christoforos258 Δημ. February 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2010 καλησπερα παιδια:) το νεο αβαταρ Αλεξανδρε επιλεχθηκε για 2 λογους που δεν εχουν να κανουν τπτ με τα android η με οτι και αν δειχνει το αβαταρ... 1.το ονομα του (desire) που ειναι η "επιθυμια" ολων μας μια ολο και καλυτερη συσκευη 2.γιατι μου αρεσαν τα χρωματα :lol: δεν εχει καμια σχεση με μενα και τα "πολυποθητα" για μερικους :p android...οσοι τα θελουν να τα χαιρονται...εγω δεν θα παρω,ευχαριστω :cool: αν βγει καποια συσκευη που θα μπορει να ειναι καλυτερη απο το λεο μου,το συζηταμε,αλλα με τα σημερινα δεδομενα... καταβαθος σου αρεσει το desire..... :lol: ασε που ψαχνεις τα λεφτα απο τωρα για το 4G..... :lol::D ποσο θα αντεξεις ε... :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2010 καταβαθος σου αρεσει το desire..... :lol: ασε που ψαχνεις τα λεφτα απο τωρα για το 4G..... :lol::D ποσο θα αντεξεις ε... :ninja: απεναντιας Χριστοφορε φιλε μου,δεν θα το ηθελα μονο και μονο για τα android! οσο για το μηλο,οσο πιο πολυ καλομαθαινουμε με το λεο,τοσο πιο μακρυνη φανταζει η επιστροφη στην Apple... πρεπει να αλλαξουν παρα πολλα για να ξαναπαρω μηλο... και καθε μερα που περναει με το λεο,τοσο μεγαλωνει η αποσταση απο την περιπτωση να το ξαναπαρω... εκτος και αν....ειπαμε,αν ξυπνησουν και αρχισουν να δινουν εκει στην μηλο μανα,οτι ειναι δεδομενο στα υπολοιπα κινητα.... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforos258 Δημ. February 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2010 απεναντιας Χριστοφορε φιλε μου,δεν θα το ηθελα μονο και μονο για τα android! οσο για το μηλο,οσο πιο πολυ καλομαθαινουμε με το λεο,τοσο πιο μακρυνη φανταζει η επιστροφη στην Apple... πρεπει να αλλαξουν παρα πολλα για να ξαναπαρω μηλο... και καθε μερα που περναει με το λεο,τοσο μεγαλωνει η αποσταση απο την περιπτωση να το ξαναπαρω... εκτος και αν....ειπαμε,αν ξυπνησουν και αρχισουν να δινουν εκει στην μηλο μανα,οτι ειναι δεδομενο στα υπολοιπα κινητα.... μακαρι για σενα να εχεις δικαιο :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2010 μακαρι για σενα να εχεις δικαιο :lol: για την τσεπη μου φιλε μου μακαρι να χω δικιο... γιατι για το συμφερον μας μακαρι να χω αδικο και να μας εκπληξει η apple,θετικα! Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforos258 Δημ. February 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2010 για την τσεπη μου φιλε μου μακαρι να χω δικιο... γιατι για το συμφερον μας μακαρι να χω αδικο και να μας εκπληξει η apple,θετικα! ακριβως αυτο εννοουσα φιλε για την τσεπη σου.... :lol: αληθεια πετυχαινεις και ανοιγεις το forum με την πρωτη στο ΛΕΟ ; :lol::p πλακα κανω ε.... :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2010 ακριβως αυτο εννοουσα φιλε για την τσεπη σου.... :lol: αληθεια πετυχαινεις και ανοιγεις το forum με την πρωτη στο ΛΕΟ ; :lol::p πλακα κανω ε.... :X Εγω παντως πλεον οταν θελω να παω στην τελευταια σελιδα του περι ανεμων, εχω σταματησει να πηγαινω βολτα πρωτα στο προφιλ του πτεραρχου, κατι που παθαινα το ιδιο συχνα και επι εποχης iphone. Βλεπετε το ktsak ειναι ακριβως απο πανω και πολυ συχνα παταγα εκει κατα λαθος. Μπορω να πω οτι σερφαρω και γραφω πια το ιδιο γρηγορα.:lol: Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2010 Εγω παντως πλεον οταν θελω να παω στην τελευταια σελιδα του περι ανεμων, εχω σταματησει να πηγαινω βολτα πρωτα στο προφιλ του πτεραρχου, κατι που παθαινα το ιδιο συχνα και επι εποχης iphone. Βλεπετε το ktsak ειναι ακριβως απο πανω και πολυ συχνα παταγα εκει κατα λαθος. Μπορω να πω οτι σερφαρω και γραφω πια το ιδιο γρηγορα.:lol: σκεψου ποσες επισκεψεις θα εχει δεχτει στο προφιλ του, απο αυτο το "τσαφ" ο Πτεραρχος:worry::lol::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. February 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2010 (edited) καλησπερα παιδια:) το νεο αβαταρ Αλεξανδρε επιλεχθηκε για 2 λογους που δεν εχουν να κανουν τπτ με τα android η με οτι και αν δειχνει το αβαταρ... 1.το ονομα του (desire) που ειναι η "επιθυμια" ολων μας μια ολο και καλυτερη συσκευη 2.γιατι μου αρεσαν τα χρωματα δεν εχει καμια σχεση με μενα και τα "πολυποθητα" για μερικους :p android...οσοι τα θελουν να τα χαιρονται...εγω δεν θα παρω,ευχαριστω :cool: αν βγει καποια συσκευη που θα μπορει να ειναι καλυτερη απο το λεο μου,το συζηταμε,αλλα με τα σημερινα δεδομενα... Δημήτρη, και εμένα μου αρέσει τόσο σαν χρώματα άβαταρ, όσο και σαν συσκευή!!! Αλλά, μην έχοντας δουλέψει καθόλου Android πάνω από 30 δευτερόλεπτα σε κάποιο μαγαζί ενθουσιάζομαι.. Αλλά δεν ξέρω. Θέλω να δω ένα ρε γμτ.. Κατά τα άλλα, ακολουθώ τον δρόμο που χάραξες επιλέγοντας και εγώ αυτό το άβαταρ! :) :) Για αυτό που ρώτησα νωρίτερα: Κατά τα άλλα, Νίκο Κάρπε, έχει βγει jb για την 3.1.3;:blink: Έχω χάσει κάθε επαφή με sites του εξωτερικού για να πληροφορηθώ...:X Edited February 25, 2010 by soom Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2010 (edited) Αρχισε ο εκφυλισμος :lol::rolleyes::p Edited February 26, 2010 by BestMan Αθλητικά Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. February 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2010 την καλησπερα μου!!! χθες ειχα συζητηση με ενα φιλαρακι που εχει το λεο..!!και εκει που καθομασταν παιζαμε με τα τηλ...!!(ειχε περιπου 2 βδομαδες το λεο)...μπορω να πω οτι ειναι αρκετα ωραιο τηλεφωνο...και πηγαινε σφαιρα..!! αλεξ ασε να δουμε τι θα μας προσφερει η Ο.S 4.0 και μετα αποφασιζουμε τι θα κανουμε..!!χαχα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. February 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2010 Υπάρχει JB με PwnageTool για όσους είναι ακόμα στην 3.1.2 και αφορά χρήστες Mac (οι χρήστες Windows πρέπει να βρουν έτοιμα ipsw - αύριο στο site όλες οι πληροφορίες). Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. February 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2010 σκεψου ποσες επισκεψεις θα εχει δεχτει στο προφιλ του, απο αυτο το "τσαφ" ο Πτεραρχος:worry::lol::lol: "Το νου σας Ρεμαλια" :lol:, σας παρακολουθω απο κοντα :p Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2010 "Το νου σας Ρεμαλια" :lol:, σας παρακολουθω απο κοντα :p το ξερουμε...:rolleyes: το ξερουμε :lol::lol: http://www.mjukvara.se/blogg/wp-content/uploads/2009/12/Benny-Hill.jpg ΠΤΕΡΑΡΧΕ ΜΑΣ :lol::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 Ρε παίδες, πάλι αναγκάζομαι να κάνω το χωροφύλακα.... Είπαμε: Όχι αθλητικά, όχι πολιτικά, όχι θρησκευτικά. Ούτε το πιο αθώο σχόλιο. Απαγορεύονται από τους ΟΠΧ... :O Την καλημερα μου :) Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 Ρε παίδες, πάλι αναγκάζομαι να κάνω το χωροφύλακα.... Είπαμε: Όχι αθλητικά, όχι πολιτικά, όχι θρησκευτικά. Ούτε το πιο αθώο σχόλιο. Απαγορεύονται από τους ΟΠΧ... :O Την καλημερα μου :) Απ οσα posts τουλαχιστον βλεπω, δεν εχει κανενα τετοιο ! Τωρα αν ξεφυγε τιποτε μεσα στη συζητηση, δεν εγινε σκοπιμα. Ευχαριστουμε παντως :) Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 πτεραρχε...την καλημερα μου..!! καλημερα και στο υπολοιπο team..!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 Είχε και απλά το τροποποίησα χωρίς να διαγράψω το μήνυμα ;) Ξέρω πως δεν έγινε σκόπιμα, απλά καμμιά φορά ξεφεύγουμε... Δείτε και αυτό: Bump Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanko Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 το ξερουμε...:rolleyes: το ξερουμε :lol::lol: http://www.mjukvara.se/blogg/wp-content/uploads/2009/12/Benny-Hill.jpg ΠΤΕΡΑΡΧΕ ΜΑΣ :lol::lol: Δημήτρη αυτός είναι ο Στρατηγός μας, όχι ο Πτέραρχός μας!!! Ρε παίδες, πάλι αναγκάζομαι να κάνω το χωροφύλακα.... Είπαμε: Όχι αθλητικά, όχι πολιτικά, όχι θρησκευτικά. Ούτε το πιο αθώο σχόλιο. Απαγορεύονται από τους ΟΠΧ... :O Την καλημερα μου :) Κατά μια έννοια η φώτο στην υπογραφή σου είναι πολιτικό σχόλιο Παράθεση iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz "Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω, να μη μ' αφίσεις μόνο ποτέ" ...είπα κάποτε... Κώστας @ Εξάρχεια & Αγ. Δημήτριος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 Κατά τα άλλα, Νίκο Κάρπε, έχει βγει jb για την 3.1.3; Έχω χάσει κάθε επαφή με sites του εξωτερικού για να πληροφορηθώ... Alex, as promised: [Οδηγός] Jailbreak στην 3.1.3 με Pwnage Tool για το iPhone 3GS (Mac) Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforos258 Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 Alex, as promised: [Οδηγός] Jailbreak στην 3.1.3 με Pwnage Tool για το iPhone 3GS (Mac) πραγματικα ωρεος ο οδηγος :D να κανω μια συχνη απορια και αν μπορεσ γραψτο καπου... πως ξερει καποιος αν έχει σωσμένα τα SHSHs αρχεία στο cydia για την 3.1.2 ? :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 Χριστόφορε αν ανοίξεις το cydia πρέπει να στο γράφει πάνω με πράσινα γράμματα: http://img109.imageshack.us/img109/4577/photoje.jpg Αύριο θα σηκώσω τον οδηγό για το Downgrade. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abaloss Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 πραγματικα ωρεος ο οδηγος :D να κανω μια συχνη απορια και αν μπορεσ γραψτο καπου... πως ξερει καποιος αν έχει σωσμένα τα SHSHs αρχεία στο cydia για την 3.1.2 ? :D Χριστόφορε κ εγώ το ίδιο είχα ρωτήσει. λοιπόν μπαίνοντας στο cydia πρέπει κάτω απ το HOME-CYDIA με πράσινα γράματα να δεις το εξής. this device has SHSHs on file for iPhone OS: 3.1.2 κτλ edit με πρόλαβε ο Nίκος Παράθεση ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforos258 Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 Χριστόφορε κ εγώ το ίδιο είχα ρωτήσει. λοιπόν μπαίνοντας στο cydia πρέπει κάτω απ το HOME-CYDIA με πράσινα γράματα να δεις το εξής. this device has SHSHs on file for iPhone OS: 3.1.2 κτλ edit με πρόλαβε ο Nίκος οποτε αν εχεις κανεις ειδη udate στην 3.1.3 μεσω itunes πως σωζεσαι; :lol: πως ξερεις αν εχεις κρατηση τα αρχεια στο cydia; :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 Είχες κάνει JB στην 3.1.2; Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 Alex, as promised: [Οδηγός] Jailbreak στην 3.1.3 με Pwnage Tool για το iPhone 3GS (Mac) :bow::thanks::respect::respect::bow::thanks: Άμα σοιυ λέω ότι είσαι αστέρι...! Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts