι σερφαρω και γραφω πια το ιδιο γρηγορα.:lol:

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Εγω παντως πλεον οταν θελω να παω στην τελευταια σελιδα του περι ανεμων, εχω σταματησει να πηγαινω βολτα πρωτα στο προφιλ του πτεραρχου, κατι που παθαινα το ιδιο συχνα και επι εποχης iphone. Βλεπετε το ktsak ειναι ακριβως απο πανω και πολυ συχνα παταγα εκει κατα λαθος.

Μπορω να πω οτι σερφαρω και γραφω πια το ιδιο γρηγορα.:lol:

σκεψου ποσες επισκεψεις θα εχει δεχτει στο προφιλ του, απο αυτο το "τσαφ" ο Πτεραρχος:worry::lol::lol:

καλησπερα παιδια:)

το νεο αβαταρ Αλεξανδρε επιλεχθηκε για 2 λογους που δεν εχουν να κανουν τπτ με τα android η με οτι και αν δειχνει το αβαταρ...

1.το ονομα του (desire) που ειναι η "επιθυμια" ολων μας μια ολο και καλυτερη συσκευη

2.γιατι μου αρεσαν τα χρωματα

δεν εχει καμια σχεση με μενα και τα "πολυποθητα" για μερικους :p

android...οσοι τα θελουν να τα χαιρονται...εγω δεν θα παρω,ευχαριστω :cool:

αν βγει καποια συσκευη που θα μπορει να ειναι καλυτερη απο το λεο μου,το συζηταμε,αλλα με τα σημερινα δεδομενα...

Δημήτρη, και εμένα μου αρέσει τόσο σαν χρώματα άβαταρ, όσο και σαν συσκευή!!!

Αλλά, μην έχοντας δουλέψει καθόλου Android πάνω από 30 δευτερόλεπτα σε κάποιο μαγαζί ενθουσιάζομαι.. Αλλά δεν ξέρω. Θέλω να δω ένα ρε γμτ..

Κατά τα άλλα, ακολουθώ τον δρόμο που χάραξες επιλέγοντας και εγώ αυτό το άβαταρ! :)

:)

Για αυτό που ρώτησα νωρίτερα:

Κατά τα άλλα, Νίκο Κάρπε, έχει βγει jb για την 3.1.3;:blink: Έχω χάσει κάθε επαφή με sites του εξωτερικού για να πληροφορηθώ...:X
Edited by soom

Αρχισε ο εκφυλισμος :lol::rolleyes::p Edited by BestMan
Αθλητικά

την καλησπερα μου!!!

χθες ειχα συζητηση με ενα φιλαρακι που εχει το λεο..!!και εκει που καθομασταν παιζαμε με τα τηλ...!!(ειχε περιπου 2 βδομαδες το λεο)...μπορω να πω οτι ειναι αρκετα ωραιο τηλεφωνο...και πηγαινε σφαιρα..!!

αλεξ ασε να δουμε τι θα μας προσφερει η Ο.S 4.0 και μετα αποφασιζουμε τι θα κανουμε..!!χαχα :D

Υπάρχει JB με PwnageTool για όσους είναι ακόμα στην 3.1.2 και αφορά χρήστες Mac (οι χρήστες Windows πρέπει να βρουν έτοιμα ipsw - αύριο στο site όλες οι πληροφορίες).

σκεψου ποσες επισκεψεις θα εχει δεχτει στο προφιλ του, απο αυτο το "τσαφ" ο Πτεραρχος:worry::lol::lol:

"Το νου σας Ρεμαλια" :lol:, σας παρακολουθω απο κοντα :p

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

"Το νου σας Ρεμαλια" :lol:, σας παρακολουθω απο κοντα :p

το ξερουμε...:rolleyes: το ξερουμε :lol::lol:

http://www.mjukvara.se/blogg/wp-content/uploads/2009/12/Benny-Hill.jpg

ΠΤΕΡΑΡΧΕ ΜΑΣ :lol::lol:

Ρε παίδες, πάλι αναγκάζομαι να κάνω το χωροφύλακα....

Είπαμε: Όχι αθλητικά, όχι πολιτικά, όχι θρησκευτικά. Ούτε το πιο αθώο σχόλιο. Απαγορεύονται από τους ΟΠΧ... :O

Την καλημερα μου :)

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Είπαμε: Όχι αθλητικά, όχι πολιτικά, όχι θρησκευτικά. Ούτε το πιο αθώο σχόλιο. Απαγορεύονται από τους ΟΠΧ... :O

Απ οσα posts τουλαχιστον βλεπω, δεν εχει κανενα τετοιο ! Τωρα αν ξεφυγε τιποτε μεσα στη συζητηση, δεν εγινε σκοπιμα. Ευχαριστουμε παντως :)

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Είχε και απλά το τροποποίησα χωρίς να διαγράψω το μήνυμα ;)

Ξέρω πως δεν έγινε σκόπιμα, απλά καμμιά φορά ξεφεύγουμε...

Δείτε και αυτό: Bump

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

το ξερουμε...:rolleyes: το ξερουμε :lol::lol:

http://www.mjukvara.se/blogg/wp-content/uploads/2009/12/Benny-Hill.jpg

ΠΤΕΡΑΡΧΕ ΜΑΣ :lol::lol:

Δημήτρη αυτός είναι ο Στρατηγός μας, όχι ο Πτέραρχός μας!!!

Κατά μια έννοια η φώτο στην υπογραφή σου είναι πολιτικό σχόλιο

iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz

"Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω, να μη μ' αφίσεις μόνο ποτέ" ...είπα κάποτε...

Κώστας @ Εξάρχεια & Αγ. Δημήτριος

Κατά τα άλλα, Νίκο Κάρπε, έχει βγει jb για την 3.1.3; Έχω χάσει κάθε επαφή με sites του εξωτερικού για να πληροφορηθώ...

Alex, as promised:

[Οδηγός] Jailbreak στην 3.1.3 με Pwnage Tool για το iPhone 3GS (Mac)

πραγματικα ωρεος ο οδηγος :D

να κανω μια συχνη απορια και αν μπορεσ γραψτο καπου... πως ξερει καποιος αν έχει σωσμένα τα SHSHs αρχεία στο cydia για την 3.1.2 ? :D

Χριστόφορε αν ανοίξεις το cydia πρέπει να στο γράφει πάνω με πράσινα γράμματα:

http://img109.imageshack.us/img109/4577/photoje.jpg

Αύριο θα σηκώσω τον οδηγό για το Downgrade.

πραγματικα ωρεος ο οδηγος :D

να κανω μια συχνη απορια και αν μπορεσ γραψτο καπου... πως ξερει καποιος αν έχει σωσμένα τα SHSHs αρχεία στο cydia για την 3.1.2 ? :D

Χριστόφορε κ εγώ το ίδιο είχα ρωτήσει. λοιπόν μπαίνοντας στο cydia πρέπει κάτω απ το HOME-CYDIA με πράσινα γράματα να δεις το εξής. this device has SHSHs on file for iPhone OS: 3.1.2 κτλ

edit με πρόλαβε ο Nίκος

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos

dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak

the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χριστόφορε κ εγώ το ίδιο είχα ρωτήσει. λοιπόν μπαίνοντας στο cydia πρέπει κάτω απ το HOME-CYDIA με πράσινα γράματα να δεις το εξής. this device has SHSHs on file for iPhone OS: 3.1.2 κτλ

edit με πρόλαβε ο Nίκος

οποτε αν εχεις κανεις ειδη udate στην 3.1.3 μεσω itunes πως σωζεσαι; :lol:

πως ξερεις αν εχεις κρατηση τα αρχεια στο cydia; :rolleyes:

:bow::thanks::respect::respect::bow::thanks:

Άμα σοιυ λέω ότι είσαι αστέρι...!

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned